No:/ wkurzylabym się okropnieMoje zazwyczaj są uśpione, ale jak już się obudzą to nie potrafię opanować. Przykład: przy stole w święta mąż przyniósł balony dla dzieci. Szwagier, po tak zwanym kielichu, zaczął robić robie żarty i zaczął dmuchać w jednego balona nad uchem moim i męża. Na moje "ani się waż!!!" mój mąż rezolutnie wziął widelec i przebił go tuż przy mojej twarzy. Przez chwilę nic nie słyszałam od tego huku. Rozbeczałam się jak dziecko, zamknęłam w pokoju na pół godziny i nie byłam w stanie uspokoić. [emoji849] swoją drogą - to było poniżej pasa.
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Ja też o większości rzeczy mówię mężowi [emoji39] no i nasze dziecko też będzie jedynakiem [emoji39]oczywiscie lekarza trzeba pytac o wszystko[emoji4]. ja wspolczuje troszke naszym mężczyznom bo ja to o wszystkim informuje męża. on mowi ze jest wszystko dobrze ale ja musze panikowac. chyba przy 1 dziecku tak jest z tym ze nasze będzie jedynakiem [emoji16]
Pianistka1991
W takim razie smacznego grzeszenia życzę! [emoji41][emoji41][emoji41]Przeciez moga byc jakies wyjątki [emoji85]
Juz odstawilam wszystkie słodycze, jem tak jak trzeba no ale po tych swiatecznych daniach musze zjesc cos niezdrowego [emoji85]
Zreszta moj cukier po jedzeniu czegokolwiek nie jest zly [emoji106]
Witaj to tak jak ja termin na 12.06 i 16+2Cześć Dziewczyny, myślę,że osób czytajacych jest dużo(tak jak ja), staram się czytać Wasze posty, ale jednak jest ich dość sporo,wiec czytam ile mi sie udaje wstecz bo nie codzień zaglądam. Bardzo fajnie, że Zalozylyscie wątek Mam czerwcowych, bo Macie dużo ciekawych doświadczeń,obserwacji i rad. Fajnie,znalesc się w gronie osob w takiej samej sytuacji ☺. Wiec tak oficjalnie chcialabym do dołączyć do wątku, może akurat częściej bede aktywnie pisać .Mam na imię Renata, mam 32 lata, mieszkam w woj. Lubelskim,jest to moja pierwsza ciąża, po 5 miesiącach starań. Termin porodu na 12.06,aktualnie tc16+2. Przy usg prenatalnym lekarz "wypatrzyl" syna. Chcialabym już poczuć ruchy mojego Maluszka, bylabym spokojniejsza.☺
marla015
ja spie jak mi wygodnie . czasem troszke na brzuszku ale bardziej na bokuDziewczyny a co sądzicie o spaniu na.prawym boku? Jest to niebezpieczne? Bo mnie Już tak boli lewa strona ciała od.ciągłego spania na lewym
Ala1990aa
Ja też śpię na lewym boku, a zawsze spałam na prawym. Czego się nie robi dla tego małego cuduDziewczyny a co sądzicie o spaniu na.prawym boku? Jest to niebezpieczne? Bo mnie Już tak boli lewa strona ciała od.ciągłego spania na lewym
Pianistka1991
Ja czasem się przekręcam ale tylko na chwilę i raczej tak nie zasypiam. A śpisz z poduszką ciążowa? Mnie ona super dyscyplinuje i nic mnie nie boli rano.Dziewczyny a co sądzicie o spaniu na.prawym boku? Jest to niebezpieczne? Bo mnie Już tak boli lewa strona ciała od.ciągłego spania na lewym
Ala1990aa
No właśnie. Gdzie kupiłaś poduszkę bo zapomniałam?Ja czasem się przekręcam ale tylko na chwilę i raczej tak nie zasypiam. A śpisz z poduszką ciążowa? Mnie ona super dyscyplinuje i nic mnie nie boli rano.
reklama
Pianistka1991
Zamówiłam na allegroNo właśnie. Gdzie kupiłaś poduszkę bo zapomniałam?