reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wszystkie kobiety, które znam osobiście i były lub są w ciąży uważają to za jeden z najtrafniejszych zakupów ;) w każdym razie ja swojego rogala uwielbiam [emoji6]
Ja zamierzam kupić [emoji48]

Dziewczyny umowilam sie wstępnie na 5 stycznia do gina, bo martwi mnie troche to swedzenie.. ale sama nie wiem już bo mam badanie polowkowe 15 stycznia a pozniej kolejne usg bede miec 28 w szpitalu bo mamy wizyte...[emoji57] i zastanawiam sie czy nie za czesto bedzie to usg....co myslicie [emoji848]

Wszystkie kobiety, które znam osobiście i były lub są w ciąży uważają to za jeden z najtrafniejszych zakupów ;) w każdym razie ja swojego rogala uwielbiam [emoji6]
A czym wypełniony jest Twój rogal? Ja kupiłam w pierwszej ciąży taki z kulkami w środku i jak się obracam czy ruszam to strasznie szelesci i szybko przestałam go używać.[emoji39][emoji85] Później przydał się tylko przy karmieniu małego.

Dzisiaj wlasnie litrami juz herbatę piję. Kupilam wkoncu tylko krople do nosa bo w zasadzie mam tylko katar ale mnie wykańcza i zaczyna mnie boleć glowa
Ja zawsze robie tak ze grzeje wode ze świeżym imbirem, do kubka miod, cytryna herbata i zalewam tym wrzątkiem i pije gorace [emoji6] kilka takich herbat i wszystko przechodzi [emoji106]
A jak chodzi o syrop z cebuli to zawsze z miodem i duzo lepiej smakuje [emoji106]
ejjj nie dodawaj takich zdjec. [emoji895][emoji895][emoji895][emoji487][emoji487] ide cos zjesc przez Ciebie[emoji16]
Haha [emoji85]

Ja zamierzam kupić [emoji48]

Dziewczyny umowilam sie wstępnie na 5 stycznia do gina, bo martwi mnie troche to swedzenie.. ale sama nie wiem już bo mam badanie polowkowe 15 stycznia a pozniej kolejne usg bede miec 28 w szpitalu bo mamy wizyte...[emoji57] i zastanawiam sie czy nie za czesto bedzie to usg....co myslicie [emoji848]
Nie ma czegos takiego ze za często usg [emoji6]
Ja mialam niedawno wizytę, zaraz 7.01 mam kolejna a potem 23.01 mam polowkowe a wczesniej wizyty tez mialam co dwa tygodnie i zawsze usg [emoji6]

reklama
Nie ma czegos takiego ze za często usg [emoji6]
Ja mialam niedawno wizytę, zaraz 7.01 mam kolejna a potem 23.01 mam polowkowe a wczesniej wizyty tez mialam co dwa tygodnie i zawsze usg [emoji6]
Też tak uważam że nie za często, ja też średnio mam wizyte raz w miesiącu i za kazdym razem lekarz robi usg, przynajmniej ja jestem spokojniejsza po wizycie.

Do góry