reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wszystkie kobiety, które znam osobiście i były lub są w ciąży uważają to za jeden z najtrafniejszych zakupów ;) w każdym razie ja swojego rogala uwielbiam [emoji6]
Ja zamierzam kupić [emoji48]

Dziewczyny umowilam sie wstępnie na 5 stycznia do gina, bo martwi mnie troche to swedzenie.. ale sama nie wiem już bo mam badanie polowkowe 15 stycznia a pozniej kolejne usg bede miec 28 w szpitalu bo mamy wizyte...[emoji57] i zastanawiam sie czy nie za czesto bedzie to usg....co myslicie [emoji848]

Wszystkie kobiety, które znam osobiście i były lub są w ciąży uważają to za jeden z najtrafniejszych zakupów ;) w każdym razie ja swojego rogala uwielbiam [emoji6]
A czym wypełniony jest Twój rogal? Ja kupiłam w pierwszej ciąży taki z kulkami w środku i jak się obracam czy ruszam to strasznie szelesci i szybko przestałam go używać.[emoji39][emoji85] Później przydał się tylko przy karmieniu małego.

Dzisiaj wlasnie litrami juz herbatę piję. Kupilam wkoncu tylko krople do nosa bo w zasadzie mam tylko katar ale mnie wykańcza i zaczyna mnie boleć glowa
Ja zawsze robie tak ze grzeje wode ze świeżym imbirem, do kubka miod, cytryna herbata i zalewam tym wrzątkiem i pije gorace [emoji6] kilka takich herbat i wszystko przechodzi [emoji106]
A jak chodzi o syrop z cebuli to zawsze z miodem i duzo lepiej smakuje [emoji106]
ejjj nie dodawaj takich zdjec. [emoji895][emoji895][emoji895][emoji487][emoji487] ide cos zjesc przez Ciebie[emoji16]
Haha [emoji85]

Ja zamierzam kupić [emoji48]

Dziewczyny umowilam sie wstępnie na 5 stycznia do gina, bo martwi mnie troche to swedzenie.. ale sama nie wiem już bo mam badanie polowkowe 15 stycznia a pozniej kolejne usg bede miec 28 w szpitalu bo mamy wizyte...[emoji57] i zastanawiam sie czy nie za czesto bedzie to usg....co myslicie [emoji848]
Nie ma czegos takiego ze za często usg [emoji6]
Ja mialam niedawno wizytę, zaraz 7.01 mam kolejna a potem 23.01 mam polowkowe a wczesniej wizyty tez mialam co dwa tygodnie i zawsze usg [emoji6]

reklama
Nie ma czegos takiego ze za często usg [emoji6]
Ja mialam niedawno wizytę, zaraz 7.01 mam kolejna a potem 23.01 mam polowkowe a wczesniej wizyty tez mialam co dwa tygodnie i zawsze usg [emoji6]
Też tak uważam że nie za często, ja też średnio mam wizyte raz w miesiącu i za kazdym razem lekarz robi usg, przynajmniej ja jestem spokojniejsza po wizycie.

Do góry