Nat Bluebell
Fanka BB :)
No to mamy kolejną dziewczynkę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooja pięknieEj wezcie jaką ja mam pilke z przodu [emoji23][emoji85]
Wiem ze ze mnie wieloryb ale i tak wam wrzuce [emoji85][emoji13]Zobacz załącznik 927297Zobacz załącznik 927298
Super!!No to mamy kolejną dziewczynkę! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 927299
Trzecia córka?? Ale super [emoji3] a co mąż na ten babiniec?? [emoji28][emoji28][emoji28]No to mamy kolejną dziewczynkę! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 927299
Ale super jaka dama z rączkąNo to mamy kolejną dziewczynkę! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 927299
No to gratuluję [emoji106]No to mamy kolejną dziewczynkę! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 927299
Zobaczysz ze ci wyjdzie nawet nie bedziesz wiedziała kiedy [emoji13][emoji23]Oooja pięknie
Chciałbym żeby chociaż mi tak brzuszek wyszedł może bym sie mniej zamartwiala czy wszystko ok
O jaaa jak super, ja dopiero wróciłam do żywych po tabletce i kawie, chociaż nadal głowa ćmi. Ze sprzątania mam do ogarnięcia tylko łazienkę i pranie. Potem utkne w kuchni do nocy, plan na dziś ryba po grecku, barszcz z buraka i się gotuje zakwas w lodówce więc luz. A pochwalę się udało mi się kupić sledzie takie świeże bez głowy wypatriszone i zapragnelam takich smażonych w occie. Całą ciąże o nich marzę [emoji16]Współczuję
Mi właśnie ten ból przeszedł po kawie, właśnie skończyłam sprzątać i do końca dnia robię NIC - kocham ten plan [emoji39]
gratulacje![emoji3590]Melduję się na razie tak na szybko. Uwaga. Będę miała córeczkę [emoji3][emoji3] wszystko jest w najlepszym porządku. Malutka sobie zadowolona wymachiwala rączkami [emoji173][emoji173]
DziękujęSuper!!
Chwilowo chyba jest załamany, nic nawet nie mówiłTrzecia córka?? Ale super [emoji3] a co mąż na ten babiniec?? [emoji28][emoji28][emoji28]
Taki facepalmAle super jaka dama z rączką
Biedny, już całkiem zamieszka w garażuNo to gratuluję [emoji106]
Wesolo twoj maz bedzie mial z 4 babami [emoji85]Zobaczysz ze ci wyjdzie nawet nie bedziesz wiedziała kiedy [emoji13][emoji23]
Haha będzie miał 4 Królewny Mój mąż by chyba oszalał. Ciągle mi mówi, ze syn latwiejszy w obsłudze bo trzeba pilnować tylko jednego a dziewczyna to klopot pilnujesz calego osiedlaDziękuję
Chwilowo chyba jest załamany, nic nawet nie mówił
Taki facepalm
Biedny, już całkiem zamieszka w garażu