reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No to mamy kolejną dziewczynkę! ❤️❤️❤️
IMG_20181222_131925.jpg

reklama
Współczuję :(
Mi właśnie ten ból przeszedł po kawie, właśnie skończyłam sprzątać i do końca dnia robię NIC - kocham ten plan [emoji39]
O jaaa jak super, ja dopiero wróciłam do żywych po tabletce i kawie, chociaż nadal głowa ćmi. Ze sprzątania mam do ogarnięcia tylko łazienkę i pranie. Potem utkne w kuchni do nocy, plan na dziś ryba po grecku, barszcz z buraka i się gotuje zakwas w lodówce więc luz. A pochwalę się udało mi się kupić sledzie takie świeże bez głowy wypatriszone i zapragnelam takich smażonych w occie. Całą ciąże o nich marzę [emoji16]
Melduję się na razie tak na szybko. Uwaga. Będę miała córeczkę [emoji3][emoji3] wszystko jest w najlepszym porządku. Malutka sobie zadowolona wymachiwala rączkami [emoji173][emoji173]
gratulacje![emoji3590]

Dziękuję :)
Trzecia córka?? Ale super [emoji3] a co mąż na ten babiniec?? [emoji28][emoji28][emoji28]
Chwilowo chyba jest załamany, nic nawet nie mówił :D
Ale super jaka dama z rączką
Taki facepalm :D
No to gratuluję [emoji106]
Wesolo twoj maz bedzie mial z 4 babami [emoji85]Zobaczysz ze ci wyjdzie nawet nie bedziesz wiedziała kiedy [emoji13][emoji23]
Biedny, już całkiem zamieszka w garażu :)

Dziękuję :)

Chwilowo chyba jest załamany, nic nawet nie mówił :D

Taki facepalm :D

Biedny, już całkiem zamieszka w garażu :)
Haha będzie miał 4 Królewny :) Mój mąż by chyba oszalał. Ciągle mi mówi, ze syn latwiejszy w obsłudze bo trzeba pilnować tylko jednego a dziewczyna to klopot pilnujesz calego osiedla ;)
Jak bedzie córeczka to będzie pewnie zazdrosny o każdego chlopaka w okolicy :)

reklama
Ja tez zazdroszcze wam ze znacie plec :)
Ja wyczuwam ze bedzie chlopak ale sie okaże 15 stycznia najszybciej o ile sie ujawni [emoji4]

Wiecie napisalam do mojego gin z Pl p te badanie polowkowe czy bedzie w porządku jesli bedzie to 19 tydz i 1 dzien a on napisal ze tak wiec juz sie nie martwie [emoji4] a co do stawiania macicy , to mowil ze nie zaszkodzi brac magnez , wiec zaczne go brac [emoji4] tutaj duzo z was go bierze wiec bede i ja , a moj maz mowi skoro w ciazy jest takie zapotrzebowanie na magnez to moze mam jakieś braki i ten bol nogi moze byc tez tym spowodowany , tak na chlopski rozum to moze ma racje , no nic zobaczymy [emoji8]

Do góry