Ooo bob to byla moja pierwsza zachcianka w tej ciąży jadlam trzy dni pod rzadHaha, sam dziewczynkę zrobił jego "wina" a tak na poważnie to super, ze kolejna babeczka ))))
Dziewczyny, nagotowałam sobie bób, taką miałam ochotę, że pochłonęłam 400g w 5 minut [emoji85] teraz leżę i uczę się nic nie robić. Trudne to [emoji849] i tak jak na początku ciąży było mi ciągle zimno, tak teraz rozebrałam się do samej bielizny [emoji28]
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Kolejny wspólny mianownik kulinarnyOoo bob to byla moja pierwsza zachcianka w tej ciąży jadlam trzy dni pod rzad
Nat Bluebell
Dziewczyny, nie nadrobilam was od wczoraj bo ciągle latam albo gotuję więc przepraszam że pominęłam wasze posty
Mi dalej jest głównie zimno i tylko jak się ruszam to ciepłej.
dzięki! Niedługo też poznasz płećZazdroszcze i gratuluję [emoji173]
No jak jej w pupę patrzą to trochę wstydHeheheh No to gratuluję!!!! ale wstydnisia się rączka zakryla
Dziękuję i Tobie też gratuluję!Gratulacje kochana, tyle dziewuch już na forum [emoji3] mąż będzie miał świetny babiniec. Biedny rodzynek [emoji23]
Też tak myślę, że zrobił to ma przecież to oni dysponują drugim chromosomemHaha, sam dziewczynkę zrobił jego "wina" a tak na poważnie to super, ze kolejna babeczka ))))
Dziewczyny, nagotowałam sobie bób, taką miałam ochotę, że pochłonęłam 400g w 5 minut [emoji85] teraz leżę i uczę się nic nie robić. Trudne to [emoji849] i tak jak na początku ciąży było mi ciągle zimno, tak teraz rozebrałam się do samej bielizny [emoji28]
Mi dalej jest głównie zimno i tylko jak się ruszam to ciepłej.
Silje1008
Melduję się na razie tak na szybko. Uwaga. Będę miała córeczkę [emoji3][emoji3] wszystko jest w najlepszym porządku. Malutka sobie zadowolona wymachiwala rączkami [emoji173][emoji173]
)) super wiadomość
Silje1008
Chyba sie przeliczylam robiąc ten sos dzisiaj. Moi mezczyzni mi go właśnie wyjadaja [emoji23] Udusić ich czy cieszy się, ze smakuje?
Cieszyć!
Z okazji Świąt Bardzo Narodzenia życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół , chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i radością.Dla was wszystkich kochane kobietki Wesołych Świat [emoji3]
Silje1008
No to mamy kolejną dziewczynkę! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 927299
Wiecie co jednak tych dziewczynek jest chyba więcej niż chlopcow( chociaż na początku mi się wydawało, ze jest pol na pol
Gratulacje
Pianistka1991
Na początku sporo było podejrzeń chłopców, później rownało się z dziewczynkami, ale teraz chyba babeczki rządzą a przypomnij mi - Ty już masz jakąś "diagnozę"?)Wiecie co jednak tych dziewczynek jest chyba więcej niż chlopcow( chociaż na początku mi się wydawało, ze jest pol na pol
Gratulacje
Silje1008
@ilonaz @Nat Bluebell gratuluję córek:-)
Dziewczyny nie ogarniam nowego forum...jeszcze miałam dzien przerwy w zagladaniu przez podróż...więc już w ogóle ;-)
Chyba przez Święta postawię na realne a nie wirtualne rozmowy...zwłaszcza, że tyle osób wokolo w rodzinnym domu, że telefon przestał istnieć ;-) Dlatego życzę Wam już dzisiaj zdrowych, wesołych Świąt dla tych co obchodzą , a dla tych nieświętujących udanego wypoczynku :-)
P.s przeżyłam 10 godzin w aucie. Nawet przez 2 prowadziłam ;-)
Dziękujemy i wzajemnie)))
reklama
Silje1008
Z okazji Świąt Bardzo Narodzenia życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół , chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i radością.Dla was wszystkich kochane kobietki Wesołych Świat [emoji3]
Dziękujemy i wzajemnie))