reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Haha, sam dziewczynkę zrobił :D jego "wina" :D a tak na poważnie to super, ze kolejna babeczka :)))))

Dziewczyny, nagotowałam sobie bób, taką miałam ochotę, że pochłonęłam 400g w 5 minut [emoji85] teraz leżę i uczę się nic nie robić. Trudne to [emoji849] i tak jak na początku ciąży było mi ciągle zimno, tak teraz rozebrałam się do samej bielizny [emoji28]
Ooo bob to byla moja pierwsza zachcianka w tej ciąży :) jadlam trzy dni pod rzad :)

reklama
Dziewczyny, nie nadrobilam was od wczoraj bo ciągle latam albo gotuję :p więc przepraszam że pominęłam wasze posty :(

Zazdroszcze i gratuluję [emoji173]
dzięki! Niedługo też poznasz płeć :)
Heheheh No to gratuluję!!!!:) ale wstydnisia się rączka zakryla :)
No jak jej w pupę patrzą to trochę wstyd ;)
Gratulacje kochana, tyle dziewuch już na forum [emoji3] mąż będzie miał świetny babiniec. Biedny rodzynek [emoji23]
Dziękuję i Tobie też gratuluję! :)
Haha, sam dziewczynkę zrobił :D jego "wina" :D a tak na poważnie to super, ze kolejna babeczka :)))))

Dziewczyny, nagotowałam sobie bób, taką miałam ochotę, że pochłonęłam 400g w 5 minut [emoji85] teraz leżę i uczę się nic nie robić. Trudne to [emoji849] i tak jak na początku ciąży było mi ciągle zimno, tak teraz rozebrałam się do samej bielizny [emoji28]
Też tak myślę, że zrobił to ma ;) przecież to oni dysponują drugim chromosomem :D
Mi dalej jest głównie zimno i tylko jak się ruszam to ciepłej.

Z okazji Świąt Bardzo Narodzenia życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół , chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i radością.Dla was wszystkich kochane kobietki Wesołych Świat [emoji3]

@ilonaz @Nat Bluebell gratuluję córek:-)
Dziewczyny nie ogarniam nowego forum...jeszcze miałam dzien przerwy w zagladaniu przez podróż...więc już w ogóle ;-)
Chyba przez Święta postawię na realne a nie wirtualne rozmowy...zwłaszcza, że tyle osób wokolo w rodzinnym domu, że telefon przestał istnieć ;-) Dlatego życzę Wam już dzisiaj zdrowych, wesołych Świąt dla tych co obchodzą , a dla tych nieświętujących udanego wypoczynku :-)
P.s przeżyłam 10 godzin w aucie. Nawet przez 2 prowadziłam ;-)

Dziękujemy i wzajemnie:))))

reklama
Z okazji Świąt Bardzo Narodzenia życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół , chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i radością.Dla was wszystkich kochane kobietki Wesołych Świat [emoji3]

Dziękujemy i wzajemnie:)))

Do góry