reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzień dobry [emoji137]
Leże i nie chce mi sie spac wszyscy jeszcze spią Miśka dała mi po tyłku troche w nocy ...
Dzisiaj mam pazury i sama nie wiem co chce [emoji33][emoji23]
Miłego dnia dla Was [emoji171]
Dzien dobry :)
Moj maly mnie obudzil o 5 i juz spac nie mogłam. Cos mu sie ubzduralo, ze on bedzie teraz cyca jadl ciagle. I sie chlopak wkurzył, bo tego mleka coraz mniej. I mnie zaczyna boleć. No ale usnal tyle, ze ja nie.
U nas dzisiaj wielkie porzadki mam nadzieję, że dam radę

reklama
Ja też się witam. Idę pod prysznic, zbieram się k wyruszam do lekarza [emoji173]. A, zapomniałam z tego wszystkiego powiedzieć, że dzisiaj wypisują mamę. Nie ma obrażeń wewnętrznych więc nie chcą jej trzymać. Trochę się boję jak będzie funkcjonować z taką głową, ale zaopiekujemy się nią. Ważne, że święta spędzi w domu [emoji4] odezwę się zaraz po wizycie, obym tylko miała dobre wieści

Ja też się witam. Idę pod prysznic, zbieram się k wyruszam do lekarza [emoji173]. A, zapomniałam z tego wszystkiego powiedzieć, że dzisiaj wypisują mamę. Nie ma obrażeń wewnętrznych więc nie chcą jej trzymać. Trochę się boję jak będzie funkcjonować z taką głową, ale zaopiekujemy się nią. Ważne, że święta spędzi w domu [emoji4] odezwę się zaraz po wizycie, obym tylko miała dobre wieści
Super same dobre wiesci .. [emoji171]
Kciukam za wizyte i czekamy na wiesci

Az dziwne ze masz takie siniary .. [emoji33] ja robie codziennie z Clexane i praktycznie wcale nie mam siniakow tylko małe punkciki po wkuciu
No u mnie na początku też nie było ich, teraz już nie ma miejsca gdzie się nie kulam I pewnie dlatego... Jak próbowałam na nodze to bardziej boli dlatego wybieram brzuch jak na razie... Późnej jak będzie duży to wezmę się za nogi :)

No u mnie na początku też nie było ich, teraz już nie ma miejsca gdzie się nie kulam I pewnie dlatego... Jak próbowałam na nodze to bardziej boli dlatego wybieram brzuch jak na razie... Późnej jak będzie duży to wezmę się za nogi :)
Ja z misią calusia ciaze siw kulam w brzuch a mialam mega duzy i nie mialam siniakow [emoji33] przytrzymujesz miejsce wkucia paluszkiem po wyjeciu igly przez chwile ??

Trzymam kciuki za wizytę i cieszę się z powodu mamy:)

Kciuki za wizytę:)
Dzien dobry :)
Moj maly mnie obudzil o 5 i juz spac nie mogłam. Cos mu sie ubzduralo, ze on bedzie teraz cyca jadl ciagle. I sie chlopak wkurzył, bo tego mleka coraz mniej. I mnie zaczyna boleć. No ale usnal tyle, ze ja nie.
U nas dzisiaj wielkie porzadki mam nadzieję, że dam radę
A mój nadal śpi..wyczuwa że mama zmęczona :)
Dzień dobry [emoji137]
Leże i nie chce mi sie spac wszyscy jeszcze spią Miśka dała mi po tyłku troche w nocy ...
Dzisiaj mam pazury i sama nie wiem co chce [emoji33][emoji23]
Miłego dnia dla Was [emoji171]
Ja też dziś i paznokcie i włosy..ale ja mam dobrze bo u siostry w salonie :) młody się wybawi z dziećmi...
U mnie dom wysprzątany jutro dekoracje w poniedziałek sałatki ciasta itp i można świętowac.. chociaż znów smutne święta..możliwe że u teścia nowotwór nawraca.. :( dziś powinniśmy coś wiedzieć...no i martwię się o dzidzię waga dalej w dół a ja ani jej nie czuje ani nie widzę ani żadnej kuleczki dosłownie nic..oszaleje do wizyty:(

Kciuki za wizytę:)A mój nadal śpi..wyczuwa że mama zmęczona :)Ja też dziś i paznokcie i włosy..ale ja mam dobrze bo u siostry w salonie :) młody się wybawi z dziećmi...
U mnie dom wysprzątany jutro dekoracje w poniedziałek sałatki ciasta itp i można świętowac.. chociaż znów smutne święta..możliwe że u teścia nowotwór nawraca.. :( dziś powinniśmy coś wiedzieć...no i martwię się o dzidzię waga dalej w dół a ja ani jej nie czuje ani nie widzę ani żadnej kuleczki dosłownie nic..oszaleje do wizyty:(
Ale kochane dziecko ;)
Tez mnie martwi moj brak objawów. W nocy spać nie mogłam. I tez czekam jak na zbawienie na wizyte mam nadzieję, ze uda mi sie zapisac na 27.12 :)
Zazdroszcze porzadkow u mnie w domu jest tragedia ale moze jak sie dzisiaj postaramy to wieczorem bedzie juz ładnie

Trzymam kciuki! Super, że mama w święta będzie w domu, cudowna wiadomość :))

reklama
Cześć Wam :) obudziłam się dzisiaj o 4.30 z mega-głodem, aż musiałam sobie kanapkę zrobić :D później,o dziwo, zasnęłam i spałam do teraz :) wszystko fajnie gdyby nie ból głowy po przebudzeniu. Chyba za długo spałam.... no nie dogodzisz [emoji23]
Mąż w prawie coweekendowej delegacji, a ja mimo, że jestem sama w domu to mam z rana do kogo sie odezwać - super to jest :D miłego dnia :*

Do góry