0202oliwcia
Fanka BB :)
U mnie juz wszyscy dawno spia ... Tez sie klade bo pewnie nie dlugo czeka mnie pobudka na cyca [emoji39] Spokojnych snow do jutra Robaczki [emoji171][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc [emoji6]U mnie juz wszyscy dawno spia ... Tez sie klade bo pewnie nie dlugo czeka mnie pobudka na cyca [emoji39] Spokojnych snow do jutra Robaczki [emoji171][emoji173]
Dziękuję Ci bardzo, uspokoiłaś mnie. Coś w tym jest - dopiero dzisiaj jak zaczęłam łapać oddech po tej bieganinie to macica się tak brzydko odzywa. Przez cały tydzień nic mi nie dolegało, albo nawet nie zdazylam tego zauważyć [emoji2955][emoji2955][emoji2955] dobrze, że teraz naprawdę jest czas na odpoczynek. )I to jest wlasnie nasz blad! Pisze nasz, bo ja tez z tych, nazwijmy to dyplomatycznie, mniej chudych Wstydzimy sie, malo pokazujemy i przez to wstydzimy sie jeszcze bardziej, bo wydaje nam sie, ze jestesmy jedyne tu na bb. A jak widac, same nie jestesmy
Moze macica daje Ci ostrzezenie, ze sie za bardzo forsujesz? Ty teraz na prawde duzo pracowalas. One (macice) maja czasem "spozniony zaplon" i na pewne sytuacje reaguja z opoznieniem. Ja w poprzedniej ciazy bylam swiadkiem strasznego wypadku (nie bede opisywac) a macica zaczela mi szalec tydzien pozniej. Tak oderagowala tamta sytuacje. Takie straszenie zazwyczaj nie jest grozne (wrazenie poteguja dodatkowo wzrost macicy i ruchy dziecka) ale rozumiem Twoje obawy, bo ja wtedy az pojechalam na sor. Zanim Twoja macica sie wyciszy moze minac pare dni. Potrzeba Ci wiec duzo spokoju i zajac mysli czyms przyjemnym. Zawsze tez mozesz podjechac do lekarza, zeby zbadal szyjke i Cie uspokoil. Grunt, zebys Ty sie czula dobrze to i dziecku i macicy tez powinno byc dobrze!
@Silje1008 Makowiec wyglada rewelacyjnie, pelna profeska! Wszystkie sklepowe od zawodowych piekarzy moga sie schowac Ukryj go gdzies lepiej przed rodzina (i przed soba), bo nie doczeka swiat
Super wyglada smacznieTo prawda, miasto jest przepiękne i bardzo swojskie
Ja jakiś czas mieszkałam w Poznaniu( i to tez fajne miasto) ale ciągnęło mnie do domu no i tak zaszłam w ciąże i chwilowo zostałam z mężem na starych śmieciach. Zobaczymy co Nam się jeszcze w życiu przydarzy
Zobacz załącznik 927166
Mój pierwszy w życiu makowiec w cieście drożdżowym
Mam nadzieje, ze jest smaczny
I to jest wlasnie nasz blad! Pisze nasz, bo ja tez z tych, nazwijmy to dyplomatycznie, mniej chudych Wstydzimy sie, malo pokazujemy i przez to wstydzimy sie jeszcze bardziej, bo wydaje nam sie, ze jestesmy jedyne tu na bb. A jak widac, same nie jestesmy
Moze macica daje Ci ostrzezenie, ze sie za bardzo forsujesz? Ty teraz na prawde duzo pracowalas. One (macice) maja czasem "spozniony zaplon" i na pewne sytuacje reaguja z opoznieniem. Ja w poprzedniej ciazy bylam swiadkiem strasznego wypadku (nie bede opisywac) a macica zaczela mi szalec tydzien pozniej. Tak oderagowala tamta sytuacje. Takie straszenie zazwyczaj nie jest grozne (wrazenie poteguja dodatkowo wzrost macicy i ruchy dziecka) ale rozumiem Twoje obawy, bo ja wtedy az pojechalam na sor. Zanim Twoja macica sie wyciszy moze minac pare dni. Potrzeba Ci wiec duzo spokoju i zajac mysli czyms przyjemnym. Zawsze tez mozesz podjechac do lekarza, zeby zbadal szyjke i Cie uspokoil. Grunt, zebys Ty sie czula dobrze to i dziecku i macicy tez powinno byc dobrze!
@Silje1008 Makowiec wyglada rewelacyjnie, pelna profeska! Wszystkie sklepowe od zawodowych piekarzy moga sie schowac Ukryj go gdzies lepiej przed rodzina (i przed soba), bo nie doczeka swiat
KolorowychU mnie juz wszyscy dawno spia ... Tez sie klade bo pewnie nie dlugo czeka mnie pobudka na cyca [emoji39] Spokojnych snow do jutra Robaczki [emoji171][emoji173]
Teoretycznie powinnas sie dobrze dogadywac z tesciowa ze wzgledu na potencjalnie podobne charakterywiesz co to jest pech w zyciu? kiedy synowa ma urodziny razem z tesciowa[emoji16] "lepiej " nie moglam trafić. [emoji23][emoji23]
Hahaha no właśnie siebie to się boje)))
Ja niestety nie pomoge ale może jak masz zdjęcie to będzie wygodniej coś znaleźć? Dodatkowo na FB jest grupa Ramzi, skull i Nub po polsku, tam masz mistrzynie wróżb od płci
A który to tydzień?