angie.
Fanka BB :)
Moze wstaw filimik z jakas skrocona wersja a gin co mowil??17 Tydzień. W tym rzecz że nie mamy żadnego zdjęcia tylko te zrobione przeze mnie z nagranego przez męża film
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze wstaw filimik z jakas skrocona wersja a gin co mowil??17 Tydzień. W tym rzecz że nie mamy żadnego zdjęcia tylko te zrobione przeze mnie z nagranego przez męża film
Mi wyglada na dziewczynkęNikt nie wie?
Wladnie nic nie mówił.. SzkodaMoze wstaw filimik z jakas skrocona wersja a gin co mowil??
Też mam na 17 termin, ale marzy mi się 16.06 jedna siostra urodziła się 06.06 a druga 26.06Ja bym chciała urodzić 29.06 w urodziny najmłodszego synka Ale termin mam na 17 więc może być ciężko
Żadnego Zawsze kupuje.Kobitki jakie ciasta pieczecie na swieta ??
A ja właśnie wpierniczam ogórki konserwowe [emoji23] zaraz idę spaćO matko ile postów [emoji85]
Ja wróciłam o 21 z zakupów i dopiero usiadłam na d... w sumie od rana latam. Jutro z rana lecę na mocz i morfologia, a potem sprzątanie, gotowanie... Na niedzielę zostawiam pieczenie ciasta i ubieranie choinki. Oj to będzie ciężki weekend [emoji6]
ogolnie nie narzekam ale obydwie mamy silne charaktery jak to byki wiec kazda ma swoje poglądy i kazda ma swoje racje. mamy inne wyobrazenie na temat świata [emoji16].@0202oliwcia Dobranoc * U nas dziec juz spi ale malz poszedl jeszcze z piesa i mnie tez sie nie spieszy.
Teoretycznie powinnas sie dobrze dogadywac z tesciowa ze wzgledu na potencjalnie podobne charaktery
Az dziwne ze masz takie siniary .. [emoji33] ja robie codziennie z Clexane i praktycznie wcale nie mam siniakow tylko małe punkciki po wkuciuSiniaki u mnie od neoparinu nie mam już gdzie kłuć I teraz mam takie duże wylewy podskórne że wstyd się gdzieś pokazać... A miałam iść na basen