reklama
Ela1990
Fanka BB :)
Witajcie!
Ja wczoraj po wizycie. Wszystko ok ale dalej nie wiemy czy z Kasią czekamy na siostrzyczke czy braciszka[emoji6] teraz to już pewnie dowiem się na polowkowych w lutym. Najważniejsze że zdrowe.
Na zwolnienie pójdę dopiero ok 9 stycznia ale tu już tylko 9 dni pracujących w moim wypadku[emoji23]
Pozdrawiam
Ja wczoraj po wizycie. Wszystko ok ale dalej nie wiemy czy z Kasią czekamy na siostrzyczke czy braciszka[emoji6] teraz to już pewnie dowiem się na polowkowych w lutym. Najważniejsze że zdrowe.
Na zwolnienie pójdę dopiero ok 9 stycznia ale tu już tylko 9 dni pracujących w moim wypadku[emoji23]
Pozdrawiam
A taka bardzo słaba? Jak.bierzesz magnez a.bierzesz to nie powinno się nic dziacKurczę, a ja ma dylemat, bo wiem, że kawa mi pomaga na ból glowy... ale miałam takie brzydkie skurcze wczoraj, że nie wiem czy sobie nie odmówić :/
0202oliwcia
Ja do tej pory nie kozystalam z forum na apce tylko na komputerze wiec nawet nie wiem jak to wczesniej wygladalo na aplikacjiKurde ale zmienili te forum, masakra jest teraz, jakieś takie nieczytelne....
No to.gratuluję synka!!! Super wiadomość:*Dzień dobry dziewczyny [emoji6] witam was jeszcze w weselnym nastroju [emoji16] choć przez ostatnie dwa dni miałam kryzys fizyczno-psychiczny, po wczorajszym badaniu prenatalnym jestem dużo bardziej spokojna i szczęśliwa. Z maleństwem wszystko w porządku, rozwija się prawidłowo. Jednak te badania dają już zdecydowanie większy obraz, na to co się dzieje No i na 99% bryka mi w brzuszku mały, całkiem nieźle wyposażony przystojniak, ale potwierdzi to na 100% przy kolejnej wizycie[emoji41] Narzeczony jak i ja jesteśmy przeszczęśli[emoji3590][emoji3590][emoji3590] mam nadzieję że spokój po tym badaniu wystarczy mi na kolejne 5tygodni, wtedy mam kolejną wizytę. A i wzięłam już L4, namówił mnie narzeczony... jeszcze nie wiem co zrobię z tym czasem, ale na pewno coś wymyślę.
Pozwolę sobie później wrzucić jakieś zdjęcie mojego maluszka, a teraz idę dalej odsypiać zabawę weselną [emoji3526]
Hehehe to.samo pomyślałam jak otworzyłam oczy" czuje się jak.na kacu"Witam się[emoji257] a ze mna moj ból glowy [emoji849] matko kochana czuje sie jak na kacu [emoji849]
A tu dzis intensywny dzień, najbardziej mieszkanie a potem szykowanie na swieta, pierogi uszka, ciasta itd...
Pianistka1991
Bardzo słaba mi nie pomaga [emoji854][emoji53] póki co zrobiłam herbatę, ale chyba nie ujadę dzisiaj z takim bólem, więc poratuję się tą kawą. Póki co brzuch o wiele bardziej miękki i nie twardniejeA taka bardzo słaba? Jak.bierzesz magnez a.bierzesz to nie powinno się nic dziac
No ja też mam mały problem żeby się przyzwyczaić.i odnaleźć tuKurde ale zmienili te forum, masakra jest teraz, jakieś takie nieczytelne....
Ja też nie korzystam z aplikacjiJa do tej pory nie kozystalam z forum na apce tylko na komputerze wiec nawet nie wiem jak to wczesniej wygladalo na aplikacji
reklama
No to super. Musisz kochana więcej się relaksowacBardzo słaba mi nie pomaga [emoji854][emoji53] póki co zrobiłam herbatę, ale chyba nie ujadę dzisiaj z takim bólem, więc poratuję się tą kawą. Póki co brzuch o wiele bardziej miękki i nie twardnieje