reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jak dla mnie to raczej perfidna a nie mądra [emoji6]

Dziewczyny ze slaska czy ktoras z was ma opinie o szpitalu wielospecjalistycznym w Gliwicach ?? Siedze dzis od rana na stronie gdzierodzic.info (swoja drogą polecam jakby któraś z was chciała dowiedziec sie najwazniejszych info o szpitalu w ktorym planiuje rodzic lub dopiero szuka info )
To co daje ,to zbiera.... A że kobiety potrafią być 100 razy bardziej wredne to już druga sprawa.....

reklama
A czemu masz zakładasz, że będzie zle? Mialas poprzednio cukrzycę czy masz teraz kiepską dietę?
Miałam cukrzycę w drugiej ciąży a ostatnio też za dużo słodyczy weszło, bo przed świętami ciągle w pracy ktoś coś przynosi, więc niestety duże szanse na zły wynik :hmm:

A z dobrych rzeczy, przed chwilą poczułam wyraźne kopnięcie, tzn lekkie puknięcie, ale wyraźnie i dokładnie w miejscu gdzie wczoraj położna badała serducho dopplerem ❤️:-) :)

Miałam cukrzycę w drugiej ciąży a ostatnio też za dużo słodyczy weszło, bo przed świętami ciągle w pracy ktoś coś przynosi, więc niestety duże szanse na zły wynik :hmm:

A z dobrych rzeczy, przed chwilą poczułam wyraźne kopnięcie, tzn lekkie puknięcie, ale wyraźnie i dokładnie w miejscu gdzie wczoraj położna badała serducho dopplerem ❤️:-) :)
Suuuuuper!!!!:):):):):)

A z dobrych rzeczy, przed chwilą poczułam wyraźne kopnięcie, tzn lekkie puknięcie, ale wyraźnie i dokładnie w miejscu gdzie wczoraj położna badała serducho dopplerem [emoji3590]:-) :)
Jeju ja się martwię, ja tam nic nie czuję. Koleżanka w ciąży mówiła że ruchy przypominają przelewania w jelitach. To u mnie marne szanse, bo ciągle mam rewolucję i wzdęcia.

Jeju ja się martwię, ja tam nic nie czuję. Koleżanka w ciąży mówiła że ruchy przypominają przelewania w jelitach. To u mnie marne szanse, bo ciągle mam rewolucję i wzdęcia.

Ja tez jeszcze nie czuję i przynajmniej około miesiąc jeszcze poczekam... a to Twoja pierwsza ciąża?

Wspaniałe jest to, że masz pewność, że jesteś u boku odpowiedniej osoby :)) super to jest :))

W ogole to śniłaś mi się dziś :D Ty i jeszcze @Silje1008 . Spotkałyśmy się i chwaliłyśmy brzuchami :D

Dziś gram egzaminy z wiolonczelami, w międzyczasie jeszcze mój jeden uczeń ma egzamin z fortepianu, do tego kilka lekcji i wigilię w szkole z "ulubioną" dyrekcją, brrr... ostatni taki stresujący dzień. :)))) wieczorem będzie suuuuper ulga;)))))

O jak miło:))))

Oj społczuję, ja tez mam do nich tendencję, ale mi się udało, w 2 zobaczyłam ze mam 2 małe koło pępka po 1 ciąży. Nie wiem czy to genetyczne moja mama urodziła 8 dzieci i noe wie co to sa rozstępy

Chyba genetyka:) niekoniecznie musisz mieć tendencje lub jej brak po mamie przecież:))

Wspaniałe jest to, że masz pewność, że jesteś u boku odpowiedniej osoby :)) super to jest :))

W ogole to śniłaś mi się dziś :D Ty i jeszcze @Silje1008 . Spotkałyśmy się i chwaliłyśmy brzuchami :D

Dziś gram egzaminy z wiolonczelami, w międzyczasie jeszcze mój jeden uczeń ma egzamin z fortepianu, do tego kilka lekcji i wigilię w szkole z "ulubioną" dyrekcją, brrr... ostatni taki stresujący dzień. :)))) wieczorem będzie suuuuper ulga;)))))

O jak miło:)))

reklama
Spokojnie, masz jeszcze dużo czasu żeby poczuć :) Wiadomo, że fajniej już czuć, ale u mnie to i tak dość wcześnie generalnie, ale trzecia ciąża i szczpłość pewnie pomagają.

Do góry