reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

haha ale jazda! [emoji16] ustawila sie nie ma co. eee to mój na 1000 procent nie będzie mial bo jest bardzo oszczedny. kawy by jej nawet nie postawil (obca baba) [emoji16][emoji16] zobaczcie dziewczyny a my zamiast szukac kochankow i jeździć x6 to nie korzystamy z zycia [emoji16][emoji16](zart)
Haha zaproponuje mężowi zeby kazdy z nas znalazl sobie kogos takiego na boku ;)
Ruszymy z budowa domu :D
Mąż kiedys pracowal w koreanskiej firmie i spotkalismy sie z koreanczykiem i on byl mega zdziwony, ze ja zaplacilam swoja karta w restauracji (mieliśmy juz wspolna kase) Opowiedział nam, ze jak on poznaje kobietę to ona najpierw zaprowadza go do drogich butikow mowiac co chce i jesli go nie stac to koniec. Przyznal sie, ze kiedys pol roku splacal karte kredytowa ;)

reklama
@Kaamilaaa o kurczę! To niezłe miałaś przeżycia z mamą.
Tak, to u mnie było kiepsko. Tz się wyniósł do mamy na 5 dni, po awanturze o kawalerski, na który miał jechać. Ostatecznie się dogadaliśmy. Nie pojechał, kawalerski odbył się na miejscu, panieński za to poza. I wszystko jest git. Po czasie doszłam do wniosku, że mogłam pozwolić na ten wyjazd. ;) Jestem bardzo podejrzliwa, choć on mi nie daje żadnych powodów. Nie wiem z czego to wynika, ale mam z tym problem.

Wiem że doszłoby... Gdybym miała zaufania koleżankę to bym ją postawiła ale niestety on wszystkie moje zna... A teraz nie zamierzam się wogole do niego przeprowadzać zostaje tu gdzie jestem.. Od niego alimenty i jakoś dam radę a co będzie dalej nie wiem ale jestem normalnie załamana...
I bardzo mądrze robisz! Tego się trzymaj :)

Mam nadzieję że Ci się uda.... U mnie po nowym roku też będzie trzeba podjąć jakieś decyzje..... wiem co czujesz odejść nie jest łatwo ale co dalej gdy nie zostawimy tego? Jak skończymy? Ze zmarnowanym przeplakanym życiem.....
Widzisz dlatego ja się rozwiodłam. Nie umiem żyć w zaklamaniu i bez miłości. A miałabym wygodne życie bo mój były mąż jest całkiem zamożny, mieliśmy mieszkanie od teściów, nie pracowałam. Ale wolę żyć uczciwie i po swojemu.
Hello
Jestem w szpitalu z powodu niskiego łożyska, znowu dostałam plamienia.
Dostałam wczoraj 6 tabletek luteiny pod język.
A dzisiaj mam obrzękniete piersi. To od takiej dużej dawki luteiny?
Trzymaj się! Na pewno wszystko będzie dobrze skoro jesteś pod opieką.
Tak właśnie nizej nad spojeniem lonowym zaraz
To dziwne, może jelita albo pęcherz?
Dzień dobry!
Ja dzisiaj idę po wynik pappy, także trzymajcie kciuki. I odbieram ślubna kiecke <3 Tylko nie wiem jak się ze wszystkim wyrobie, bo muszę w pracy wszystko ogarnąć.
Trzymam kciuki! I pokaż kieckę :)
Jeszcze mąż oddaje krew i zaraz jadę odebrać:)
Dawaj znać!

No nie? Podziwiam czasem takie bezwzględne kobiety ...... A trza by było podobno takie laski na rękach są noszone przyslowiowych
to prawda. takie laski "nieroby" przewaznie trafiaja na super facetów. znam babkę mezatka siedzi w domu obiadu nie ugotuje nie posprzata tylko piwko by pila. ogrodu nie posadzi nie wyplewi (wies) ja tez mieszkam na wsi. wszystko robi mąż nawet sobie sam ubrania do pracy pierze bo ona nie bedzie. ma z nim jak w raju. ale ja nie potrafiłabym tak.wykorzystywać meza tymbardziej ze jestem na l4 to jak nie posprzatac i nie ugotować obiadu?

Wiem że doszłoby... Gdybym miała zaufania koleżankę to bym ją postawiła ale niestety on wszystkie moje zna... A teraz nie zamierzam się wogole do niego przeprowadzać zostaje tu gdzie jestem.. Od niego alimenty i jakoś dam radę a co będzie dalej nie wiem ale jestem normalnie załamana...
Wierzę w Ciebie, wszystkie Anie to silne babki, współczuję, nie jest Ciebie wart!!!

Ja chce śnieg mojemu szkoda byłoby kasy na kochankę..... jego szef lata ma ich chyba z 10 i wszystkie musi utrzymywać bo to szantazuja .... jednej nawet kupil x6 bmw i chatę spora ,która dodatkowo jej oplaca
Swoją drogą mądra babka z niej[emoji6]
Jak dla mnie to raczej perfidna a nie mądra [emoji6]

Dziewczyny ze slaska czy ktoras z was ma opinie o szpitalu wielospecjalistycznym w Gliwicach ?? Siedze dzis od rana na stronie gdzierodzic.info (swoja drogą polecam jakby któraś z was chciała dowiedziec sie najwazniejszych info o szpitalu w ktorym planiuje rodzic lub dopiero szuka info )

to prawda. takie laski "nieroby" przewaznie trafiaja na super facetów. znam babkę mezatka siedzi w domu obiadu nie ugotuje nie posprzata tylko piwko by pila. ogrodu nie posadzi nie wyplewi (wies) ja tez mieszkam na wsi. wszystko robi mąż nawet sobie sam ubrania do pracy pierze bo ona nie bedzie. ma z nim jak w raju. ale ja nie potrafiłabym tak.wykorzystywać meza tymbardziej ze jestem na l4 to jak nie posprzatac i nie ugotować obiadu?
Ja też nie.... mimo mojej sytuacji.... chata musi być ogarnięta i obiad też....

Dziewczyny ze slaska czy ktoras z was ma opinie o szpitalu wielospecjalistycznym w Gliwicach ?? Siedze dzis od rana na stronie gdzierodzic.info (swoja drogą polecam jakby któraś z was chciała dowiedziec sie najwazniejszych info o szpitalu w ktorym planiuje rodzic lub dopiero szuka info )
A on nie jest perfidny???[emoji6]

reklama

Hej, ja jestem z Rybnika, ale rodzic chce właśnie w Gliwicach na Kościuszki , czytałam o nim same dobre opinie i maja gaz [emoji2] moja gin ma 3 pacjentki które tez chcą tam rodzic ze względu na opinie [emoji846][emoji846]

Do góry