reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

kurcze.... przykro te ze takie zle rzeczy dzieją sie w okresie przedświątecznym..... łatwo mi pisac tak wiem ale postarajcie sie nie przejmowac bo teraz najważniejsze jest malenstwo. wszystko sie ulozy czas goi rany. co do zdrady moj maz tez nie bylby do tego zdolny (lepszego nie moglam sobie wymarzyc) ale 100 procentowej pewności nigdy nie bede miala [emoji4] u mnie fajnie pruszy sniezek oby utrzymal sie do świąt [emoji4]
Ja chce śnieg mojemu szkoda byłoby kasy na kochankę..... jego szef lata ma ich chyba z 10 i wszystkie musi utrzymywać bo to szantazuja .... jednej nawet kupil x6 bmw i chatę spora ,która dodatkowo jej oplaca

reklama
Ja chce śnieg mojemu szkoda byłoby kasy na kochankę..... jego szef lata ma ich chyba z 10 i wszystkie musi utrzymywać bo to szantazuja .... jednej nawet kupil x6 bmw i chatę spora ,która dodatkowo jej oplaca
Haha niezly jest! Ja to sie zastanawiam jak to oni robią ;) a zony co nic nie widza dziwne to. Znam faceta, ktory żonie powiedzial ja, ze musial ja zdradzac, bo nie chcial jej wykorzystywac w czasie pologu i jak dziecko bylo male... On mial potrzebe więc musial sie wyrzyc a przecież ona nie mogla/nie chciala wiec dla jej dobra musial ja zdradzac. No taki maz to skarb normalnie [emoji23]
No ja tego nie czaje serio ;)

Haha niezly jest! Ja to sie zastanawiam jak to oni robią ;) a zony co nic nie widza dziwne to. Znam faceta, ktory żonie powiedzial ja, ze musial ja zdradzac, bo nie chcial jej wykorzystywac w czasie pologu i jak dziecko bylo male... On mial potrzebe więc musial sie wyrzyc a przecież ona nie mogla/nie chciala wiec dla jej dobra musial ja zdradzac. No taki maz to skarb normalnie [emoji23]
No ja tego nie czaje serio ;)
Każda z nas to wyczuje ..... najśmieszniejsze jest to że on ma 70 lat i z żoną za dużo ich łączy spraw finansowych....

haha ale jazda! [emoji16] ustawila sie nie ma co. eee to mój na 1000 procent nie będzie mial bo jest bardzo oszczedny. kawy by jej nawet nie postawil (obca baba) [emoji16][emoji16] zobaczcie dziewczyny a my zamiast szukac kochankow i jeździć x6 to nie korzystamy z zycia [emoji16][emoji16](zart)

reklama
haha ale jazda! [emoji16] ustawila sie nie ma co. eee to mój na 1000 procent nie będzie mial bo jest bardzo oszczedny. kawy by jej nawet nie postawil (obca baba) [emoji16][emoji16] zobaczcie dziewczyny a my zamiast szukac kochankow i jeździć x6 to nie korzystamy z zycia [emoji16][emoji16](zart)
No nie? Podziwiam czasem takie bezwzględne kobiety ...... A trza by było podobno takie laski na rękach są noszone przyslowiowych

Do góry