reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jak dla mnie to raczej perfidna a nie mądra [emoji6]

Dziewczyny ze slaska czy ktoras z was ma opinie o szpitalu wielospecjalistycznym w Gliwicach ?? Siedze dzis od rana na stronie gdzierodzic.info (swoja drogą polecam jakby któraś z was chciała dowiedziec sie najwazniejszych info o szpitalu w ktorym planiuje rodzic lub dopiero szuka info )
To co daje ,to zbiera.... A że kobiety potrafią być 100 razy bardziej wredne to już druga sprawa.....

reklama
A czemu masz zakładasz, że będzie zle? Mialas poprzednio cukrzycę czy masz teraz kiepską dietę?
Miałam cukrzycę w drugiej ciąży a ostatnio też za dużo słodyczy weszło, bo przed świętami ciągle w pracy ktoś coś przynosi, więc niestety duże szanse na zły wynik :hmm:

A z dobrych rzeczy, przed chwilą poczułam wyraźne kopnięcie, tzn lekkie puknięcie, ale wyraźnie i dokładnie w miejscu gdzie wczoraj położna badała serducho dopplerem ❤️:-) :)

Miałam cukrzycę w drugiej ciąży a ostatnio też za dużo słodyczy weszło, bo przed świętami ciągle w pracy ktoś coś przynosi, więc niestety duże szanse na zły wynik :hmm:

A z dobrych rzeczy, przed chwilą poczułam wyraźne kopnięcie, tzn lekkie puknięcie, ale wyraźnie i dokładnie w miejscu gdzie wczoraj położna badała serducho dopplerem ❤️:-) :)
Suuuuuper!!!!:):):):):)

A z dobrych rzeczy, przed chwilą poczułam wyraźne kopnięcie, tzn lekkie puknięcie, ale wyraźnie i dokładnie w miejscu gdzie wczoraj położna badała serducho dopplerem [emoji3590]:-) :)
Jeju ja się martwię, ja tam nic nie czuję. Koleżanka w ciąży mówiła że ruchy przypominają przelewania w jelitach. To u mnie marne szanse, bo ciągle mam rewolucję i wzdęcia.

Jeju ja się martwię, ja tam nic nie czuję. Koleżanka w ciąży mówiła że ruchy przypominają przelewania w jelitach. To u mnie marne szanse, bo ciągle mam rewolucję i wzdęcia.

Ja tez jeszcze nie czuję i przynajmniej około miesiąc jeszcze poczekam... a to Twoja pierwsza ciąża?

Wspaniałe jest to, że masz pewność, że jesteś u boku odpowiedniej osoby :)) super to jest :))

W ogole to śniłaś mi się dziś :D Ty i jeszcze @Silje1008 . Spotkałyśmy się i chwaliłyśmy brzuchami :D

Dziś gram egzaminy z wiolonczelami, w międzyczasie jeszcze mój jeden uczeń ma egzamin z fortepianu, do tego kilka lekcji i wigilię w szkole z "ulubioną" dyrekcją, brrr... ostatni taki stresujący dzień. :)))) wieczorem będzie suuuuper ulga;)))))

O jak miło:))))

Oj społczuję, ja tez mam do nich tendencję, ale mi się udało, w 2 zobaczyłam ze mam 2 małe koło pępka po 1 ciąży. Nie wiem czy to genetyczne moja mama urodziła 8 dzieci i noe wie co to sa rozstępy

Chyba genetyka:) niekoniecznie musisz mieć tendencje lub jej brak po mamie przecież:))

Wspaniałe jest to, że masz pewność, że jesteś u boku odpowiedniej osoby :)) super to jest :))

W ogole to śniłaś mi się dziś :D Ty i jeszcze @Silje1008 . Spotkałyśmy się i chwaliłyśmy brzuchami :D

Dziś gram egzaminy z wiolonczelami, w międzyczasie jeszcze mój jeden uczeń ma egzamin z fortepianu, do tego kilka lekcji i wigilię w szkole z "ulubioną" dyrekcją, brrr... ostatni taki stresujący dzień. :)))) wieczorem będzie suuuuper ulga;)))))

O jak miło:)))

reklama
Spokojnie, masz jeszcze dużo czasu żeby poczuć :) Wiadomo, że fajniej już czuć, ale u mnie to i tak dość wcześnie generalnie, ale trzecia ciąża i szczpłość pewnie pomagają.

Do góry