reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzień dobry dziewczynki :)
Ja wstalam jak zwykle z.bólem głowy :/ masakra. I jak tu kawy nie pić ?:);) zaraz jadę po wyniki pappa
Jej mam to samo od niedzieli ból głowy, narazie daje rade bez tabletek.
Hej.. u mnie nieciekawie. Mama miała atak padaczki (nigdy wcześniej nie miala), znalazł ją sąsiad nieprzytomną w kuchni na płytkach i zadzwonił po pogotowie. Jak przyjechałam to własnej mamy nie poznałam. Ma obrzęk głowy, złamany nos i szczękę, jedno oko spuchnięte na które nie widzi, sączy się z niego krew... dziś ją zbada okulista, oby widziała na te oko. Ja z tego wszystkiego zemdlałam czekając na sorze i brzuch mnie bolał, mąż mnie zaprowadził na ip ginekologiczną, to nawet nie zrobili mi usg tylko zbadał ręką i powiedzial: krwawienia nie ma, szyjka wysoko i zamknięta, do domu leżeć i l4 koniecznie. Do mojego lekarza nie da się dostać, wizytę mam 29.12 ale rodzinna bez problemu wystawiła mi l4, także od wtorku jestem w domu. I nawet nie wiem czy z dzidzią wszystko okej. Załamka na święta.
Bardzo mi przykro, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, musi. Trzymaj się jakoś.
Cześć dziewczynki. Ja spałam po wczorajszych wrażeniach... Jak się okazuje mój tz nie przestał pisać z tą kobietą bo ja się pod nią podszyeam I przeszliśmy na prywatne maile... Teraz planuje zemstę ale jeszcze nie wiem jaka może macie jakieś pomysły??
Nie wie że to ja nawet się nie domyśla a co najlepsze myśli że to jego była żona albo jej jakąś koleżanka... Ale mam takie obrzydzenie do niego ze Az mnie trzęsie na samą myśl że przez święta będzie mnie dotykał... Teraz się nie zdradzę o nie pociągnie to tak długo by się o nim dowiedzieć... Co najlepsze niby napisał że ma bliska osobę w tym momencie najbliższą ale nie napisał kim ta osoba jest. A napisał za to że ma ochotę na lizanie c... I że nie chodzi o sex ale on to bardzo lubi robić i ma na to straszna ochotę. To tak mnie wkur..il że aż mną trzęsie do dzisiaj i zygac mi się chce...
***** (sory za słownictwo) znowu wjebalam się w sytuację beznadziejna i będę samotna matka..
Dla mnie to nieakceptowalne, chcesz zemsty ok, ale co dalej. Bardzo Ci współczuję, przechodziłam to z byłym facetem no i skończyło się tak, że też się zemściłam było to jeszcze bardziej bolesne, ale miałam taki wstręt do niego, że szybko się spakowałam i wyprowadziłam.

reklama
Witam w gronie minusowek ;) moj maz tez ma grupe dodatnia i ostatnio robilam badanie jaki odczynnik ma bobo i oczywiscie dodatni wiec jest konflikt i juz na 20 marca mam umiowna wizyte na zastrzyk :)
Czyli w krwi wyszły przeciwciała? Ja też mam '-', a tez '+', ale przeciwciał nie było i w pierwszej ciąży nie dostałam zastrzyku, chyba że po porodzie...

Ale właśnie o to chodzi że to nie motylki tylko jakby kulo coś albo ciągnęło ..... U mnie na motylki to nawet za wcześnie
No tak, za wcześnie. Ale to klucie masz gdzieś niżej czy jak? Może jelita, mi dopiero od niedawna zaczęły dobrze pracować, bo wcześniej wzdęcia i zaparcia.
Witam się po dłuuugim dniu, jeszcze tylko jutro maraton, a piątek już spokój. Widzę, że ta gonitwa daje mi popalić. Przed chwilą na przykład złapał mnie taki skurcz w udzie, że oddechu nie mogłam złapać. Brrr... ale jak tu poprawnie suplementować magnez? Niedawno doczytałam, że źle się przyswaja w połączeniu z żelazem i powinno się te dwa suple rozdzielać 2-godzinną przerwą... skąd człowiek ma wiedzieć takie rzeczy? [emoji849]
Najlepiej przyswajalne jest magnesium malate, citrate gorzej a oxide jeszcze mniej.

Właśnie wiem że moje życie byłoby zmarnowane .. Bo o dzieci to bedzie dbał czy będziemy razem czy nie.. Tylko to strasznie przykre że przed świętami takie rzeczy się dzieją... A najlepsze ze bije się z myślami czy porozmawiać z nim jeszcze czy od razu z grubej rury i nie dawać mu sznas...
Przykro mi to pisać bo bardzo Ci współczuję tej sytuacji, ale moim zdaniem czas na rozmowy już minął. Po tylu kłamstwach on nadal klamalby dalej, dawal kolejne obietnice, że się zmieni a swoje, tylko dyskretniej, ale robił.

Hej.. u mnie nieciekawie. Mama miała atak padaczki (nigdy wcześniej nie miala), znalazł ją sąsiad nieprzytomną w kuchni na płytkach i zadzwonił po pogotowie. Jak przyjechałam to własnej mamy nie poznałam. Ma obrzęk głowy, złamany nos i szczękę, jedno oko spuchnięte na które nie widzi, sączy się z niego krew... dziś ją zbada okulista, oby widziała na te oko. Ja z tego wszystkiego zemdlałam czekając na sorze i brzuch mnie bolał, mąż mnie zaprowadził na ip ginekologiczną, to nawet nie zrobili mi usg tylko zbadał ręką i powiedzial: krwawienia nie ma, szyjka wysoko i zamknięta, do domu leżeć i l4 koniecznie. Do mojego lekarza nie da się dostać, wizytę mam 29.12 ale rodzinna bez problemu wystawiła mi l4, także od wtorku jestem w domu. I nawet nie wiem czy z dzidzią wszystko okej. Załamka na święta.
O jej! Bardzo współczuje. Dużo zdrowia dla mamy! I spokoju dla Ciebie.
Mój dziadek, ponad 20 lat temu miał atak padaczki, ale akurat byłam z babcia w domu. Najgorszy koszmar z dzieciństwa. Ale jednorazowy epizod i więcej się nie powtorzylo. Oby u many było podobnie!

W ogóle dziewczyny to dziwne co napisze, ale kiedys mialam taka dziwna rozmowe z mężem :)
Powiedzialam mu, ze chocby mnie zdradzal to ja nie widzę możliwości rozwodu. Moze to glupie ale chociazby z punktu widzenia finansowego. Maz zarabia 3 razy tyle co ja. Wiec wiadomo, że moja wyplata nie wystarczyłaby mi na życie ;)
Pewnie mu to powiedzialam bo dobrze wiem, że mnie w zyciu by nie zdradzil. Bo jakby bylo jakby faktycznie coś zrobil to nie wiem

reklama
Cześć dziewczynki. Ja spałam po wczorajszych wrażeniach... Jak się okazuje mój tz nie przestał pisać z tą kobietą bo ja się pod nią podszyeam I przeszliśmy na prywatne maile... Teraz planuje zemstę ale jeszcze nie wiem jaka może macie jakieś pomysły??
Nie wie że to ja nawet się nie domyśla a co najlepsze myśli że to jego była żona albo jej jakąś koleżanka... Ale mam takie obrzydzenie do niego ze Az mnie trzęsie na samą myśl że przez święta będzie mnie dotykał... Teraz się nie zdradzę o nie pociągnie to tak długo by się o nim dowiedzieć... Co najlepsze niby napisał że ma bliska osobę w tym momencie najbliższą ale nie napisał kim ta osoba jest. A napisał za to że ma ochotę na lizanie c... I że nie chodzi o sex ale on to bardzo lubi robić i ma na to straszna ochotę. To tak mnie wkur..il że aż mną trzęsie do dzisiaj i zygac mi się chce...
***** (sory za słownictwo) znowu wjebalam się w sytuację beznadziejna i będę samotna matka..
O matko! Lepiej być samotną matką niż być zdradzana, bo innego określenia na to nie ma. Co za gnój! Jak miał ochotę polizać c... to mógł przyjść do Ciebie, ale chyba woli komuś innemu, przepraszam za dosadność, ale się zdenerwowałam. Pociągnij temat, może spróbuj się umówić. To może pomoże Ci podjąć decyzje.

Do góry