Ilma
Fanka BB :)
Jej mam to samo od niedzieli ból głowy, narazie daje rade bez tabletek.Dzień dobry dziewczynki
Ja wstalam jak zwykle z.bólem głowy :/ masakra. I jak tu kawy nie pić ? zaraz jadę po wyniki pappa
Bardzo mi przykro, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, musi. Trzymaj się jakoś.Hej.. u mnie nieciekawie. Mama miała atak padaczki (nigdy wcześniej nie miala), znalazł ją sąsiad nieprzytomną w kuchni na płytkach i zadzwonił po pogotowie. Jak przyjechałam to własnej mamy nie poznałam. Ma obrzęk głowy, złamany nos i szczękę, jedno oko spuchnięte na które nie widzi, sączy się z niego krew... dziś ją zbada okulista, oby widziała na te oko. Ja z tego wszystkiego zemdlałam czekając na sorze i brzuch mnie bolał, mąż mnie zaprowadził na ip ginekologiczną, to nawet nie zrobili mi usg tylko zbadał ręką i powiedzial: krwawienia nie ma, szyjka wysoko i zamknięta, do domu leżeć i l4 koniecznie. Do mojego lekarza nie da się dostać, wizytę mam 29.12 ale rodzinna bez problemu wystawiła mi l4, także od wtorku jestem w domu. I nawet nie wiem czy z dzidzią wszystko okej. Załamka na święta.
Dla mnie to nieakceptowalne, chcesz zemsty ok, ale co dalej. Bardzo Ci współczuję, przechodziłam to z byłym facetem no i skończyło się tak, że też się zemściłam było to jeszcze bardziej bolesne, ale miałam taki wstręt do niego, że szybko się spakowałam i wyprowadziłam.Cześć dziewczynki. Ja spałam po wczorajszych wrażeniach... Jak się okazuje mój tz nie przestał pisać z tą kobietą bo ja się pod nią podszyeam I przeszliśmy na prywatne maile... Teraz planuje zemstę ale jeszcze nie wiem jaka może macie jakieś pomysły??
Nie wie że to ja nawet się nie domyśla a co najlepsze myśli że to jego była żona albo jej jakąś koleżanka... Ale mam takie obrzydzenie do niego ze Az mnie trzęsie na samą myśl że przez święta będzie mnie dotykał... Teraz się nie zdradzę o nie pociągnie to tak długo by się o nim dowiedzieć... Co najlepsze niby napisał że ma bliska osobę w tym momencie najbliższą ale nie napisał kim ta osoba jest. A napisał za to że ma ochotę na lizanie c... I że nie chodzi o sex ale on to bardzo lubi robić i ma na to straszna ochotę. To tak mnie wkur..il że aż mną trzęsie do dzisiaj i zygac mi się chce...
***** (sory za słownictwo) znowu wjebalam się w sytuację beznadziejna i będę samotna matka..