reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Będzie już dwa lata... Tylko właśnie muszę sobie odpowiedzieć czy jestem w stanie funkcjonować z nim w jednym domu po czymś takim

Będzie już dwa lata... Tylko właśnie muszę sobie odpowiedzieć czy jestem w stanie funkcjonować z nim w jednym domu po czymś takim
Niektórzy są w stanie wybaczyć, inni nie... Tyle, że on sobie nic nie robi i dalej pisze mimo, że po przyłapaniu powinien przestać. A może dla niego zdrada to tylko seks...

Dokladnie ...
Kazdy definiuje zdrade na swoj sposob. Dla mnie samo konto na badoo to juz zdrada.
Dziewczyny nie myslcie o mnie, ze jestem tska "toleracyjna". Napisalam o tej kasie, bo sama znam niestety kilka takich przypadkow i stad taka luzna rozmowa z mezem. Wiem tez, ze te malzenstwa nie sa szczesliwe teraz. Kazdy sobie... Razem a jednak osobno, zostali ze slba bo dzieci, bo dom, bo pieniądze :/

Nie wiem co już o tym myśleć... Sory dziewczyny ze tak przed świętami zatruwam spokój i nastrój psuje... Ale nie mam komu się wygadać... Co prawda mam przyjaciela ale jemu to tak głupio o facecie mówić tym bardziej że wybrałam tz a nie jego...

reklama
Do góry