reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczynki. Ja spałam po wczorajszych wrażeniach... Jak się okazuje mój tz nie przestał pisać z tą kobietą bo ja się pod nią podszyeam I przeszliśmy na prywatne maile... Teraz planuje zemstę ale jeszcze nie wiem jaka może macie jakieś pomysły??
Nie wie że to ja nawet się nie domyśla a co najlepsze myśli że to jego była żona albo jej jakąś koleżanka... Ale mam takie obrzydzenie do niego ze Az mnie trzęsie na samą myśl że przez święta będzie mnie dotykał... Teraz się nie zdradzę o nie pociągnie to tak długo by się o nim dowiedzieć... Co najlepsze niby napisał że ma bliska osobę w tym momencie najbliższą ale nie napisał kim ta osoba jest. A napisał za to że ma ochotę na lizanie c... I że nie chodzi o sex ale on to bardzo lubi robić i ma na to straszna ochotę. To tak mnie wkur..il że aż mną trzęsie do dzisiaj i zygac mi się chce...
***** (sory za słownictwo) znowu wjebalam się w sytuację beznadziejna i będę samotna matka..
Słońce przykro mi ale dla mnie to jednoznaczne jest..... łącze się z Tobą w bólu

Oj kochana, nie miałabym wątpliwości. Już bym się pakowała albo jego. Wiem jakie to trudne w ciąży takie decyzje, ale tu ewidentnie widać, że nie jest wobec Ciebie w porządku. Masz czarno na białym i nie skasuje tego przed Tobą...

Na szczęście nie muszę się nigdzie pakować, ja wynajmuje mieszkanie sama z synem i nie mieszkamy razem... On mieszka u rodziców... Dobrze ze stali się to przed przeprowadzka bo pozniej byłoby trudniej...

Dziewczyny pytanie do tych które stosują neoparin.
Czy wam też się robią siniaki po każdym zastrzyku??
Ja mam ich już tyle że nie mam się gdzie kłuć a wczoraj to taki wielki mi wyskoczył że aż się wystraszylam, bo pojawił się guzek i biała plamka w środku a wokol krwiak.
Nie po każdym, mam miejsca w których się nie robią. Ale zawsze jak przed wizytą chce uniknąć siniakow to zrobię w naczynie. Już się tym nie przejmuje

A teraz święta muszę wytrzymać przynajmniej do 2dnia bo jedziemy do niego a tam dam mu popis... Cała konwersacje wydrukuje i dam każdemu z osobna w prezencie .. Łącznie ze zdjęciem usg mojego już dziecka I powiem że było mimo mi poznać a wnuka czy brata ka oglądać nie będą i mogą podziękować Tomaszowi...

Uff to tyle dobrego. Długo jesteście razem? Zależało Ci mocno na nim?
Jesteśmy od 2ch lat, wiesz ja go nadal kocham ale nie pozwolę na takie traktowanie bo co ja będę w domu z dzieckiem a on będzie się umawial na lizanje c..ki??!!
Do drugiego dnia świat muszę wytrzymać ale mu zrobię te święta

Wiem że doszłoby... Gdybym miała zaufania koleżankę to bym ją postawiła ale niestety on wszystkie moje zna... A teraz nie zamierzam się wogole do niego przeprowadzać zostaje tu gdzie jestem.. Od niego alimenty i jakoś dam radę a co będzie dalej nie wiem ale jestem normalnie załamana...
Bardzo mi przykro że cię takie coś spotyka. Mojego bym rozniosla gdybym na takie coś natrafila. Ja z tych zazdrosnych, to już w ogóle.....

A teraz święta muszę wytrzymać przynajmniej do 2dnia bo jedziemy do niego a tam dam mu popis... Cała konwersacje wydrukuje i dam każdemu z osobna w prezencie .. Łącznie ze zdjęciem usg mojego już dziecka I powiem że było mimo mi poznać a wnuka czy brata ka oglądać nie będą i mogą podziękować Tomaszowi...
Kurczę współczuję . Ja bym nie potrafiła udawać , ja każda emocje mam wypisana na twarzy niestety .... Ale pomysł masz dobry zrób jak czujesz

reklama
Cześć dziewczynki. Ja spałam po wczorajszych wrażeniach... Jak się okazuje mój tz nie przestał pisać z tą kobietą bo ja się pod nią podszyeam I przeszliśmy na prywatne maile... Teraz planuje zemstę ale jeszcze nie wiem jaka może macie jakieś pomysły??
Nie wie że to ja nawet się nie domyśla a co najlepsze myśli że to jego była żona albo jej jakąś koleżanka... Ale mam takie obrzydzenie do niego ze Az mnie trzęsie na samą myśl że przez święta będzie mnie dotykał... Teraz się nie zdradzę o nie pociągnie to tak długo by się o nim dowiedzieć... Co najlepsze niby napisał że ma bliska osobę w tym momencie najbliższą ale nie napisał kim ta osoba jest. A napisał za to że ma ochotę na lizanie c... I że nie chodzi o sex ale on to bardzo lubi robić i ma na to straszna ochotę. To tak mnie wkur..il że aż mną trzęsie do dzisiaj i zygac mi się chce...
***** (sory za słownictwo) znowu wjebalam się w sytuację beznadziejna i będę samotna matka..
Ja chyba nie pomogę. Dla mnie bylby skonczony a nie wiem czy akurat takiej rady potrzebjesz...

Do góry