reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A co lekarz na to? Ja mimo steresu u lekarza mam 115/80 ale w dimu potrafie miec 95/55 lekarz mowi, ze mam a ja wiem, ze jednak srednie bo w domu mam za niskie
Mam tylko 1pomiar wpisany w kartę...akurat 135 na ileś tam i mówił ze jest ok. Położnej pokazuje pomiary z domu więc widzi że są ok.

reklama
Kurczę współczuję . Ja bym nie potrafiła udawać , ja każda emocje mam wypisana na twarzy niestety .... Ale pomysł masz dobry zrób jak czujesz
Właśnie z tym udawaniem może być lipa bo ja też od razu inaczej się zachowuje ale zobaczymy jaka że mnie aktorka. Może się uda wytrzymać tym bardziej że będziemy się chyba tylko widzieć jutro wieczorem a później w wigilię po jego pracy... Także powinnam dać radę ew zrzuce wszytko na hormony :)

@ilonaz bardzo współczuję. Mam nadzieję, że dziś dowiesz się więcej o zdrowiu mamy. Szkoda, że trafilas na taka ip..gdyby Ci zrobili usg to chociaż w tej kwestii byłabyś spokojniejsza i mogla zająć się mamą.

Właśnie z tym udawaniem może być lipa bo ja też od razu inaczej się zachowuje ale zobaczymy jaka że mnie aktorka. Może się uda wytrzymać tym bardziej że będziemy się chyba tylko widzieć jutro wieczorem a później w wigilię po jego pracy... Także powinnam dać radę ew zrzuce wszytko na hormony :)
Mam nadzieję że Ci się uda.... U mnie po nowym roku też będzie trzeba podjąć jakieś decyzje..... wiem co czujesz odejść nie jest łatwo ale co dalej gdy nie zostawimy tego? Jak skończymy? Ze zmarnowanym przeplakanym życiem.....

Hello
Jestem w szpitalu z powodu niskiego łożyska, znowu dostałam plamienia.
Dostałam wczoraj 6 tabletek luteiny pod język.
A dzisiaj mam obrzękniete piersi. To od takiej dużej dawki luteiny?

Mam nadzieję że Ci się uda.... U mnie po nowym roku też będzie trzeba podjąć jakieś decyzje..... wiem co czujesz odejść nie jest łatwo ale co dalej gdy nie zostawimy tego? Jak skończymy? Ze zmarnowanym przeplakanym życiem.....
Właśnie wiem że moje życie byłoby zmarnowane .. Bo o dzieci to bedzie dbał czy będziemy razem czy nie.. Tylko to strasznie przykre że przed świętami takie rzeczy się dzieją... A najlepsze ze bije się z myślami czy porozmawiać z nim jeszcze czy od razu z grubej rury i nie dawać mu sznas...

Hello
Jestem w szpitalu z powodu niskiego łożyska, znowu dostałam plamienia.
Dostałam wczoraj 6 tabletek luteiny pod język.
A dzisiaj mam obrzękniete piersi. To od takiej dużej dawki luteiny?
WspółcZuję. Nie wiem czy luteina może tak działać na piersi, ale pewnie tak...po duphastanie mialam większe niż normalnie (bardziej pelne i bolesne). Mam nadzieję, że leki szybko zaczną działać i Święta spędzisz w domu.

reklama
Właśnie wiem że moje życie byłoby zmarnowane .. Bo o dzieci to bedzie dbał czy będziemy razem czy nie.. Tylko to strasznie przykre że przed świętami takie rzeczy się dzieją... A najlepsze ze bije się z myślami czy porozmawiać z nim jeszcze czy od razu z grubej rury i nie dawać mu sznas...
Wiesz po takim czymś..... moim zdaniem prędzej czy później doszło by do cielesnej zdrady..... ja bym chyba dalej prowokowala ta sprosna rozmowę żeby go potem skompromitować jak najbardziej.... wiem że to cholernie trudne..... czemu my nie potrafimy na chłodno obchodzić się z takimi sytuacjami? Jestem pewna że gdyby sytuacja była w drugą stronę, kontakty wszelkie byłyby zerwane .... bo.coz to za upokorzenia dla nich by było? Ale oni mogą bo im bardziej wypada

Do góry