reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Myślę, że dziecko jest jeszcze tak małe i ma dużo miejsca że raz może być lepiej wyczuwalne a raz slabiej. Ja usg mam dopiero w sobotę, jutro tylko położna i wyniki wszystkich badań.
Wlasnie tez tak myślę. Tym bardziej, ze brzuch duzo urosl czyli ma jeszcze wiecej miejca do plywania :) nawet nie wiem gdzie mam lozysko

reklama
Trzymam kciukiza wizytę!
Też cnie lubie tego uczucia! W ogole jak wczesniej czulam dzidzie tak teraz juz wcale. Wiem, ze to nie byl jeszcze czas na ruchy regularne i probuje nie panikowac i grzecznie czekac do wizyty 27.12
Mam podobnie, ostatnio też nie czuję tych "bąbelków" (tylko co chwilę mi się kamień z macicy robi).. przyprawia mnie to o lekki niepokój.. a kolejna wizyta 9 stycznia [emoji849]

Ja już po wizycie, wszystko w jak najlepszym porządku, płeć już potwierdzona na 100% I będę miała synka <3.
Na dzień dzisiejszy waży 120 g.:D
Uwielbiam ten czas po wizycie, jestem taka spokojna.:p
Gratuluję syneczka! :)) dopisz się koniecznie do wątku płci, bo na razie dominują dziewczynki - trzeba to zrównoważyć [emoji39]

Ja już po wizycie, wszystko w jak najlepszym porządku, płeć już potwierdzona na 100% I będę miała synka <3.
Super! ❤️ Wspaniale wieści.

Wlasnie tez tak myślę. Tym bardziej, ze brzuch duzo urosl czyli ma jeszcze wiecej miejca do plywania :) nawet nie wiem gdzie mam lozysko
Ja też nie :)
Mam podobnie, ostatnio też nie czuję tych "bąbelków" (tylko co chwilę mi się kamień z macicy robi).. przyprawia mnie to o lekki niepokój.. a kolejna wizyta 9 stycznia [emoji849]
Mam tak samo, więc chyba to dobrze :)

reklama
Super[emoji7][emoji7]
A ja ostatnio czesciej czuje te bąbelki [emoji7] i najlepsze jest to ze wczoraj je czulam podczas usg kiedy mala sie tam krecila [emoji7]
A na takie twardnienie brucha mam wlasnie leki brac...

Ej to ja chyba dosc czesto mam te wizyty [emoji13] najpierw co 2 tygodnie a teraz za 3 czyli 7.01 bede szla [emoji13]

Do góry