Wlasnie tez tak myślę. Tym bardziej, ze brzuch duzo urosl czyli ma jeszcze wiecej miejca do plywania nawet nie wiem gdzie mam lozyskoMyślę, że dziecko jest jeszcze tak małe i ma dużo miejsca że raz może być lepiej wyczuwalne a raz slabiej. Ja usg mam dopiero w sobotę, jutro tylko położna i wyniki wszystkich badań.
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Mam podobnie, ostatnio też nie czuję tych "bąbelków" (tylko co chwilę mi się kamień z macicy robi).. przyprawia mnie to o lekki niepokój.. a kolejna wizyta 9 stycznia [emoji849]Trzymam kciukiza wizytę!
Też cnie lubie tego uczucia! W ogole jak wczesniej czulam dzidzie tak teraz juz wcale. Wiem, ze to nie byl jeszcze czas na ruchy regularne i probuje nie panikowac i grzecznie czekac do wizyty 27.12
Tak, Leon. Imię miałam wybrane jeszcze zanim byłam w ciążySuper wiesci witamy kolejnego chlopaka imię już wybrane?
To znak, ze wszystko ok skoro mamy podobnieMam podobnie, ostatnio też nie czuję tych "bąbelków" (tylko co chwilę mi się kamień z macicy robi).. przyprawia mnie to o lekki niepokój.. a kolejna wizyta 9 stycznia [emoji849]
Pianistka1991
Zapewne )) poza tym moja Malutka przy takiej ilości godzin muzyki dziennie śpi pewnie ciągleTo znak, ze wszystko ok skoro mamy podobnie
Pianistka1991
Gratuluję syneczka! ) dopisz się koniecznie do wątku płci, bo na razie dominują dziewczynki - trzeba to zrównoważyć [emoji39]Ja już po wizycie, wszystko w jak najlepszym porządku, płeć już potwierdzona na 100% I będę miała synka <3.
Na dzień dzisiejszy waży 120 g.
Uwielbiam ten czas po wizycie, jestem taka spokojna.
Nat Bluebell
Super! Wspaniale wieści.Ja już po wizycie, wszystko w jak najlepszym porządku, płeć już potwierdzona na 100% I będę miała synka <3.
Ja też nieWlasnie tez tak myślę. Tym bardziej, ze brzuch duzo urosl czyli ma jeszcze wiecej miejca do plywania nawet nie wiem gdzie mam lozysko
Mam tak samo, więc chyba to dobrzeMam podobnie, ostatnio też nie czuję tych "bąbelków" (tylko co chwilę mi się kamień z macicy robi).. przyprawia mnie to o lekki niepokój.. a kolejna wizyta 9 stycznia [emoji849]
Super cieszę sięJa już po wizycie, wszystko w jak najlepszym porządku, płeć już potwierdzona na 100% I będę miała synka <3.
reklama
Kaamilaaa
Super[emoji7][emoji7]Ja już po wizycie, wszystko w jak najlepszym porządku, płeć już potwierdzona na 100% I będę miała synka <3.
A ja ostatnio czesciej czuje te bąbelki [emoji7] i najlepsze jest to ze wczoraj je czulam podczas usg kiedy mala sie tam krecila [emoji7]Mam podobnie, ostatnio też nie czuję tych "bąbelków" (tylko co chwilę mi się kamień z macicy robi).. przyprawia mnie to o lekki niepokój.. a kolejna wizyta 9 stycznia [emoji849]
A na takie twardnienie brucha mam wlasnie leki brac...
Ej to ja chyba dosc czesto mam te wizyty [emoji13] najpierw co 2 tygodnie a teraz za 3 czyli 7.01 bede szla [emoji13]