reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Za godzinę mam wizytę i tak mnie stres zżera, że szok
Trzymam kciuki! Czekamy na dobre wieści :)
Wrrrrr zaraz trafi mnie szlag!
Od 1.5h jestem w kolejce do diabetologa, ciężarne miały mieć pierwszeństwo, ale tłum starszych osób twierdzi, że w żadnym wypadku! Siedz i czekaj! I teraz ktokolwiek dochodzi do kolejki to dziad komentuje "no ta to przynajmniej nie jest w ciąży":/
Udusilabym [emoji23]

Ja już sama nie wiem co robić i myśleć...
Z jednej strony kocham tego gnoja ale z drugiej to nie są pierwsze jego tego typu wybryki...
Nie mam nic przeciwko koleżankom ale w ciąży zaczynają mnie wyjątkowo drażnić
Wiesz co z własnego doświadczenia z poprzednim partnerem wiem, że nie ma niewinnych pogaduszek. Tym bardziej o seksie i tak dalej, niestety mnie poprzedni facet tak właśnie zdradził przez pisanie z jakąś dupa z którą w końcu się umówił. Na szczęście mam teraz super męża, który nie ma takich pomysłów. Współczuję i myślę że czeka was poważna szczera rozmowa.

Za godzinę mam wizytę i tak mnie stres zżera, że szok
Trzymam kciuki bardzo mocno [emoji110][emoji110]
Wrrrrr zaraz trafi mnie szlag!
Od 1.5h jestem w kolejce do diabetologa, ciężarne miały mieć pierwszeństwo, ale tłum starszych osób twierdzi, że w żadnym wypadku! Siedz i czekaj! I teraz ktokolwiek dochodzi do kolejki to dziad komentuje "no ta to przynajmniej nie jest w ciąży":/
Ja bym nie czekała. Tez takie kolejki byly u diabetologa jak bylam. Ale pielęgniarka wyszla i powiedziala ze najpierw ciezarne.
Ja bym sie wepchala na twoim miejscu. Tak jest w ustawie zapisane ze mamy pierwszeństwo i powinnysmy z tego korzystać, no bo jak nie teraz to kiedy ? [emoji6]

Hejka. U mnie humor nie najlepszy... Wczoraj w pracy zrobiło się nie fajnie a na domiar złego odkryłam że mój tz szuka wrażeń na badoo... Aż płakać mi się chce...

A czy przypadkiem nie miałaś z nim już problemów pod katem jakiś insynuacji byłej żony? Przykro mi, ze tak się dzieje. Niestety jak dla mnie to niezrozumiałe i nieakceptowalne takie szukanie wrażeń. Może to jakieś stare konto dawno nieużywane?

Pracowity mamy dzisiaj z synkiem dzien :) przygotowaliśmy orzechy na choinke i pierniczki. Zostalo nam tylko ozdabianie pierników, ale czekamy na "sprzęt". Teraz zasłużona drzemka tyle, ze biedny tak kaszle az spac nie może
20181218_102648.jpeg

Załączniki

• 20181218_102648.jpeg
    20181218_102648.jpeg
    51,7 KB · Wyświetleń: 270
Kurcze dziewczyny ciągnie mnie na dole, ale tak bardziej przy pachwinach. Takie skurcze wiem że to nie jajnik, bo mi gin powiedziała że są wyżej. Więc co? [emoji52] Jestem w pracy i nie mam przy sobie magnezu. Martwię się w sumie to po jednej stronie mnie boli

reklama
Gadałam... Mówi że tylko pisze ale się nie umawia. . Że chce się czasem wygląda ależ ku..a w profilu ma napisane że jest singlem no jak tak można...