reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
hejo laski. trzymam kciuki za wizyty. dajcie znac po. ja dzisiaj odbieram wyniki badan i jadę kupic prezent mężowi pod choinke. tylko co? co kupowalyscie? nie mam pomyslu. ehhh Ci faceci. moj 1 chlopak byl taki non stop nowe znajomosci a jak weszlam na jego facebooka to ... ehhh szkoda wspominac. to nie byla miłość. i jestem mega szczesliwa ze tamten zwiazek sie zakonczyl. nie ma co sie męczyć. wiem ze to dla was ciezki czas. współczuję Wam bardzo. fajni faceci to unikat. ja nie moge narzekac bo bym zgrzeszyla i to bardzo.

Zrobiłam aferę j teraz ja mam zszargane nerwy brzuch mnie boli siedzę w pracy i nie chce mi się nic... A on się nie zmieni i doskonale o tym wiem... Więc albo muszę to akceptować albo zostanę sama z dwójką dzieci bez pomocy z jakiej kolwiek strony

Zrobiłam aferę j teraz ja mam zszargane nerwy brzuch mnie boli siedzę w pracy i nie chce mi się nic... A on się nie zmieni i doskonale o tym wiem... Więc albo muszę to akceptować albo zostanę sama z dwójką dzieci bez pomocy z jakiej kolwiek strony
Bardzo smutne.

Mnie brzuch ciągnie od wczoraj i trochę twardnieje, wiem że to nic złego ale nie lubię tego uczucia.
Jutro wizyta u położnej, ciekawe jak wyniki wszystkie.

usuń mu konto z tego serwisu. albo zagraj jego bronią tez sobie tam zaloz i przez przypadek napisz do niego. powiedz ze jestes otwarta na nowe znajomosci. ciekawe jak sie poczuje.....

Bardzo smutne.

Mnie brzuch ciągnie od wczoraj i trochę twardnieje, wiem że to nic złego ale nie lubię tego uczucia.
Jutro wizyta u położnej, ciekawe jak wyniki wszystkie.
Trzymam kciukiza wizytę!
Też cnie lubie tego uczucia! W ogole jak wczesniej czulam dzidzie tak teraz juz wcale. Wiem, ze to nie byl jeszcze czas na ruchy regularne i probuje nie panikowac i grzecznie czekac do wizyty 27.12

Ja już po wizycie, wszystko w jak najlepszym porządku, płeć już potwierdzona na 100% I będę miała synka <3.
Na dzień dzisiejszy waży 120 g.:D
Uwielbiam ten czas po wizycie, jestem taka spokojna.:p

Załączniki

• 20181218_122156.jpg
    20181218_122156.jpg
    993,9 KB · Wyświetleń: 105
Trzymam kciukiza wizytę!
Też cnie lubie tego uczucia! W ogole jak wczesniej czulam dzidzie tak teraz juz wcale. Wiem, ze to nie byl jeszcze czas na ruchy regularne i probuje nie panikowac i grzecznie czekac do wizyty 27.12
Myślę, że dziecko jest jeszcze tak małe i ma dużo miejsca że raz może być lepiej wyczuwalne a raz slabiej. Ja usg mam dopiero w sobotę, jutro tylko położna i wyniki wszystkich badań.

reklama
Do góry