Kaamilaaa
Fanka BB :)
Takich firmowek uzywanych tez mam mnóstwo i w wiekszosci jak mlody cos juz na pozniejszym etapie dostawal nowego od tz mamy to nie bylo widac roznicy miedzy nowymi a uzywanymi [emoji6] takze trzeba miec troche szczescia i szukać takich okazji [emoji14]Witajcie,
Pojechałam rano na zakupy po rozwiezieniu dzieciarni i ledwo się z tym dotachalam do mieszkania, do tego ślisko jak nie wiem, bo sypie i mrozie jest więc wszystko przymarza i lód się na drodze robi...
Nastawiłam rosół, na drugie zrobię polędwiczki z kurczaka zawijane w boczek wędzony
A co u Was dzisiaj na obiad?
Byłam wczoraj mega padnięta i zapomniałam napisać , że jednak zmienił mi się termin. Jest bliżej terminu z OM niż wcześniej myśleliśmy z lekarzem. Wychodziło wstępnie, że tydzień młodsza ciąża a okazuje się że tylko 2 dni, tak więc termin aktualny to 16.06, choć mąż nadal obstawia dzień ojca
Maluch miał wczoraj 7,3cm co wskazuje na 13+4tc i tego się teraz trzymam
@Kaamilaaa zgadzam się, że lepiej kupić więcej używanych ciuszków zwłaszcza na początek , bo czasem trzeba częściej przebierać malucha
Mam jednak hopla i wyszukuje ciuszki firmowe zwłaszcza next, Zara, kappahl, strasznie mi się podobają
Wracam do kuchni, bo czekają na mnie buraki (na zakwas do barszczu) i grzyby suszone do uszek, choć tych to chyba jednak nie zdążę ogarnąć do 14:30, może wieczorem jak córkę zawioze na wieczorny trening cheerleaders, muszę ją o 23 odebrać to akurat powinnam zdążyć z uszkami
Ja wlasnie gulasz i ziemniaki gotuje do tego beda ogorki kiszone mniamm [emoji16]