reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No te rzeczy to wiadomo ze nowe [emoji14]
Ale dla mnie ubranka to tylko uzywane albo takie np z pepco bo tam fajnie tanio jest [emoji14]
Na olx czy w lumpkach mozna rowniez znaleźć takie perelki [emoji14]
Ale serio ostatnio czytałam ze dziewczyna kupuje same nowe rzeczy, wszystko totalnie [emoji15][emoji85] ok jak moze sobie na to pozwolic no i tak lubi nie moja sprawa tylko dla mnie osobiscie to nie do pomyslenia [emoji14]
Ja sie ciagle bije z myslami czy rzeczywiście tak bardzo potrzebny mi jest ten nowy wozek [emoji6] uzywanego na miejscu konkretnie takiego jak chce nie dostane wiec tylko nowy i ciagle sie zastanawiam czy nie zrezygnować z tego wymarzonego i kupic inny uzywany [emoji85]
Zreszta ja sie ciesze bo mam tylko wozek i takie rzeczy jak butelki, smoczki do butelek, pampersy, kremy, chusteczki itp do kupienia [emoji14]
No ja też będę kupować wszystko nowe, sama nie nie mam nic używanego, więc dla dziecka też nie chce.

reklama
Hej dziewczyny :) ja siedzę właśnie w kolejce na usg nerki. Mam nadzieje ze wyjdzie dobrze chociaż ostatnio coraz częściej łapią mnie te ataki...
oby bylo dobrze [emoji8][emoji8]
No ja też będę kupować wszystko nowe, sama nie nie mam nic używanego, więc dla dziecka też nie chce.
No ok, przeciez ja nic tu złego nie mowie i nie oceniam [emoji14] kazdy robi tak jak lubi [emoji14]

Ja sama swoje ciuchy tez kupuje uzywane [emoji14]Zreszta ja juz jedno dziecko mam wiec wiesz [emoji14] wiem ze czesci ubranek moze nie zalozyc nawet a czesc moze byc do wyrzucenia po jednym ubraniu wiec nie oplaca sie- jak dla mnie- kupowac takiemu malemu czlowieczkowi drogich i nowych rzeczy [emoji6]ale to jest tylko moje zdanie [emoji6]

Zwariuje na punkcie córeczki, ,zobaczysz :)) wczoraj słyszałam opinię, że dziewczynki lepiej dogadują się z ojcami od chłopców i że potrafią "lepiej nimi sterować" [emoji48][emoji48][emoji48] cokolwiek to znaczy :D
Mój właśnie liczy na to że w końcu bedzie córeczka tatusia,bo nasi chłopcy tylko ze mną chcą być.

reklama
A mi coraz ladniejszy sie ten brzuszek robi [emoji7] juz taka bardzoej kuleczka fajna [emoji7][emoji14]
Photo_1544781932692.jpeg

Załączniki

• Photo_1544781932692.jpeg
    Photo_1544781932692.jpeg
    39,9 KB · Wyświetleń: 271
Do góry