No ja też będę kupować wszystko nowe, sama nie nie mam nic używanego, więc dla dziecka też nie chce.No te rzeczy to wiadomo ze nowe [emoji14]
Ale dla mnie ubranka to tylko uzywane albo takie np z pepco bo tam fajnie tanio jest [emoji14]
Na olx czy w lumpkach mozna rowniez znaleźć takie perelki [emoji14]
Ale serio ostatnio czytałam ze dziewczyna kupuje same nowe rzeczy, wszystko totalnie [emoji15][emoji85] ok jak moze sobie na to pozwolic no i tak lubi nie moja sprawa tylko dla mnie osobiscie to nie do pomyslenia [emoji14]
Ja sie ciagle bije z myslami czy rzeczywiście tak bardzo potrzebny mi jest ten nowy wozek [emoji6] uzywanego na miejscu konkretnie takiego jak chce nie dostane wiec tylko nowy i ciagle sie zastanawiam czy nie zrezygnować z tego wymarzonego i kupic inny uzywany [emoji85]
Zreszta ja sie ciesze bo mam tylko wozek i takie rzeczy jak butelki, smoczki do butelek, pampersy, kremy, chusteczki itp do kupienia [emoji14]
reklama
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja siedzę właśnie w kolejce na usg nerki. Mam nadzieje ze wyjdzie dobrze chociaż ostatnio coraz częściej łapią mnie te ataki...
Trzymam kciuki!!Hej dziewczyny ja siedzę właśnie w kolejce na usg nerki. Mam nadzieje ze wyjdzie dobrze chociaż ostatnio coraz częściej łapią mnie te ataki...
Nati88
No proszę jaki postęp [emoji3] wychowywanie w ciąży to podstawa żeby później było lżej [emoji6]A w życiu! Pół dnia mnie przepraszał, a na noc taką ledową lampeczkę mi wstawił do łazienki zeby było mi wygodniej [emoji38][emoji38][emoji38]
Kaamilaaa
oby bylo dobrze [emoji8][emoji8]Hej dziewczyny ja siedzę właśnie w kolejce na usg nerki. Mam nadzieje ze wyjdzie dobrze chociaż ostatnio coraz częściej łapią mnie te ataki...
No ok, przeciez ja nic tu złego nie mowie i nie oceniam [emoji14] kazdy robi tak jak lubi [emoji14]No ja też będę kupować wszystko nowe, sama nie nie mam nic używanego, więc dla dziecka też nie chce.
Ja sama swoje ciuchy tez kupuje uzywane [emoji14]Zreszta ja juz jedno dziecko mam wiec wiesz [emoji14] wiem ze czesci ubranek moze nie zalozyc nawet a czesc moze byc do wyrzucenia po jednym ubraniu wiec nie oplaca sie- jak dla mnie- kupowac takiemu malemu czlowieczkowi drogich i nowych rzeczy [emoji6]ale to jest tylko moje zdanie [emoji6]
Nati88
Mój właśnie liczy na to że w końcu bedzie córeczka tatusia,bo nasi chłopcy tylko ze mną chcą być.Zwariuje na punkcie córeczki, ,zobaczysz ) wczoraj słyszałam opinię, że dziewczynki lepiej dogadują się z ojcami od chłopców i że potrafią "lepiej nimi sterować" [emoji48][emoji48][emoji48] cokolwiek to znaczy
Zaskoczona2013
O rety! Jaka super Pani doktor! Taka starsza babeczka i stwierdziła ze ona uwielbia podglądać bobasy a ze nie jest ginekologiem to rzadko to robi wiec zrobiłyśmy tez podglad malucha [emoji7] wierci się łobuz jak cholera [emoji23]
Ooo ja ale czad !O rety! Jaka super Pani doktor! Taka starsza babeczka i stwierdziła ze ona uwielbia podglądać bobasy a ze nie jest ginekologiem to rzadko to robi wiec zrobiłyśmy tez podglad malucha [emoji7] wierci się łobuz jak cholera [emoji23]
A jak z nerkami?
Ja-ga
Ale miło :-) Fajnie trafić na takiego serdecznego lekarza :-)O rety! Jaka super Pani doktor! Taka starsza babeczka i stwierdziła ze ona uwielbia podglądać bobasy a ze nie jest ginekologiem to rzadko to robi wiec zrobiłyśmy tez podglad malucha [emoji7] wierci się łobuz jak cholera [emoji23]
reklama