reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No te rzeczy to wiadomo ze nowe [emoji14]
Ale dla mnie ubranka to tylko uzywane albo takie np z pepco bo tam fajnie tanio jest [emoji14]
Na olx czy w lumpkach mozna rowniez znaleźć takie perelki [emoji14]
Ale serio ostatnio czytałam ze dziewczyna kupuje same nowe rzeczy, wszystko totalnie [emoji15][emoji85] ok jak moze sobie na to pozwolic no i tak lubi nie moja sprawa tylko dla mnie osobiscie to nie do pomyslenia [emoji14]
Ja sie ciagle bije z myslami czy rzeczywiście tak bardzo potrzebny mi jest ten nowy wozek [emoji6] uzywanego na miejscu konkretnie takiego jak chce nie dostane wiec tylko nowy i ciagle sie zastanawiam czy nie zrezygnować z tego wymarzonego i kupic inny uzywany [emoji85]
Zreszta ja sie ciesze bo mam tylko wozek i takie rzeczy jak butelki, smoczki do butelek, pampersy, kremy, chusteczki itp do kupienia [emoji14]
No ja też będę kupować wszystko nowe, sama nie nie mam nic używanego, więc dla dziecka też nie chce.

reklama
Hej dziewczyny :) ja siedzę właśnie w kolejce na usg nerki. Mam nadzieje ze wyjdzie dobrze chociaż ostatnio coraz częściej łapią mnie te ataki...
oby bylo dobrze [emoji8][emoji8]
No ja też będę kupować wszystko nowe, sama nie nie mam nic używanego, więc dla dziecka też nie chce.
No ok, przeciez ja nic tu złego nie mowie i nie oceniam [emoji14] kazdy robi tak jak lubi [emoji14]

Ja sama swoje ciuchy tez kupuje uzywane [emoji14]Zreszta ja juz jedno dziecko mam wiec wiesz [emoji14] wiem ze czesci ubranek moze nie zalozyc nawet a czesc moze byc do wyrzucenia po jednym ubraniu wiec nie oplaca sie- jak dla mnie- kupowac takiemu malemu czlowieczkowi drogich i nowych rzeczy [emoji6]ale to jest tylko moje zdanie [emoji6]

Zwariuje na punkcie córeczki, ,zobaczysz :)) wczoraj słyszałam opinię, że dziewczynki lepiej dogadują się z ojcami od chłopców i że potrafią "lepiej nimi sterować" [emoji48][emoji48][emoji48] cokolwiek to znaczy :D
Mój właśnie liczy na to że w końcu bedzie córeczka tatusia,bo nasi chłopcy tylko ze mną chcą być.

reklama
A mi coraz ladniejszy sie ten brzuszek robi [emoji7] juz taka bardzoej kuleczka fajna [emoji7][emoji14]
Photo_1544781932692.jpeg

Załączniki

• Photo_1544781932692.jpeg
    Photo_1544781932692.jpeg
    39,9 KB · Wyświetleń: 274
Do góry