reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny, niektóre wchodzimy w drugi trymestr inne już od niedługo czasu w nim są. Powiedzcie jakie teraz macie objawy? Ja to się w ogóle nie czuje jak w ciąży. Gdyby nie drażliwe piersi, ciągła senność i zmęczenie to na prawdę bym nie miała żadnych objawów [emoji3] niedawno zabrałam się za gruntowne sprzątanie łazienki i już przysiadlam 3 razy [emoji23]

reklama
Dziewczyny, niektóre wchodzimy w drugi trymestr inne już od niedługo czasu w nim są. Powiedzcie jakie teraz macie objawy? Ja to się w ogóle nie czuje jak w ciąży. Gdyby nie drażliwe piersi, ciągła senność i zmęczenie to na prawdę bym nie miała żadnych objawów [emoji3] niedawno zabrałam się za gruntowne sprzątanie łazienki i już przysiadlam 3 razy [emoji23]
U mnie w zasadzie minely mdłości.
Na dzien dzisiejszy tylko wieczne zmeczenie :)

Ja juz drugi tydzien w 2trym a dalej mam mdlosci choc mniejsze niz ostatnie kilka dni [emoji13] za to dzis mnie tak zgaga pali ze masakra juz wiem ze bedzie jak w pierwszej ciazy, zgaga codzien [emoji853]

U mnie w zasadzie minely mdłości.
Na dzien dzisiejszy tylko wieczne zmeczenie :)

U mnie też tylko zmęczenie i jak coś dłużej robię w kuchni to straszny ból pleców. Chociaż od wczoraj się zaczęłam zastanawiać czy to moje ciągłe zmęczenie i senność w 16tc jest nadal spowodowane ciążą czy może tym że tsh mi bardzo podskoczyło w ciągu ostatniego miesiąca.

edit: no i piersi, czasem bolą naprawdę bardzo mocno :(

U mnie mdłości nadal ale po południu. Trochę bolu głowy i zmęczenie, ale mniejsze niż wcześniej. Na plus: wstaje w nocy siku 1-2 razy a nie 3-5 ;-) Poza tym mogę normalnie chodzić nie mam az takiego bólu więzadeł. Nie mam już też napadów głodu i mniei syfnego jem. Za to wróciła mi częściowo ochota na kawę i słodkie do kawy;-)
A to moje dzisiejsze lody. W składzie tylko mrożone banany i mrożone truskawki. Pyszne i zdrowe :-) Tak jak lubię :-) 20181214_172805.jpg

Załączniki

• 20181214_172805.jpg
    20181214_172805.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 74
U mnie mdłości nadal ale po południu. Trochę bolu głowy i zmęczenie, ale mniejsze niż wcześniej. Na plus: wstaje w nocy siku 1-2 razy a nie 3-5 ;-) Poza tym mogę normalnie chodzić nie mam az takiego bólu więzadeł. Nie mam już też napadów głodu i mniei syfnego jem. Za to wróciła mi częściowo ochota na kawę i słodkie do kawy;-)
A to moje dzisiejsze lody. W składzie tylko mrożone banany i mrożone truskawki. Pyszne i zdrowe :-) Tak jak lubię :-) Zobacz załącznik 924927
Pycha!
Ja już nawet cala noc przesypiam (czasami) :)

O matko współczuję zgagi ja mialam kilka razy w zyciu tylko. Modle sie zeby teraz nie mieć.
Ja też miałam tylko z dwa razy w życiu i też współczuję. Czasami tylko mi ciężko na żołądku i odbija się kwasami. A dzisiaj mam jakiś wilczy apetyt aż się boję o mój brzuch jutro [emoji3]

reklama
Do góry