reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny, niektóre wchodzimy w drugi trymestr inne już od niedługo czasu w nim są. Powiedzcie jakie teraz macie objawy? Ja to się w ogóle nie czuje jak w ciąży. Gdyby nie drażliwe piersi, ciągła senność i zmęczenie to na prawdę bym nie miała żadnych objawów [emoji3] niedawno zabrałam się za gruntowne sprzątanie łazienki i już przysiadlam 3 razy [emoji23]

reklama
Dziewczyny, niektóre wchodzimy w drugi trymestr inne już od niedługo czasu w nim są. Powiedzcie jakie teraz macie objawy? Ja to się w ogóle nie czuje jak w ciąży. Gdyby nie drażliwe piersi, ciągła senność i zmęczenie to na prawdę bym nie miała żadnych objawów [emoji3] niedawno zabrałam się za gruntowne sprzątanie łazienki i już przysiadlam 3 razy [emoji23]
U mnie w zasadzie minely mdłości.
Na dzien dzisiejszy tylko wieczne zmeczenie :)

Ja juz drugi tydzien w 2trym a dalej mam mdlosci choc mniejsze niz ostatnie kilka dni [emoji13] za to dzis mnie tak zgaga pali ze masakra juz wiem ze bedzie jak w pierwszej ciazy, zgaga codzien [emoji853]

U mnie w zasadzie minely mdłości.
Na dzien dzisiejszy tylko wieczne zmeczenie :)

U mnie też tylko zmęczenie i jak coś dłużej robię w kuchni to straszny ból pleców. Chociaż od wczoraj się zaczęłam zastanawiać czy to moje ciągłe zmęczenie i senność w 16tc jest nadal spowodowane ciążą czy może tym że tsh mi bardzo podskoczyło w ciągu ostatniego miesiąca.

edit: no i piersi, czasem bolą naprawdę bardzo mocno :(

U mnie mdłości nadal ale po południu. Trochę bolu głowy i zmęczenie, ale mniejsze niż wcześniej. Na plus: wstaje w nocy siku 1-2 razy a nie 3-5 ;-) Poza tym mogę normalnie chodzić nie mam az takiego bólu więzadeł. Nie mam już też napadów głodu i mniei syfnego jem. Za to wróciła mi częściowo ochota na kawę i słodkie do kawy;-)
A to moje dzisiejsze lody. W składzie tylko mrożone banany i mrożone truskawki. Pyszne i zdrowe :-) Tak jak lubię :-) 20181214_172805.jpg

Załączniki

• 20181214_172805.jpg
    20181214_172805.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 80
U mnie mdłości nadal ale po południu. Trochę bolu głowy i zmęczenie, ale mniejsze niż wcześniej. Na plus: wstaje w nocy siku 1-2 razy a nie 3-5 ;-) Poza tym mogę normalnie chodzić nie mam az takiego bólu więzadeł. Nie mam już też napadów głodu i mniei syfnego jem. Za to wróciła mi częściowo ochota na kawę i słodkie do kawy;-)
A to moje dzisiejsze lody. W składzie tylko mrożone banany i mrożone truskawki. Pyszne i zdrowe :-) Tak jak lubię :-) Zobacz załącznik 924927
Pycha!
Ja już nawet cala noc przesypiam (czasami) :)

O matko współczuję zgagi ja mialam kilka razy w zyciu tylko. Modle sie zeby teraz nie mieć.
Ja też miałam tylko z dwa razy w życiu i też współczuję. Czasami tylko mi ciężko na żołądku i odbija się kwasami. A dzisiaj mam jakiś wilczy apetyt aż się boję o mój brzuch jutro [emoji3]

reklama
Do góry