Super!A mi coraz ladniejszy sie ten brzuszek robi [emoji7] juz taka bardzoej kuleczka fajna [emoji7][emoji14]Zobacz załącznik 924813
reklama
Ja-ga
Fanka BB :)
@Judyta26 też ciągle coś oglądam na olx. U mojej mamy na strychu są jakies ubranka+koleżanka ma mi wysłać...ale i tak oglądam. Poza tym synek koleżanki jest z końca września więc pewnie krotkich body i rampersow będzie mało.
W poniedziałek powinna dotrzeć moja tzn Gustawa chusta :-) :-) :-)
Mąż kupił mi wczoraj tego termomixa z lidla i dziś szaleje w kuchni. Będzie zupa krem pieczarkowa, spaghetti z wege sosem bolognese, a potem lody z mrożonych bananow i truskawek Teraz to zacznę przybierać na wadze
Mąż kupił mi wczoraj tego termomixa z lidla i dziś szaleje w kuchni. Będzie zupa krem pieczarkowa, spaghetti z wege sosem bolognese, a potem lody z mrożonych bananow i truskawek Teraz to zacznę przybierać na wadze
Ooo takie lody bym zjadla!@Judyta26 też ciągle coś oglądam na olx. U mojej mamy na strychu są jakies ubranka+koleżanka ma mi wysłać...ale i tak oglądam. Poza tym synek koleżanki jest z końca września więc pewnie krotkich body i rampersow będzie mało.
Ostatnio się śmiałam do lekarza, ze nie chce znowu 20lg przytyć. A on stwierdzil, ze jak nie bede sie objadac słodyczami to mi to nje grozi bo przecież calej lodowki nie zjem
W głowie mialam "no chyba Ty"
No wlasnie tez poluje zeby tracić na typowo letnie ubranka
Kaamilaaa
Ha ! Zrobilam mini zadyme dzwoniac do pzu [emoji87] ale udalo sie [emoji14] wizyta umowiona na poniedziałek [emoji3]
Tylko ze musze iść do faceta i to mnie przeraża [emoji85]
Szkoda ze tz nie bedzie mogl pojsc ze mna bo nie bedzie z kim mlodego zostawic bo tesciowa w pracy będzie [emoji53] szkoda bo tak chcialam zeby wreszcie i tz zobaczyl jak dzidzia wyglada na usg [emoji7]
Szkoda ze tz nie bedzie mogl pojsc ze mna bo nie bedzie z kim mlodego zostawic bo tesciowa w pracy będzie [emoji53] szkoda bo tak chcialam zeby wreszcie i tz zobaczyl jak dzidzia wyglada na usg [emoji7]
Bedzie dobrzeHa ! Zrobilam mini zadyme dzwoniac do pzu [emoji87] ale udalo sie [emoji14] wizyta umowiona na poniedziałek [emoji3]
Ja tam wole facetów ginekologów delikatniejsi mi sie wydają.
Też mam faceta ginekologa i nie zamieniłabym na kobietę czy na w ogóle kogoś innego. Jestem zadowolona z każdej wizyty [emoji6]Bedzie dobrze
Ja tam wole facetów ginekologów delikatniejsi mi sie wydają.
Ela1990
Ja też jestem w szoku ze sama się odstawia[emoji6] dorosleje [emoji23]Mój synek tez tylko przed snem wieczorem i to chwilkę. Myslalam, ze to mniej sprawnie pójdzie w jego przypadku
Ja dla cory duzo kupowałam nowych rzeczy i niektórych żałuję... Zdecydowanie żałuję wózka. Nowy to dla mnie bez sens. Za kasę która wydałam na mój wózek miałabym używany z dużo wyższej półki.No te rzeczy to wiadomo ze nowe [emoji14]
Ale dla mnie ubranka to tylko uzywane albo takie np z pepco bo tam fajnie tanio jest [emoji14]
Na olx czy w lumpkach mozna rowniez znaleźć takie perelki [emoji14]
Ale serio ostatnio czytałam ze dziewczyna kupuje same nowe rzeczy, wszystko totalnie [emoji15][emoji85] ok jak moze sobie na to pozwolic no i tak lubi nie moja sprawa tylko dla mnie osobiscie to nie do pomyslenia [emoji14]
Ja sie ciagle bije z myslami czy rzeczywiście tak bardzo potrzebny mi jest ten nowy wozek [emoji6] uzywanego na miejscu konkretnie takiego jak chce nie dostane wiec tylko nowy i ciagle sie zastanawiam czy nie zrezygnować z tego wymarzonego i kupic inny uzywany [emoji85]
Zreszta ja sie ciesze bo mam tylko wozek i takie rzeczy jak butelki, smoczki do butelek, pampersy, kremy, chusteczki itp do kupienia [emoji14]
Mi się nie udało zdobyć tego termomix z Lidla. Zazdroszczę. Miałam kupować oryginalny ale on ma mała ta miskę w tym z Lidla mi się bardziej podoba. Zazdro bardzo@Judyta26 też ciągle coś oglądam na olx. U mojej mamy na strychu są jakies ubranka+koleżanka ma mi wysłać...ale i tak oglądam. Poza tym synek koleżanki jest z końca września więc pewnie krotkich body i rampersow będzie mało.
Ja mam podobny, a plec znacie?A mi coraz ladniejszy sie ten brzuszek robi [emoji7] juz taka bardzoej kuleczka fajna [emoji7][emoji14]Zobacz załącznik 924813
Witajcie,
Pojechałam rano na zakupy po rozwiezieniu dzieciarni i ledwo się z tym dotachalam do mieszkania, do tego ślisko jak nie wiem, bo sypie i mrozie jest więc wszystko przymarza i lód się na drodze robi...
Nastawiłam rosół, na drugie zrobię polędwiczki z kurczaka zawijane w boczek wędzony
A co u Was dzisiaj na obiad?
Byłam wczoraj mega padnięta i zapomniałam napisać , że jednak zmienił mi się termin. Jest bliżej terminu z OM niż wcześniej myśleliśmy z lekarzem. Wychodziło wstępnie, że tydzień młodsza ciąża a okazuje się że tylko 2 dni, tak więc termin aktualny to 16.06, choć mąż nadal obstawia dzień ojca
Maluch miał wczoraj 7,3cm co wskazuje na 13+4tc i tego się teraz trzymam
@Kaamilaaa zgadzam się, że lepiej kupić więcej używanych ciuszków zwłaszcza na początek , bo czasem trzeba częściej przebierać malucha
Mam jednak hopla i wyszukuje ciuszki firmowe zwłaszcza next, Zara, kappahl, strasznie mi się podobają
Wracam do kuchni, bo czekają na mnie buraki (na zakwas do barszczu) i grzyby suszone do uszek, choć tych to chyba jednak nie zdążę ogarnąć do 14:30, może wieczorem jak córkę zawioze na wieczorny trening cheerleaders, muszę ją o 23 odebrać to akurat powinnam zdążyć z uszkami
Pojechałam rano na zakupy po rozwiezieniu dzieciarni i ledwo się z tym dotachalam do mieszkania, do tego ślisko jak nie wiem, bo sypie i mrozie jest więc wszystko przymarza i lód się na drodze robi...
Nastawiłam rosół, na drugie zrobię polędwiczki z kurczaka zawijane w boczek wędzony
A co u Was dzisiaj na obiad?
Byłam wczoraj mega padnięta i zapomniałam napisać , że jednak zmienił mi się termin. Jest bliżej terminu z OM niż wcześniej myśleliśmy z lekarzem. Wychodziło wstępnie, że tydzień młodsza ciąża a okazuje się że tylko 2 dni, tak więc termin aktualny to 16.06, choć mąż nadal obstawia dzień ojca
Maluch miał wczoraj 7,3cm co wskazuje na 13+4tc i tego się teraz trzymam
@Kaamilaaa zgadzam się, że lepiej kupić więcej używanych ciuszków zwłaszcza na początek , bo czasem trzeba częściej przebierać malucha
Mam jednak hopla i wyszukuje ciuszki firmowe zwłaszcza next, Zara, kappahl, strasznie mi się podobają
Wracam do kuchni, bo czekają na mnie buraki (na zakwas do barszczu) i grzyby suszone do uszek, choć tych to chyba jednak nie zdążę ogarnąć do 14:30, może wieczorem jak córkę zawioze na wieczorny trening cheerleaders, muszę ją o 23 odebrać to akurat powinnam zdążyć z uszkami
reklama
Kaamilaaa
Wedlug doktora na prenatalnych byla w 90% dziewczynka [emoji14] moja gin tydzien później tez to potwierdzila [emoji14] zobaczymy czy w poniedziałek pan doktor potwierdzi [emoji14] oby [emoji23]Ja mam podobny, a plec znacie?