reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A czy wam też do której powiedział datę dnia ,ktory zmienił wasze życie?[emoji16][emoji39]bo mi powiedział i zmieniłam apke teraz od poczęcia a nie od daty OM
Ja wiem kiedy moglo dojsc do zaplodnienia bo u nas w udanym cyklu seks byl tylko dwa razy w 12 i 14dc no i to bylo przed owu ktora mialam w 16/17dc [emoji6]
Nic nie zmieniam w apkach, mam od om i tego sie trzymam [emoji6]

A mi strasznie krwawia dziąsła macie tak? No zębów nie idzie umyć normalnie
Na szczęście nie, ale jakiś czas temu gdy na początku ciąży byłam u stomatologa, mówiła mi że jeśli ten problem się pojawi mam się do niej zgłosić, bo pod tymi dziąsłami łatwo osadzają się bakterie, powstaje osad a co za tym idzie robią się stany zapalne i problemy z zębami murowane.
Nie piszę tego żeby cię straszyć, ale jedna wizyta u stomatologa może zapobiec krwawiącym dziąsłom, bo na pewno coś zaradzi.

Ale mam dzień ;( co wstane to za chwilę siadam znowu. Chyba nigdy nie zaczme sprzątać i faltycznie chyba najpierw poleze w tej wannie ale przeraza mnie fakt, ze w tek wannie czeka mnie ogarniecie na wizyte u gina ;)

I tak w ogole to czesc dziewczynki :)
Ja mam dzis wolne , jeszcze w lozku..maz urodziny dzis ma wiec przyznam sie bez bicia ze spróbuje upiec tort pierwszy raz :errr:
Wczoraj bedac w domu z nogą bylo okej , tylko czulam drętwienie ale zadnego bólu.pozniej poszlam do pracy i kaplica straszny ból wzielam ten paracetamol i nic nie dalo...moze poczułam ulge na pol godziny:hmm: i jeszcze dzis sie obudzilam z bolem gardla i katarem...wszystko jak na złość :(

Obawiam sie ze może byc to rwa kulszowa lub udowa .... i trzeba bedzie sie przemeczyc, ale praca chyba odpadnie w takiej sytuacji...co bardzo mnie zalamuje

@Nat Bluebell juz 16tc [emoji7] szok ja jutro zaczynam i az nie wierze [emoji7]
Ale ruchow jeszcze nie czuję, jedynie raz mi sie zdarzyly te babelki wieczorem wyczuc i tyle [emoji57]

W ogole ja dziś zamierzam więcej sie oszczędzać. Wczoraj troche sie nabiegalam i chyba przedobrzylam w zabawie z mlodym, wrocilam z podworka to brzuch mnie pobolewal a wieczorem jak przenosilam młodego do łóżeczka za szybko go podnioslam to tak mnie zabolało ze az usiadlam na łóżku i lzy mi do oczu podeszly...wystraszylam sie bardzo ale na szczęście przeszlo jak polezalam i wzielam nospy..

I nadal czekam na info z PZU... ciekawe kiedy dadza znać co z wizyta...jak do piatku nie napisza smsa to bede dzwonić bo cos za dlugo to trwa...a ja musze isc na wizyte bo jakos sie boje po wczoraj i mam zle przeczucia..znowu [emoji58]
To prawda, czas leci strasznie szybko!
Wczoraj mierzylam sukienkę na imprezę i zdecydowanie wyglądam jak w ciąży nawet jeśli nie mam wzdęcia :p
A Ty odpoczywaj dzisiaj ile się da, na pewno wszystko się uspokoi. :)

No właśnie tak mi powiedziała babka w labo.... także cierpliwość cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość,której u mnie brak
Niestety, ciagle trzeba czekać. Ja teraz czekam na 22go bo mam usg żeby poznać płeć :)

I tak w ogole to czesc dziewczynki :)
Ja mam dzis wolne , jeszcze w lozku..maz urodziny dzis ma wiec przyznam sie bez bicia ze spróbuje upiec tort pierwszy raz :errr:
Wczoraj bedac w domu z nogą bylo okej , tylko czulam drętwienie ale zadnego bólu.pozniej poszlam do pracy i kaplica straszny ból wzielam ten paracetamol i nic nie dalo...moze poczułam ulge na pol godziny:hmm: i jeszcze dzis sie obudzilam z bolem gardla i katarem...wszystko jak na złość :(

Obawiam sie ze może byc to rwa kulszowa lub udowa .... i trzeba bedzie sie przemeczyc, ale praca chyba odpadnie w takiej sytuacji...co bardzo mnie zalamuje
Pewnie Ci się nasila w pracy jak siedzisz niestety. Ja się modlę żeby do maja pracować.

Teraz będę pić kawę i malować paznokcie :D

reklama
Do góry