Vivienne 1
Fanka BB :)
A czy wam też doktor powiedział datę dnia ,ktory zmienił wasze życie?[emoji16][emoji39]bo mi powiedział i zmieniłam apke teraz od poczęcia a nie od daty OM
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy wam też doktor powiedział datę dnia ,ktory zmienił wasze życie?[emoji16][emoji39]bo mi powiedział i zmieniłam apke teraz od poczęcia a nie od daty OM
Oj moja koleżanka z pracy termin miała ma wczoraj, wygląda super, świetnie się czuje i co najlepsze jeszcze wczoraj (!) była w pracy. A będzie rodzic dziewczynkę więc to totalne mity. Mi w pierwszej ciąży wszyscy mówili że pewnie chłopak bo super wyglądam heh na szczęście nikt mi nie mówił że wyglądam fatalnie i pewnie dziewczynka choć moja przyjaciółka usłyszała taki tekst[emoji23][emoji23][emoji23]Oj, nie wierzyłabym w takie rzeczy jednak ja mogę jeść słone, kwaśne, chociaż słodkie.... nie ukrywam - nabyłam słabość do tego smaku [emoji39] mi wszyscy dookoła mówili "chłopak będzie bo ładnie wyglądasz" a ja na to "to poranna charakteryzacja, nie jest wcale tak dobrze" i faktycznie będzie córa
Ciekawe czy u Ciebie się sprawdzi)
Podobno i tak najbardziej wiarygodny termin to ten z pierwszych usg. Nie powinno się nic zmieniaćA czy wam też do której powiedział datę dnia ,ktory zmienił wasze życie?[emoji16][emoji39]bo mi powiedział i zmieniłam apke teraz od poczęcia a nie od daty OM
Całkiem ok, ciągle tylko nie wiem co z tym Sanco,No też tak myślę a jak twoje samopoczucie?
O 2 dni mi wyszlo do tyłu więc to nie dużo jakby coPodobno i tak najbardziej wiarygodny termin to ten z pierwszych usg. Nie powinno się nic zmieniać
Taaak, na teścioweczki zawsze można liczyć [emoji38]Oj moja koleżanka z pracy termin miała ma wczoraj, wygląda super, świetnie się czuje i co najlepsze jeszcze wczoraj (!) była w pracy. A będzie rodzic dziewczynkę więc to totalne mity. Mi w pierwszej ciąży wszyscy mówili że pewnie chłopak bo super wyglądam heh na szczęście nikt mi nie mówił że wyglądam fatalnie i pewnie dziewczynka choć moja przyjaciółka usłyszała taki tekst[emoji23][emoji23][emoji23]
Mi jedynie przed porodem teściowa szczerze powiedziała że wyglądam okropnie. Ale taka w sumie była prawda, byłam totalnie spuchnieta, wory pod oczami. Heh wszyscy jak z jajkiem bo byłam zdolowana a teściowa zawsze prawdę powie [emoji23][emoji23][emoji23]
Jesli lekarz już Ci powiedział płeć to raczej jest przekonany do tego że syn to syn ja też od prenatalnych znam płećCześć Mamusie czerwcowe, mam do Was pytanie Jestem aktualnie w 14 tc, będąc wczoraj na usg prenatalnym(3D) lekarz stwierdził ze być może będę mieć syna. Czy Któraś z Was na tym etapie ciąży tez juz Miała takie informacje? Zastanawiam się czy to nie za wcześnie na "nastawianie" się na płeć dzidzi.
Wiesz co w necie ile ludzi tyle opinii .... rób co czujesz a jeśli faktycznie masz być spokojniejsza to ja bym się nie wahala.... twój nastrój też wpływa na malutkąCałkiem ok, ciągle tylko nie wiem co z tym Sanco,
. Mąż mówi, że jeśli ma mnie to uspokoić to nie ma w ogóle dyskusji i mam to zrobić. Czytam w necie różne opinie... i kiedy już skłaniam się do zawierzenia lekarzowi to trafiam na bloga kobiety z dzieckiem z zespołem Downa, która miała wszystkie USG ok a po porodzie przeżyła szok... niemowlak jak na moje oko wyglądał całkiem normalnie (dodała zdjęcia), nosek zgrabny, może tylko oczy inne, czego na usg się nie zobaczy.... i znowu mi się zmienia [emoji849]
No to chyba u mnie przesad z urodą sie nie sprawdzi, bo od zawsze miałam cerę tradzikowa, a po zajsciu w ciążę wogole nic nie "wyladniala" w dalszym ciągu mam kiepską buzke...Wg mnie na 100% chłopak [emoji6] mogłabym non stop jeść kwaśne, słone. Gdzie ja zawsze kojarzona byłam ze słodyczami tak teraz nawet nie tknę...
Po za tym całkiem dobrze wyglądam, a biorąc pod uwagę większość przesądów to podobno dziewczynki odbierają mamie urodę [emoji16]