reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Oj, nie wierzyłabym w takie rzeczy jednak :D ja mogę jeść słone, kwaśne, chociaż słodkie.... nie ukrywam - nabyłam słabość do tego smaku [emoji39] mi wszyscy dookoła mówili "chłopak będzie bo ładnie wyglądasz" a ja na to "to poranna charakteryzacja, nie jest wcale tak dobrze" i faktycznie będzie córa :D
Ciekawe czy u Ciebie się sprawdzi:))
Oj moja koleżanka z pracy termin miała ma wczoraj, wygląda super, świetnie się czuje i co najlepsze jeszcze wczoraj (!) była w pracy. A będzie rodzic dziewczynkę więc to totalne mity. Mi w pierwszej ciąży wszyscy mówili że pewnie chłopak bo super wyglądam heh na szczęście nikt mi nie mówił że wyglądam fatalnie i pewnie dziewczynka choć moja przyjaciółka usłyszała taki tekst[emoji23][emoji23][emoji23]
Mi jedynie przed porodem teściowa szczerze powiedziała że wyglądam okropnie. Ale taka w sumie była prawda, byłam totalnie spuchnieta, wory pod oczami. Heh wszyscy jak z jajkiem bo byłam zdolowana a teściowa zawsze prawdę powie [emoji23][emoji23][emoji23]

No też tak myślę a jak twoje samopoczucie?
Całkiem ok, ciągle tylko nie wiem co z tym Sanco,
. Mąż mówi, że jeśli ma mnie to uspokoić to nie ma w ogóle dyskusji i mam to zrobić. Czytam w necie różne opinie... i kiedy już skłaniam się do zawierzenia lekarzowi to trafiam na bloga kobiety z dzieckiem z zespołem Downa, która miała wszystkie USG ok a po porodzie przeżyła szok... niemowlak jak na moje oko wyglądał całkiem normalnie (dodała zdjęcia), nosek zgrabny, może tylko oczy inne, czego na usg się nie zobaczy.... i znowu mi się zmienia [emoji849]

Oj moja koleżanka z pracy termin miała ma wczoraj, wygląda super, świetnie się czuje i co najlepsze jeszcze wczoraj (!) była w pracy. A będzie rodzic dziewczynkę więc to totalne mity. Mi w pierwszej ciąży wszyscy mówili że pewnie chłopak bo super wyglądam heh na szczęście nikt mi nie mówił że wyglądam fatalnie i pewnie dziewczynka choć moja przyjaciółka usłyszała taki tekst[emoji23][emoji23][emoji23]
Mi jedynie przed porodem teściowa szczerze powiedziała że wyglądam okropnie. Ale taka w sumie była prawda, byłam totalnie spuchnieta, wory pod oczami. Heh wszyscy jak z jajkiem bo byłam zdolowana a teściowa zawsze prawdę powie [emoji23][emoji23][emoji23]
Taaak, na teścioweczki zawsze można liczyć [emoji38]

Cześć Mamusie czerwcowe, mam do Was pytanie :-) :)Jestem aktualnie w 14 tc, będąc wczoraj na usg prenatalnym(3D) lekarz stwierdził ze być może będę mieć syna:). Czy Któraś z Was na tym etapie ciąży tez juz Miała takie informacje? Zastanawiam się czy to nie za wcześnie na "nastawianie" się na płeć dzidzi.
Jesli lekarz już Ci powiedział płeć to raczej jest przekonany do tego że syn to syn :) ja też od prenatalnych znam płeć

Całkiem ok, ciągle tylko nie wiem co z tym Sanco,
. Mąż mówi, że jeśli ma mnie to uspokoić to nie ma w ogóle dyskusji i mam to zrobić. Czytam w necie różne opinie... i kiedy już skłaniam się do zawierzenia lekarzowi to trafiam na bloga kobiety z dzieckiem z zespołem Downa, która miała wszystkie USG ok a po porodzie przeżyła szok... niemowlak jak na moje oko wyglądał całkiem normalnie (dodała zdjęcia), nosek zgrabny, może tylko oczy inne, czego na usg się nie zobaczy.... i znowu mi się zmienia [emoji849]
Wiesz co w necie ile ludzi tyle opinii .... rób co czujesz a jeśli faktycznie masz być spokojniejsza to ja bym się nie wahala.... twój nastrój też wpływa na malutką

Wg mnie na 100% chłopak [emoji6] mogłabym non stop jeść kwaśne, słone. Gdzie ja zawsze kojarzona byłam ze słodyczami tak teraz nawet nie tknę...
Po za tym całkiem dobrze wyglądam, a biorąc pod uwagę większość przesądów to podobno dziewczynki odbierają mamie urodę [emoji16]
No to chyba u mnie przesad z urodą sie nie sprawdzi,:rofl2: bo od zawsze miałam cerę tradzikowa, a po zajsciu w ciążę wogole nic nie "wyladniala" w dalszym ciągu mam kiepską buzke...

reklama
Do góry