reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej kobietki! U was też tak ponuro za oknem że energii do jakiejkolwiek aktywności brak?
Ja w sumie dopiero h temu wstałam z łóżka bo mam wolne dziś, a teraz zajadam się kanapkami ze smalcem i kiszonym ogórkiem.... Tak mnie naszło jakoś [emoji39]
Jak wasze samopoczucie? Czekam już i dni odliczam do 21 grudnia, wtedy mam kolejną wizytę i prenatalne [emoji6]
U mnie pogoda tragedia :) ide zaraz polezec w wannie :)
Sprzatac mi sie nie chce :( normalnie zamiast na swieta sprzatac to u nas coraz wiekszy balagan :/

reklama
Cześć Mamusie czerwcowe, mam do Was pytanie :-) :)Jestem aktualnie w 14 tc, będąc wczoraj na usg prenatalnym(3D) lekarz stwierdził ze być może będę mieć syna:). Czy Któraś z Was na tym etapie ciąży tez juz Miała takie informacje? Zastanawiam się czy to nie za wcześnie na "nastawianie" się na płeć dzidzi.
Kilka postow wyzej o tym pisalysmy [emoji6] czesc z nas w 13,14 tc juz zna płeć [emoji6]

Wg mnie na 100% chłopak [emoji6] mogłabym non stop jeść kwaśne, słone. Gdzie ja zawsze kojarzona byłam ze słodyczami tak teraz nawet nie tknę...
Po za tym całkiem dobrze wyglądam, a biorąc pod uwagę większość przesądów to podobno dziewczynki odbierają mamie urodę [emoji16]
Oj, nie wierzyłabym w takie rzeczy jednak :D ja mogę jeść słone, kwaśne, chociaż słodkie.... nie ukrywam - nabyłam słabość do tego smaku [emoji39] mi wszyscy dookoła mówili "chłopak będzie bo ładnie wyglądasz" a ja na to "to poranna charakteryzacja, nie jest wcale tak dobrze" i faktycznie będzie córa :D
Ciekawe czy u Ciebie się sprawdzi:))

Wg mnie na 100% chłopak [emoji6] mogłabym non stop jeść kwaśne, słone. Gdzie ja zawsze kojarzona byłam ze słodyczami tak teraz nawet nie tknę...
Po za tym całkiem dobrze wyglądam, a biorąc pod uwagę większość przesądów to podobno dziewczynki odbierają mamie urodę [emoji16]
E tam przesady [emoji14] ja w pierwszej ciazy jadlam same slodycze wiec wedlug przesadow powinna byc corka a jest chlopak [emoji14] teraz w sumie slodkie nie musi dla mnie istnieć bo wole kwasne, slone, pikantne itp a ma byc dziewczyna [emoji14]

Oj, nie wierzyłabym w takie rzeczy jednak :D ja mogę jeść słone, kwaśne, chociaż słodkie.... nie ukrywam - nabyłam słabość do tego smaku [emoji39] mi wszyscy dookoła mówili "chłopak będzie bo ładnie wyglądasz" a ja na to "to poranna charakteryzacja, nie jest wcale tak dobrze" i faktycznie będzie córa :D
Ciekawe czy u Ciebie się sprawdzi:))
Nie wierzę, wiem tylko że takie przesądy istnieją więc o tym piszę. Po prostu jakaś moja część mówi mi że będzie syn. A prawdę mówiąc nie ma to dla mnie znaczenia[emoji6]

Ja na szczęście święta spędzam u rodziców i teściowej [emoji16] więc sprzątać coś zamierzam, ale bez większych szaleństw [emoji16]
Ja też bez szaleństw :) do nas zadni goscie nie przychodzą. Na wigolie idziemy do rodzicow i cale dwa dni świat tez odwiedziny po calej rodzinie :) w domu tyle, ze bedziemy spać

reklama
A czy wam też do której powiedział datę dnia ,ktory zmienił wasze życie?[emoji16][emoji39]bo mi powiedział i zmieniłam apke teraz od poczęcia a nie od daty OM

Do góry