reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A czy wam też do której powiedział datę dnia ,ktory zmienił wasze życie?[emoji16][emoji39]bo mi powiedział i zmieniłam apke teraz od poczęcia a nie od daty OM
Ja wiem kiedy moglo dojsc do zaplodnienia bo u nas w udanym cyklu seks byl tylko dwa razy w 12 i 14dc no i to bylo przed owu ktora mialam w 16/17dc [emoji6]
Nic nie zmieniam w apkach, mam od om i tego sie trzymam [emoji6]

A mi strasznie krwawia dziąsła macie tak? No zębów nie idzie umyć normalnie
Na szczęście nie, ale jakiś czas temu gdy na początku ciąży byłam u stomatologa, mówiła mi że jeśli ten problem się pojawi mam się do niej zgłosić, bo pod tymi dziąsłami łatwo osadzają się bakterie, powstaje osad a co za tym idzie robią się stany zapalne i problemy z zębami murowane.
Nie piszę tego żeby cię straszyć, ale jedna wizyta u stomatologa może zapobiec krwawiącym dziąsłom, bo na pewno coś zaradzi.

Ale mam dzień ;( co wstane to za chwilę siadam znowu. Chyba nigdy nie zaczme sprzątać i faltycznie chyba najpierw poleze w tej wannie ale przeraza mnie fakt, ze w tek wannie czeka mnie ogarniecie na wizyte u gina ;)

I tak w ogole to czesc dziewczynki :)
Ja mam dzis wolne , jeszcze w lozku..maz urodziny dzis ma wiec przyznam sie bez bicia ze spróbuje upiec tort pierwszy raz :errr:
Wczoraj bedac w domu z nogą bylo okej , tylko czulam drętwienie ale zadnego bólu.pozniej poszlam do pracy i kaplica straszny ból wzielam ten paracetamol i nic nie dalo...moze poczułam ulge na pol godziny:hmm: i jeszcze dzis sie obudzilam z bolem gardla i katarem...wszystko jak na złość :(

Obawiam sie ze może byc to rwa kulszowa lub udowa .... i trzeba bedzie sie przemeczyc, ale praca chyba odpadnie w takiej sytuacji...co bardzo mnie zalamuje

@Nat Bluebell juz 16tc [emoji7] szok ja jutro zaczynam i az nie wierze [emoji7]
Ale ruchow jeszcze nie czuję, jedynie raz mi sie zdarzyly te babelki wieczorem wyczuc i tyle [emoji57]

W ogole ja dziś zamierzam więcej sie oszczędzać. Wczoraj troche sie nabiegalam i chyba przedobrzylam w zabawie z mlodym, wrocilam z podworka to brzuch mnie pobolewal a wieczorem jak przenosilam młodego do łóżeczka za szybko go podnioslam to tak mnie zabolało ze az usiadlam na łóżku i lzy mi do oczu podeszly...wystraszylam sie bardzo ale na szczęście przeszlo jak polezalam i wzielam nospy..

I nadal czekam na info z PZU... ciekawe kiedy dadza znać co z wizyta...jak do piatku nie napisza smsa to bede dzwonić bo cos za dlugo to trwa...a ja musze isc na wizyte bo jakos sie boje po wczoraj i mam zle przeczucia..znowu [emoji58]
To prawda, czas leci strasznie szybko!
Wczoraj mierzylam sukienkę na imprezę i zdecydowanie wyglądam jak w ciąży nawet jeśli nie mam wzdęcia :p
A Ty odpoczywaj dzisiaj ile się da, na pewno wszystko się uspokoi. :)

No właśnie tak mi powiedziała babka w labo.... także cierpliwość cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość,której u mnie brak
Niestety, ciagle trzeba czekać. Ja teraz czekam na 22go bo mam usg żeby poznać płeć :)

I tak w ogole to czesc dziewczynki :)
Ja mam dzis wolne , jeszcze w lozku..maz urodziny dzis ma wiec przyznam sie bez bicia ze spróbuje upiec tort pierwszy raz :errr:
Wczoraj bedac w domu z nogą bylo okej , tylko czulam drętwienie ale zadnego bólu.pozniej poszlam do pracy i kaplica straszny ból wzielam ten paracetamol i nic nie dalo...moze poczułam ulge na pol godziny:hmm: i jeszcze dzis sie obudzilam z bolem gardla i katarem...wszystko jak na złość :(

Obawiam sie ze może byc to rwa kulszowa lub udowa .... i trzeba bedzie sie przemeczyc, ale praca chyba odpadnie w takiej sytuacji...co bardzo mnie zalamuje
Pewnie Ci się nasila w pracy jak siedzisz niestety. Ja się modlę żeby do maja pracować.

Teraz będę pić kawę i malować paznokcie :D

reklama
Do góry