Tez mam reczny i dawal rade ale innego nie testowalam. Mi ten polecila polozna w szpitaluTp jest akurat całkiem możliwe moje 3kg na plusie to przynajmniej w połowie cycki, bo obwód tu mam 10cm większy a tyłek nie urósł wcae [emoji14]
Zgadzam się z opinią co do Medeli, też zdecydowanie tym razem zainwestuje ponownie w ten, tylko raczej ręczny.
reklama
Nati88
Fanka BB :)
A mi ręczny nie dawał rady i mam elektryczny z loviTp jest akurat całkiem możliwe moje 3kg na plusie to przynajmniej w połowie cycki, bo obwód tu mam 10cm większy a tyłek nie urósł wcae [emoji14]
Zgadzam się z opinią co do Medeli, też zdecydowanie tym razem zainwestuje ponownie w ten, tylko raczej ręczny.
Nati88
Ja mam dokładnie takiA mi ręczny nie dawał rady i mam elektryczny z lovi
Załączniki
Silje1008
Ja mam dokładnie takiZobacz załącznik 924087
Oj, a ja jestem mega zadowolona z medali swing droga jak cholera, i teraz pozyczylam koleżance, ale naprawdę mi pomógł. Chociaż nie wiem jak one firmy, być może tez spoko, ja miałam tylko ten( w zasadzie ciagle mam)
Załączniki
Też się nad tym zastanawialam, ale kupilam ręczny i w sumie bie żałuję bo prawie wcale nie korzystalam.Zobacz załącznik 924093
Oj, a ja jestem mega zadowolona z medali swing droga jak cholera, i teraz pozyczylam koleżance, ale naprawdę mi pomógł. Chociaż nie wiem jak one firmy, być może tez spoko, ja miałam tylko ten( w zasadzie ciagle mam)
AasiaI
Mam koleżanke która kupiła jak była w ciąży i była zadowolona teraz może mi odsprzedać. Ja już wkroczyłam w 14tydz więc chyba skuszę się na jej propozycje i zrobię sobie prezent pod choinkę..
Ależ dzisiaj się źle czuje... Najpierw pobolewa mnie brzuch teraz dosłownie brakuje mi tchu.. Nie mam siły chodzić... Nie wiem co zrobić.. Tz do 20 nie ma jestem tylko z małym.. Jechać na IP czy może już nie panikowac I polezec w domu mi
Ja mam detektor i jestem bardzo zadowolona.
Nat Bluebell
Ja korzystałam mało, czasem żeby zostawić pokarm jak sama gdzieś jechałam a czasem kiedy miałam nadmiar, ale mi mleko samo sikało mocnym strumieniem więc ręczny wystarczał spokojnie.
U mnie jak bylo za dużo to nawet nie trzeba bylo laktatora przydawal mi sie jak gdzieś musialam wyjść ale bardzo sporadycznie bo synek nie umial pic z butelkiJa korzystałam mało, czasem żeby zostawić pokarm jak sama gdzieś jechałam a czasem kiedy miałam nadmiar, ale mi mleko samo sikało mocnym strumieniem więc ręczny wystarczał spokojnie.
milena1706
Dziewczyny czy którejś z Was wyszły ciała ketonowe w moczu i nie była to cukrzyca? Bo mi właśnie wyszły w moczu i już oczywiście naczytalam się pełno w internecie i spokoju mi to nie daje. Siedzę właśnie w kolejce do mojej lekarz tylko że pewnie ona też mi dużo nie powie tylko zleci następne badanie.
reklama
Konwalia90
Ja mialam ketony w moczu 150. A cukrzycy nie mam wykrytej ginekolog powiedziala ze te ketony pewnie przez wymioty i kiepska diete spowodowana mdlosciami. I zeby sie nimi nie przejmowacDziewczyny czy którejś z Was wyszły ciała ketonowe w moczu i nie była to cukrzyca? Bo mi właśnie wyszły w moczu i już oczywiście naczytalam się pełno w internecie i spokoju mi to nie daje. Siedzę właśnie w kolejce do mojej lekarz tylko że pewnie ona też mi dużo nie powie tylko zleci następne badanie.