reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja dzisiaj pytałam lekarki o ten detektor bo tez chciałam kupić. Wybiła mi ten pomysł z głowy. Tylko się można wystraszyć a i tak gdyby coś nic się z tym teraz nie da zrobic
Mój lekarz też mówił że to jeszcze za wcześnie. Zależy jak do tego podejdziesz. Ja nie znalazłam ale nie panikowalam, bo wiedziałam że może być za wcześnie. Mam nadzieję że może za jakieś 2 tygodnie już znajdę. Będzie wtedy 14 tydzień

Dziewczyny a macie tak ze czasem jak siedzicie czy lezycie lub nawet stoicie w jednej pozycji to jak sie zaczniecie ruszac to czujecie bol w kroczu? Ja tak czasem mam ...i sie zastanawiam czy to jest w porzadku, a i jeszcze jedno czy kiedykolwiek sprawdzalyscie swoje szyjke macicy??

Dziewczyny a macie tak ze czasem jak siedzicie czy lezycie lub nawet stoicie w jednej pozycji to jak sie zaczniecie ruszac to czujecie bol w kroczu? Ja tak czasem mam ...i sie zastanawiam czy to jest w porzadku, a i jeszcze jedno czy kiedykolwiek sprawdzalyscie swoje szyjke macicy??
Ja szyjke sprawdzalam prz staraniach. W ciazy nie wolno tego robic samemu, tylko lekarz sprawdza na kazdej wizycie.
Tez mialam podobne bole i do tego klucie w szyjce ale to bylo kilka tygodni temu. Teraz tylko brzuch czuje

Mam koleżanke która kupiła jak była w ciąży i była zadowolona teraz może mi odsprzedać. Ja już wkroczyłam w 14tydz więc chyba skuszę się na jej propozycje i zrobię sobie prezent pod choinkę..

Ależ dzisiaj się źle czuje... Najpierw pobolewa mnie brzuch teraz dosłownie brakuje mi tchu.. Nie mam siły chodzić... Nie wiem co zrobić.. Tz do 20 nie ma jestem tylko z małym.. Jechać na IP czy może już nie panikowac I polezec w domu mi

reklama
Za tydzień miałam sobie kupić laktator w lidlu...i zastanawialam się czy nie wariuje...ale utwierdzasz mnie w przekonaniu, że wszytsko w normie :-D :-D :-D
A powiedz do kiedy promo? Tylko z aplikacją?
Wy to jesteście szybkie [emoji6] ja to jeszcze nic nie kupiłam i w sumie nie zamierzam. Może na wielkich wyprzedażach coś kupię jeśli poznam płeć.

Jeśli chodźi o laktator to najlepszy Medela i nic innego. Zresztą warto się z tym wstrzymać bo może Będziesz potrzebować elektrycznnego bo np do stymulacji a żadnym innym niż Medela nie da rady poprawnie i efektywnie tego zrobić tylko Medela ma różne wielkości skutków uwzglednione[emoji6][emoji6]

Do góry