Jak pięknie widać ze dziewczynka!❤❤❤ i jakie cudne paluszki no o widzisz to wszystko dobrze. Uspokoilas się?Cześć cioteczki, witają Was dwie dziewczyny ) córeczka potwierdzona na 100%, poniżej dowody i paluszki małej pianistki [emoji3]
Jestem trochę spokojniejsza po wizycie, lekarz obejrzał maluszka bardzo dokładnie, nie widział żadnych nieprawidłowości, odradził aminopunkcję - robi to zawsze kiedy ryzyko powikłań jest większe od ryzyka choroby, które podkreślał, że jest niskie. Test Nifty kazał już samodzielnie rozważyć, on gwarancji na zdrowe dziecko dać nie może ale nic nie budzi jego niepokoju. Muszę to spokojnie przemyśleć.
A tu moja Pchełka )Zobacz załącznik 924118Zobacz załącznik 924119Zobacz załącznik 924120
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Tak, jestem o wiele spokojniejsza. Przebija się jednak głos, że niekiedy choroby nie widać na USG... dlatego rozważam Nifty. Dam sobie czas na decyzję do końca tygodnia. Aminopunkcję odpuszczam, nie chcę zrobić krzywdy MalutkiejJak pięknie widać ze dziewczynka![emoji173][emoji173][emoji173] i jakie cudne paluszki no o widzisz to wszystko dobrze. Uspokoilas się?
Kaamilaaa
No i super [emoji7][emoji7] ciesze sie ze lekarz cie uspokoil [emoji7][emoji7]Cześć cioteczki, witają Was dwie dziewczyny ) córeczka potwierdzona na 100%, poniżej dowody i paluszki małej pianistki [emoji3]
Jestem trochę spokojniejsza po wizycie, lekarz obejrzał maluszka bardzo dokładnie, nie widział żadnych nieprawidłowości, odradził aminopunkcję - robi to zawsze kiedy ryzyko powikłań jest większe od ryzyka choroby, które podkreślał, że jest niskie. Test Nifty kazał już samodzielnie rozważyć, on gwarancji na zdrowe dziecko dać nie może ale nic nie budzi jego niepokoju. Muszę to spokojnie przemyśleć.
A tu moja Pchełka )Zobacz załącznik 924118Zobacz załącznik 924119Zobacz załącznik 924120
Ciesze sie i jeszcze raz gratuluje coreczki [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8]
Mam nadzieje ze od teraz znow bedziesz tryskac optymizmem i energią [emoji8][emoji8]
Kaamilaaa
Ryzyko t21 niskie i super, pozostale jeszcze niższe [emoji106] bardzo ladne wyniki [emoji106]Dziewczyny, mam wyniki pappa. Czy ktoś to ogarnia? Zobacz załącznik 924132
Pianistka1991
Chyba dopiero po Nifty odetchnę naprawdę, dlatego prawdopodobnie się na to zdecyduję...No i super [emoji7][emoji7] ciesze sie ze lekarz cie uspokoil [emoji7][emoji7]
Ciesze sie i jeszcze raz gratuluje coreczki [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8]
Mam nadzieje ze od teraz znow bedziesz tryskac optymizmem i energią [emoji8][emoji8]
agut90
Ale piękne zdjęcia!![emoji7] słodka Mała.Cześć cioteczki, witają Was dwie dziewczyny ) córeczka potwierdzona na 100%, poniżej dowody i paluszki małej pianistki [emoji3]
Ciesze się, że u Was już lepiej[emoji5]
reklama
Ryzyko t21 niskie i super, pozostale jeszcze niższe [emoji106] bardzo ladne wyniki [emoji106]
Czyli wyniki są ok?