reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć cioteczki, witają Was dwie dziewczyny :)) córeczka potwierdzona na 100%, poniżej dowody i paluszki małej pianistki [emoji3]
Jestem trochę spokojniejsza po wizycie, lekarz obejrzał maluszka bardzo dokładnie, nie widział żadnych nieprawidłowości, odradził aminopunkcję - robi to zawsze kiedy ryzyko powikłań jest większe od ryzyka choroby, które podkreślał, że jest niskie. Test Nifty kazał już samodzielnie rozważyć, on gwarancji na zdrowe dziecko dać nie może ale nic nie budzi jego niepokoju. Muszę to spokojnie przemyśleć.
A tu moja Pchełka :))Zobacz załącznik 924118Zobacz załącznik 924119Zobacz załącznik 924120
Jak pięknie widać ze dziewczynka!❤❤❤ i jakie cudne paluszki:););) no o widzisz to wszystko dobrze. Uspokoilas się?:)

reklama
Jak pięknie widać ze dziewczynka![emoji173][emoji173][emoji173] i jakie cudne paluszki:););) no o widzisz to wszystko dobrze. Uspokoilas się?:)
Tak, jestem o wiele spokojniejsza. Przebija się jednak głos, że niekiedy choroby nie widać na USG... dlatego rozważam Nifty. Dam sobie czas na decyzję do końca tygodnia. Aminopunkcję odpuszczam, nie chcę zrobić krzywdy Malutkiej :(

Dziewczyny, mam wyniki pappa. Czy ktoś to ogarnia?
20181211_192812.jpg

Załączniki

• 20181211_192812.jpg
    20181211_192812.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 309
Cześć cioteczki, witają Was dwie dziewczyny :)) córeczka potwierdzona na 100%, poniżej dowody i paluszki małej pianistki [emoji3]
Jestem trochę spokojniejsza po wizycie, lekarz obejrzał maluszka bardzo dokładnie, nie widział żadnych nieprawidłowości, odradził aminopunkcję - robi to zawsze kiedy ryzyko powikłań jest większe od ryzyka choroby, które podkreślał, że jest niskie. Test Nifty kazał już samodzielnie rozważyć, on gwarancji na zdrowe dziecko dać nie może ale nic nie budzi jego niepokoju. Muszę to spokojnie przemyśleć.
A tu moja Pchełka :))Zobacz załącznik 924118Zobacz załącznik 924119Zobacz załącznik 924120
No i super [emoji7][emoji7] ciesze sie ze lekarz cie uspokoil [emoji7][emoji7]
Ciesze sie i jeszcze raz gratuluje coreczki [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8]
Mam nadzieje ze od teraz znow bedziesz tryskac optymizmem i energią [emoji8][emoji8]

No i super [emoji7][emoji7] ciesze sie ze lekarz cie uspokoil [emoji7][emoji7]
Ciesze sie i jeszcze raz gratuluje coreczki [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8]
Mam nadzieje ze od teraz znow bedziesz tryskac optymizmem i energią [emoji8][emoji8]
Chyba dopiero po Nifty odetchnę naprawdę, dlatego prawdopodobnie się na to zdecyduję...

Ale piękne zdjęcia!![emoji7] słodka Mała.
Ciesze się, że u Was już lepiej[emoji5]

reklama
Do góry