Konwalia90
Fanka BB :)
@Pianistka1991 daj znać co u Ciebie..m
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieściCześć cioteczki, witają Was dwie dziewczyny ) córeczka potwierdzona na 100%, poniżej dowody i paluszki małej pianistki [emoji3]
Jestem trochę spokojniejsza po wizycie, lekarz obejrzał maluszka bardzo dokładnie, nie widział żadnych nieprawidłowości, odradził aminopunkcję - robi to zawsze kiedy ryzyko powikłań jest większe od ryzyka choroby, które podkreślał, że jest niskie. Test Nifty kazał już samodzielnie rozważyć, on gwarancji na zdrowe dziecko dać nie może ale nic nie budzi jego niepokoju. Muszę to spokojnie przemyśleć.
A tu moja Pchełka )Zobacz załącznik 924118Zobacz załącznik 924119Zobacz załącznik 924120
Ciała ketonowe mogą pojawiać się po głodówce albo zbyt małej ilości węglowodanów. Ja np przez ponad pół roku specjalnie je utrzymywałam, bo nie jadłam węgli. Niekoniecznie musi to być cukrzyca.Dziewczyny czy którejś z Was wyszły ciała ketonowe w moczu i nie była to cukrzyca? Bo mi właśnie wyszły w moczu i już oczywiście naczytalam się pełno w internecie i spokoju mi to nie daje. Siedzę właśnie w kolejce do mojej lekarz tylko że pewnie ona też mi dużo nie powie tylko zleci następne badanie.
Ależ śliczna! Gratuluję I cieszę się że mądry lekarz Cię pocieszył.Cześć cioteczki, witają Was dwie dziewczyny ) córeczka potwierdzona na 100%, poniżej dowody i paluszki małej pianistki [emoji3]
Jestem trochę spokojniejsza po wizycie, lekarz obejrzał maluszka bardzo dokładnie, nie widział żadnych nieprawidłowości, odradził aminopunkcję - robi to zawsze kiedy ryzyko powikłań jest większe od ryzyka choroby, które podkreślał, że jest niskie. Test Nifty kazał już samodzielnie rozważyć, on gwarancji na zdrowe dziecko dać nie może ale nic nie budzi jego niepokoju. Muszę to spokojnie przemyśleć.
A tu moja Pchełka )Zobacz załącznik 924118Zobacz załącznik 924119Zobacz załącznik 924120
Hmmm, paluszki jak moje, nie za długie ale i z takimi można grać [emoji41]Super wieści
Paluszki faktycznie jak u pianistki
Masz juz jakieś imie wybrane?
Moja córeczka miała być Iga zanim okazala się IgnasiemHmmm, paluszki jak moje, nie za długie ale i z takimi można grać [emoji41]
Opcji jest kilka, mąż przywitał dzisiaj Olusię i Igusię, ale co z tego będzie to jeszcze muszę pomyśleć [emoji39]
Tymcio super, mam bardzo zdolnego ucznia o tym imieniu, dobrze mi się kojarzy )Moja córeczka miała być Iga zanim okazala się Ignasiem
Ciekawe czy ja jutro potwierdzę płeć chociaż moj doktorek wyglądał na pewnego. Jeśli bedzie chlopak to póki co Tymoteusz
Gratuluję córeczki! Fajny maluszek!Cześć cioteczki, witają Was dwie dziewczyny ) córeczka potwierdzona na 100%, poniżej dowody i paluszki małej pianistki [emoji3]
Mnie dziś wyszły po raz pierwszy podwyższone, ale ja mam cukrzycę. Niby ciała ketonowe oznaczają za mało węglowodanów, ale jak tu jeść dużo węglowodanów przy cukrzycy???Dziewczyny czy którejś z Was wyszły ciała ketonowe w moczu i nie była to cukrzyca? Bo mi właśnie wyszły w moczu i już oczywiście naczytalam się pełno w internecie i spokoju mi to nie daje. Siedzę właśnie w kolejce do mojej lekarz tylko że pewnie ona też mi dużo nie powie tylko zleci następne badanie.