reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

wczoraj pod sam wieczór taki ból mnie złapał po prawej stronie brzucha u dołu myślałam ze padnę...jakby skurcz czy coś takiego. W głowie z tego wszystkiego zakręciło się...,straszne to było :( i lek ze cos sie stało :( wiec detektor tetna w ruch czy niuni nic się nie stało ale bije serduszko uffffffff
nie mam pojęcia co to było...

Od którego tygodnia zaczęłaś używać detektor??
Ja chcę kupić ale nie wiem czy jeszcze nie za wcześnie

reklama
Dotychczas nie miałam powodów narzekać na moje dziecko, ale teraz masakra. Przez 40 minut od pobudki do wyjścia do przedszkola płakała chyba z 10 razy, o wszystko. :D
Damy radę, nie ma wyjścia ;)
No to możliwe ze to właśnie to [emoji6] mi pomagala swiadomosc ze to nie bedzie trwalo wiecznie [emoji14]
Racja . Nie trzeba takiego maluszka za główkę szarpać kładziesz i zapinasz i koniec
A dla mnie najwygodniejsze byly te zakladane przez glowe [emoji14]

Mnie od wczoraj tak męczy .. No i się boję jak cholera nie wiem iść do lekarza czy nie... Mnie może dlatego że lekarz kazał już odstawić dupka więc odstawilam a teraz takie dziwne uczucie i za każdym pójściem do łazienki sprawdzam czy nie ma krwi aż przeradza się to już chyba w obsesję...
Ja przez 2-3 dni po odstawieniu dupka mialam takie bóle a odstawilam w 8 tc. Ale wydaje mi sie ze ja po prostu doszukiwalam sie tych bólów ;) tyle ze po tygodniu od odstawienia poszlam do lekarza bo co chwile nachodzily mnie czarne mysli. Oczywiscie wszystko bylo ok ;)
Na Twoim miejscu wzielabym nospe i probowala sie uspokoić. Dopoki nie ma regularnych skurczow albo plamienia to nie ma czym sie martwić:)
Ale rozumiem Twoj strach bo tez niestety tak mam ;)

Ja w żadnej ciąży nie miałam ani śladu tej linii.

Kurde, mam wrażenie że jeszcze mi brzuch zmalał! Normalnie wariuje :p
Mialam to samo. Też myslalam, ze brzuch mniejszy, ze odpuscily wszystkie objawy. Dzisiaj znowu mnie zlapaly mdlosci :(
Właśnie tak czytałam bo ja jeszcze z tych niedoświadczonych :happy: więc kupilam kilka sztuk tez z takim właśnie zapinaniem
Bardzo polecam z takim zapieciem dla maluszka. Te ciuszki zakladane przez glowe sa niewygodne a takiego bodziaka to nawet maz potrafil ubrac :)

Tylko z aplikacją, promocja do 18 grudnia
Dzięki! Widzę, że są w tej promo chusteczki z Tami, chyba skorzystam ;-)
I odkryłam, że babydream robi teraz bio pieluszki, bambusowe, niewybielane chlorem, biodegradowalne. I to w bardzo przyzwoitej cenie! Bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła. Boli mnie ile ton pieluszek jendorazowych zasmieca i niszczy naszą planetę, a jakos wielorazowych nie udało mi się wprowadzić. Bio jednorazowe to dla mnie idealne rozwiązanie :-)

reklama
Mialam to samo. Też myslalam, ze brzuch mniejszy, ze odpuscily wszystkie objawy. Dzisiaj znowu mnie zlapaly mdlosci :( Bardzo polecam z takim zapieciem dla maluszka. Te ciuszki zakladane przez glowe sa niewygodne a takiego bodziaka to nawet maz potrafil ubrac :)
Mdłości nie mam już od trzech tygodni więc raczej nie wrócą, ale brzuch serio mniejszy, dlatego że wzdec nie mam.
Dzięki! Widzę, że są w tej promo chusteczki z Tami, chyba skorzystam ;-)
I odkryłam, że babydream robi teraz bio pieluszki, bambusowe, niewybielane chlorem, biodegradowalne. I to w bardzo przyzwoitej cenie! Bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła. Boli mnie ile ton pieluszek jendorazowych zasmieca i niszczy naszą planetę, a jakos wielorazowych nie udało mi się wprowadzić. Bio jednorazowe to dla mnie idealne rozwiązanie :-)
Muszę poszukać w UK czegoś takiego.

Do góry