reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A ja wam nie pokazałam co wczoraj kupilam w leclerku tu u mnie nawet po polsku jest napisane że bawelna[emoji4][emoji6]
20181210_145314.jpeg

Załączniki

• 20181210_145314.jpeg
    20181210_145314.jpeg
    106,9 KB · Wyświetleń: 281
Ja skorzystam bo moj straszak uzywa :)
Jeju ciejawe co to bedzie jak bede miala pampersy x2 [emoji51]
Ja to jestem ciekawa jak bedzie z pampersami [emoji85] ja chyba zapomnialm jak to sie zaklada [emoji85] moj juz ponad 2,5roku temu skonczyl uzywac wiec do czerwca to juz calkiem zapomnę haha zartuje oczywiście [emoji14]
A ja wam nie pokazałam co wczoraj kupilam w leclerku tu u mnie nawet po polsku jest napisane że bawelna[emoji4][emoji6]Zobacz załącznik 923982
Super [emoji173][emoji173]

Powiem ci ze bunt 3latka bywa gorszy od 2latka [emoji85] przynajmniej moj mlody był w tym czasie jeszcze gorszy [emoji85]
Jesli u twojej to bunt to niestety ciezki czas przed wami ale poradzisz sobie [emoji6]
Dotychczas nie miałam powodów narzekać na moje dziecko, ale teraz masakra. Przez 40 minut od pobudki do wyjścia do przedszkola płakała chyba z 10 razy, o wszystko. :D
Damy radę, nie ma wyjścia ;)

reklama
Dziewczyny czy tez macie takie lekkie pobolewanie/kłucie w podbrzuszu podobne jak przy okresie?
Mnie od wczoraj tak męczy .. No i się boję jak cholera nie wiem iść do lekarza czy nie... Mnie może dlatego że lekarz kazał już odstawić dupka więc odstawilam a teraz takie dziwne uczucie i za każdym pójściem do łazienki sprawdzam czy nie ma krwi aż przeradza się to już chyba w obsesję...

Do góry