Ja skorzystam bo moj straszak uzywaTo trudno [emoji14] nie bede sie teraz zawalac dodatkowo chusteczkami i innymi rzeczami [emoji6]
Jeju ciejawe co to bedzie jak bede miala pampersy x2 [emoji51]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja skorzystam bo moj straszak uzywaTo trudno [emoji14] nie bede sie teraz zawalac dodatkowo chusteczkami i innymi rzeczami [emoji6]
Super moje ulubione zapiecie dla malucha. Najbardziej praktyczne u mnie byly wlasnie takieA ja wam nie pokazałam co wczoraj kupilam w leclerku tu u mnie nawet po polsku jest napisane że bawelna[emoji4][emoji6]Zobacz załącznik 923982
Ja to jestem ciekawa jak bedzie z pampersami [emoji85] ja chyba zapomnialm jak to sie zaklada [emoji85] moj juz ponad 2,5roku temu skonczyl uzywac wiec do czerwca to juz calkiem zapomnę haha zartuje oczywiście [emoji14]Ja skorzystam bo moj straszak uzywa
Jeju ciejawe co to bedzie jak bede miala pampersy x2 [emoji51]
Super [emoji173][emoji173]A ja wam nie pokazałam co wczoraj kupilam w leclerku tu u mnie nawet po polsku jest napisane że bawelna[emoji4][emoji6]Zobacz załącznik 923982
Racja . Nie trzeba takiego maluszka za główkę szarpać kładziesz i zapinasz i koniecSuper moje ulubione zapiecie dla malucha. Najbardziej praktyczne u mnie byly wlasnie takie
Racja . Nie trzeba takiego maluszka za główkę szarpać kładziesz i zapinasz i koniec
Śliczne [emoji7]A ja wam nie pokazałam co wczoraj kupilam w leclerku tu u mnie nawet po polsku jest napisane że bawelna[emoji4][emoji6]Zobacz załącznik 923982
Dotychczas nie miałam powodów narzekać na moje dziecko, ale teraz masakra. Przez 40 minut od pobudki do wyjścia do przedszkola płakała chyba z 10 razy, o wszystko.Powiem ci ze bunt 3latka bywa gorszy od 2latka [emoji85] przynajmniej moj mlody był w tym czasie jeszcze gorszy [emoji85]
Jesli u twojej to bunt to niestety ciezki czas przed wami ale poradzisz sobie [emoji6]
Mnie od wczoraj tak męczy .. No i się boję jak cholera nie wiem iść do lekarza czy nie... Mnie może dlatego że lekarz kazał już odstawić dupka więc odstawilam a teraz takie dziwne uczucie i za każdym pójściem do łazienki sprawdzam czy nie ma krwi aż przeradza się to już chyba w obsesję...Dziewczyny czy tez macie takie lekkie pobolewanie/kłucie w podbrzuszu podobne jak przy okresie?