Anolik
Fanka BB :)
Moja pierwsza ciąża. Nie sądziłam, że tak szybko się pojawi. A Ty pamiętasz w pierwszej ciąży kiedy brzuszek zaczął się pokazywać? [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja pierwsza ciąża. Nie sądziłam, że tak szybko się pojawi. A Ty pamiętasz w pierwszej ciąży kiedy brzuszek zaczął się pokazywać? [emoji6]
Ja juz zapomniałam, że istnieje coś takiego jak spodnie nieciazowe Chociaż na plusie tylko 0,3kg ;-)Jenyy spodnie mi się nie dopinają [emoji21]Zobacz załącznik 923066
Polecam spodnie ciążowe, to jest mega wygoda[emoji14]Jenyy spodnie mi się nie dopinają [emoji21]Zobacz załącznik 923066
Mi gdzies tak widoczny sie zrobil w grudniu właśnie (termin miałam identyczny jak teraz 10.06) chociaz i w listopadzie mialam juz jakis zarys. W spodniach szybko przestalam chodzic, ale ja generalnie nie lubie chodzic w spodniach a jak cos mnie uciska to dostaje szalu.Moja pierwsza ciąża. Nie sądziłam, że tak szybko się pojawi. A Ty pamiętasz w pierwszej ciąży kiedy brzuszek zaczął się pokazywać? [emoji6]
Jejku jakie wy juz macie piekne ciazowe brzuszki u mnie tylko takie wzdecie wyszlo i wydaje mi sie, ze wygladam na gruba a nie ciezarnaPolecam spodnie ciążowe, to jest mega wygoda[emoji14]Zobacz załącznik 923070
Powodzenia!Jejku jakie wy juz macie piekne ciazowe brzuszki u mnie tylko takie wzdecie wyszlo i wydaje mi sie, ze wygladam na gruba a nie ciezarna
Jutro ide na spotkanie z mikolajem dla dzieci organizowane przez firme w ltorej maz pracuje. Boje sie jakos poznać jego znajomych z pracy tzn mam nadzieje, ze mnie polubia maz tam pracuje od lipca i jeszcze nikogo nie znam. Mam nadzieje, ze nie zaczna plotkowac, ze ma durna zone
Zobaczę też czy jego lubią chociaż on czasami jak odbierze telefon wieczorem jak do niego wydzwaniaja to jest taki stanowczy i potrafi sie wkurzyc, ze mam mieszane uczucia chociaz nie powiem mi bardzo imponuje moj maz i jego podejscie do pracy
Sent from my LG-M700 using Forum BabyBoom mobile app
To u mnie już 3 kg na plusie ale jeszcze normalnie dopinam się w spodnie przedciążoweJa juz zapomniałam, że istnieje coś takiego jak spodnie nieciazowe Chociaż na plusie tylko 0,3kg ;-)
Jejku jakie wy juz macie piekne ciazowe brzuszki u mnie tylko takie wzdecie wyszlo i wydaje mi sie, ze wygladam na gruba a nie ciezarna
Jutro ide na spotkanie z mikolajem dla dzieci organizowane przez firme w ltorej maz pracuje. Boje sie jakos poznać jego znajomych z pracy tzn mam nadzieje, ze mnie polubia maz tam pracuje od lipca i jeszcze nikogo nie znam. Mam nadzieje, ze nie zaczna plotkowac, ze ma durna zone
Zobaczę też czy jego lubią chociaż on czasami jak odbierze telefon wieczorem jak do niego wydzwaniaja to jest taki stanowczy i potrafi sie wkurzyc, ze mam mieszane uczucia chociaz nie powiem mi bardzo imponuje moj maz i jego podejscie do pracy
Sent from my LG-M700 using Forum BabyBoom mobile app
To u mnie już 3 kg na plusie ale jeszcze normalnie dopinam się w spodnie przedciążowe