reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Jenyy spodnie mi się nie dopinają [emoji21]Zobacz załącznik 923066
Polecam spodnie ciążowe, to jest mega wygoda[emoji14]
IMG_20181207_191944.jpeg

Załączniki

• IMG_20181207_191944.jpeg
    IMG_20181207_191944.jpeg
    51,4 KB · Wyświetleń: 333
Moja pierwsza ciąża. Nie sądziłam, że tak szybko się pojawi. A Ty pamiętasz w pierwszej ciąży kiedy brzuszek zaczął się pokazywać? [emoji6]
Mi gdzies tak widoczny sie zrobil w grudniu właśnie (termin miałam identyczny jak teraz 10.06) chociaz i w listopadzie mialam juz jakis zarys. W spodniach szybko przestalam chodzic, ale ja generalnie nie lubie chodzic w spodniach a jak cos mnie uciska to dostaje szalu.

Teraz juz rajstopy ciazowe nosze albk leginsy i sukienki:)

Sent from my LG-M700 using Forum BabyBoom mobile app

Polecam spodnie ciążowe, to jest mega wygoda[emoji14]Zobacz załącznik 923070
Jejku jakie wy juz macie piekne ciazowe brzuszki :) u mnie tylko takie wzdecie wyszlo i wydaje mi sie, ze wygladam na gruba a nie ciezarna :)

Jutro ide na spotkanie z mikolajem dla dzieci organizowane przez firme w ltorej maz pracuje. Boje sie jakos poznać jego znajomych z pracy tzn mam nadzieje, ze mnie polubia :) maz tam pracuje od lipca i jeszcze nikogo nie znam. Mam nadzieje, ze nie zaczna plotkowac, ze ma durna zone :D
Zobaczę też czy jego lubią ;) chociaż on czasami jak odbierze telefon wieczorem jak do niego wydzwaniaja to jest taki stanowczy i potrafi sie wkurzyc, ze mam mieszane uczucia :) chociaz nie powiem mi bardzo imponuje moj maz i jego podejscie do pracy :)

Jejku jakie wy juz macie piekne ciazowe brzuszki :) u mnie tylko takie wzdecie wyszlo i wydaje mi sie, ze wygladam na gruba a nie ciezarna :)

Jutro ide na spotkanie z mikolajem dla dzieci organizowane przez firme w ltorej maz pracuje. Boje sie jakos poznać jego znajomych z pracy tzn mam nadzieje, ze mnie polubia :) maz tam pracuje od lipca i jeszcze nikogo nie znam. Mam nadzieje, ze nie zaczna plotkowac, ze ma durna zone :D
Zobaczę też czy jego lubią ;) chociaż on czasami jak odbierze telefon wieczorem jak do niego wydzwaniaja to jest taki stanowczy i potrafi sie wkurzyc, ze mam mieszane uczucia :) chociaz nie powiem mi bardzo imponuje moj maz i jego podejscie do pracy :)

Powodzenia!

Tez mam wrażenie że tak wyglądam, tzn ja widzę większy brzuszek i mój mąż też ale dla osób postronnych jest to niewidoczne i co najwyżej ktoś pomyśli ze nie mam małego brzucha i tyle :p

To u mnie już 3 kg na plusie ale jeszcze normalnie dopinam się w spodnie przedciążowe

Ja też jestem około 3kg na plusie, spodnie jedne są na mnie jeszcze dobre takie z wyższym stanem, ale reszta ledwo się dopina i w nich nie chodzę już jakiś czas bo uciskało, mam nadzieję ze przetrwam z tymi jednymi spodniami i sukienkami do końca grudnia - do wyprzedaży :D

reklama
u mnie juz bardzo widac . mój mąż pochwalil sie w pracy to jego kolega mówi ze wie bo sie domyślil jak nas ostatnio widzial . brzuszek juz mam duzy co do stanowczości w pracy ja mialam taką prace musialam byc stanowcza (takie stanowisko) mialam pod soba kilkanascie osob to wiem ze nie wszyscy za mna przepadali ale w przypadku twojego meza moze jest inaczej. taki zawod

Do góry