Świetnie kreatywny mazNo ja musze wpasc na jakis pomysl ze zdjęciami brzuskowymi w końcu, choc kompletnie nie ma do tego glowy...
Ale maz motywuje....(po powrocie z pracy wisialo na ścianie ) Zobacz załącznik 923086
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Szczerze to czekam na to! [emoji14] kręgosłup mnie strasznie boli, to chociaż chciałabym wiedzieć od czego [emoji28]wiem o.co chodzi hehe. Pianistka
uroslas hihi . juz bedziemy coraz wieksze w koncu za niedlugo poloweczka
Pianistka1991
Dziewczyny muszę się pochwalić dokonałam pierwszych zakupów dla dzidziusia, na razie kolor uniwersalny, dla mnie to przeżycie bo pierwsza ciąża i wszystko muszę kupić bo po nikim raczej nie bede miecZobacz załącznik 923046
Śliczne )) dla mnie to też będzie przeżycie, wszystko po raz pierwszy )))
@Nat Bluebell super, że u ciebie wszystko ok
@Agatki niezły antykoncepcja z niego,grunt że nic mu się nie stało
Szybko czas leci, a na początku pisalysmy ze powoli a tu za chwilę zaczniemy polowkowe i poleci z górki
Co do dzieciaków dziewczyny to łączę się z wami w bólu, tez jestem chora (krtani mi zaatakowało i ledwo mówię) a dzieciaki dają w kość niemiłosiernie, męża cały dzień nie było, bo załatwiał na śląsku pogrzeb cioci, wiec się męczyłam sama.
Jutro pogrzeb, mam nadzieję , że dam radę jakoś, bo jeszcze dzieciaki trzeba ogarnąć, a to daleko, więc nie będzie opcji, że wrócę do domu i się położę.
Trzymajcie za mnie kciuki.
Szybko czas leci, a na początku pisalysmy ze powoli a tu za chwilę zaczniemy polowkowe i poleci z górki
Co do dzieciaków dziewczyny to łączę się z wami w bólu, tez jestem chora (krtani mi zaatakowało i ledwo mówię) a dzieciaki dają w kość niemiłosiernie, męża cały dzień nie było, bo załatwiał na śląsku pogrzeb cioci, wiec się męczyłam sama.
Jutro pogrzeb, mam nadzieję , że dam radę jakoś, bo jeszcze dzieciaki trzeba ogarnąć, a to daleko, więc nie będzie opcji, że wrócę do domu i się położę.
Silje1008
Jejku jakie wy juz macie piekne ciazowe brzuszki u mnie tylko takie wzdecie wyszlo i wydaje mi sie, ze wygladam na gruba a nie ciezarna
Jutro ide na spotkanie z mikolajem dla dzieci organizowane przez firme w ltorej maz pracuje. Boje sie jakos poznać jego znajomych z pracy tzn mam nadzieje, ze mnie polubia maz tam pracuje od lipca i jeszcze nikogo nie znam. Mam nadzieje, ze nie zaczna plotkowac, ze ma durna zone
Zobaczę też czy jego lubią chociaż on czasami jak odbierze telefon wieczorem jak do niego wydzwaniaja to jest taki stanowczy i potrafi sie wkurzyc, ze mam mieszane uczucia chociaz nie powiem mi bardzo imponuje moj maz i jego podejscie do pracy
Sent from my LG-M700 using Forum BabyBoom mobile app
Na pewno będzie fajnie obyś się dobrze bawiła))
Kaamilaaa
Ja ci powiem ze nieraz pozwole sobie na cos słodkiego ale ja nie mam nigdy problemu z cukrem po posilku, i nie wazne co zjem...Ja też już miałam 2 kg na plusie , ale teraz dieta robi swoje i mam -0,5, więc zrzuciłam 2,5 kg. Dziś zaszalałam i zjadłam gorzką czekoladę, która niby ma niski IG i po 1,5 kostki miałam wysoki cukier :/
Jedynie rano dzis mialam 104...
Troche zawiodlam sie na mojej gin bo uznała ze diabetolog u ktorego bylam nie zna sie na niczym i w sumie nawet nie ma sensu zebym mierzyla cukry...ale i tak robie swoje i sprawdzam tak jak mi diabetolog kazal czyli pierwszy tydzień mierzylam po kazdym posilku i skoro nie bylo zadnych skoków to mam zostac przy mierzeniu tylko na czczo...
Silje1008
Ja też już miałam 2 kg na plusie , ale teraz dieta robi swoje i mam -0,5, więc zrzuciłam 2,5 kg. Dziś zaszalałam i zjadłam gorzką czekoladę, która niby ma niski IG i po 1,5 kostki miałam wysoki cukier :/
Wiol a ty sama z siebie przeszłaś na dietę? Czy cukrzyce już masz stwierdzona?
Pianistka1991
Będę trzymać kciuki na pewno, szykuje się długi i emocjonalny dzień, ale dasz radę!@Nat Bluebell super, że u ciebie wszystko ok
reklama
Silje1008
On w zasadzie nie kest kierownikiem tylko inżynierem, no ale jednak operatorzy czy brygadzisci z każda pierdola dzwonia do niego. Mi tez podoba sie jego zaangażowanie w pracę, on nigdy na nich nie krzyczy czy cos ale jest taki inny niż w rozmowie ze mna czy rodzina (i to mi sie tak w nim podoba) w domu nie przeklina, nie denerwuje sie a w tych rozmowach niekiedy wyzwie (maszyny-nie ludzi ) moze glupio to brzmi bo nie umiem wyjaśnić
Mój maz tez jest inżynierem, powiedział mi kiedyś, ze wulgaryzmy na budowie są obowiązkowe, bo tylko tak siebie nawzajem rozumieją. Taki żargon :O.
No ale patrzę chyba podobne rzeczy robią nasi mężowie, a tez słyszałam jak potrafi stanowczo rozmawiać. Tylko mi powiedział, ze to jest potrzebne i wiem, zw ma świetne relacje z ludźmi. U Ciebie na pewno jest tak samo taka praca