reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
IMG_4714.JPG

My mamy trzy prosiaki [emoji7] ruda daje się młodej tylko dotknąć, skinny jest nowicjuszem w stadzie a Tolka biało czarna jedyna jak się ja pusci po domu to chodzi za mną krok w krok :D

Załączniki

• IMG_4714.JPG
    IMG_4714.JPG
    428,9 KB · Wyświetleń: 330
Hej dziewczyny, was nadrobic to chyba z 3 h potrzebowalam ...uff ale sie udalo :p ja tez patrzę wg usg bo ciaza jest mlodsza niz wynika to z om .
U mnie ogolnie srednio, nie mam humoru, wszystko mnie denerwuje ...płakać sie chce i wszystko naraz...w pracy coraz ciężej...od wczoraj czuje bol w plecach i na lewym biodrze i nie czuje uda od kolana wzwyż, znaczy mam takie zdretwiale...martwie sie co to moze byc..miala tak ktoras z was???
..:hmm: jesli chodzi o bol to tylko przy dluzszym chodzeniu...

Co do zwierzątek mamy jedno tutaj przy sobie , maltanczyk - sunia , bardzo zwariowana po pani :laugh2: ale kochana jest mimo wszystko, choc zastanawiam sir jak bd reagowac na male bobo...

Wysyłam swiateczne zdjecie z choinka :)

Załączniki

• received_271533203554421.jpeg
    received_271533203554421.jpeg
    165,4 KB · Wyświetleń: 73
Np właśnie tak czytam ze macie łożysko z przodu, a u mnie lekarz nic o tym nie mówił i na opisie usg połówkowego tez nic nie napisali :( już zgłupiałam jak jest za zwyczaj. Może dlatego mi tego nie napisali ze mam standardowo [emoji23]
Ja mam na wydruku z prenatalnych bo tak ogólnie też nikt nic nie mówił :) tylko stąd wiem

Witam się po przerwie dziewczyny :)
Musiałam odpocząć od forum i ciągłego skupiania się na ciąży, bo dwa tygodnie bóli i plamień trochę mi dały w kość i miałam okropny humor.
Już wszystko się uspokoilo, drugi trymestr mi służy :)
22go idę na usg podejrzeć bobo i mam nadzieję poznać płeć a 16.01. mam połówkowe. Rany, szybko to leci!
Super że u Ciebie wszystko w porządku, plamienia są bardzo stresujące.
Zobacz załącznik 923061
My mamy trzy prosiaki [emoji7] ruda daje się młodej tylko dotknąć, skinny jest nowicjuszem w stadzie a Tolka biało czarna jedyna jak się ja pusci po domu to chodzi za mną krok w krok :D
Te świnki skinny są takie słodziutkie :) ale podobno bardzo trzeba pielęgnować im skórę.

Jeju rzuce się zaraz z mostu. Mam gorączkę, ledwo żyje, a moja córka dziś tak daje mi w kość, że mam ochotę dziś zapaść się pod ziemię. Płaczę, jęczy od samego rana do teraz. Samej płakać mi się już chce bo nie mogę znieść już tego dźwięku. Najchętniej to by chciała żebym ją cały dzień nosiła na rączkach :-( płacze Ona dziś dosłownie o wszystko https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.e987084a97cb4e8a8019a9763485fcaf&pid=Api&rurl=https://media.giphy.com/media/8ykJ4yAnwgK2I/giphy.gif&ehk=UVljB62sVpM5sPUXbPGw+A

reklama
Do góry