reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Jenyy spodnie mi się nie dopinają [emoji21]Zobacz załącznik 923066
Polecam spodnie ciążowe, to jest mega wygoda[emoji14]
IMG_20181207_191944.jpeg

Załączniki

• IMG_20181207_191944.jpeg
    IMG_20181207_191944.jpeg
    51,4 KB · Wyświetleń: 337
Moja pierwsza ciąża. Nie sądziłam, że tak szybko się pojawi. A Ty pamiętasz w pierwszej ciąży kiedy brzuszek zaczął się pokazywać? [emoji6]
Mi gdzies tak widoczny sie zrobil w grudniu właśnie (termin miałam identyczny jak teraz 10.06) chociaz i w listopadzie mialam juz jakis zarys. W spodniach szybko przestalam chodzic, ale ja generalnie nie lubie chodzic w spodniach a jak cos mnie uciska to dostaje szalu.

Teraz juz rajstopy ciazowe nosze albk leginsy i sukienki:)

Sent from my LG-M700 using Forum BabyBoom mobile app

Polecam spodnie ciążowe, to jest mega wygoda[emoji14]Zobacz załącznik 923070
Jejku jakie wy juz macie piekne ciazowe brzuszki :) u mnie tylko takie wzdecie wyszlo i wydaje mi sie, ze wygladam na gruba a nie ciezarna :)

Jutro ide na spotkanie z mikolajem dla dzieci organizowane przez firme w ltorej maz pracuje. Boje sie jakos poznać jego znajomych z pracy tzn mam nadzieje, ze mnie polubia :) maz tam pracuje od lipca i jeszcze nikogo nie znam. Mam nadzieje, ze nie zaczna plotkowac, ze ma durna zone :D
Zobaczę też czy jego lubią ;) chociaż on czasami jak odbierze telefon wieczorem jak do niego wydzwaniaja to jest taki stanowczy i potrafi sie wkurzyc, ze mam mieszane uczucia :) chociaz nie powiem mi bardzo imponuje moj maz i jego podejscie do pracy :)

Jejku jakie wy juz macie piekne ciazowe brzuszki :) u mnie tylko takie wzdecie wyszlo i wydaje mi sie, ze wygladam na gruba a nie ciezarna :)

Jutro ide na spotkanie z mikolajem dla dzieci organizowane przez firme w ltorej maz pracuje. Boje sie jakos poznać jego znajomych z pracy tzn mam nadzieje, ze mnie polubia :) maz tam pracuje od lipca i jeszcze nikogo nie znam. Mam nadzieje, ze nie zaczna plotkowac, ze ma durna zone :D
Zobaczę też czy jego lubią ;) chociaż on czasami jak odbierze telefon wieczorem jak do niego wydzwaniaja to jest taki stanowczy i potrafi sie wkurzyc, ze mam mieszane uczucia :) chociaz nie powiem mi bardzo imponuje moj maz i jego podejscie do pracy :)

Powodzenia!

Tez mam wrażenie że tak wyglądam, tzn ja widzę większy brzuszek i mój mąż też ale dla osób postronnych jest to niewidoczne i co najwyżej ktoś pomyśli ze nie mam małego brzucha i tyle :p

To u mnie już 3 kg na plusie ale jeszcze normalnie dopinam się w spodnie przedciążowe

Ja też jestem około 3kg na plusie, spodnie jedne są na mnie jeszcze dobre takie z wyższym stanem, ale reszta ledwo się dopina i w nich nie chodzę już jakiś czas bo uciskało, mam nadzieję ze przetrwam z tymi jednymi spodniami i sukienkami do końca grudnia - do wyprzedaży :D

reklama
u mnie juz bardzo widac . mój mąż pochwalil sie w pracy to jego kolega mówi ze wie bo sie domyślil jak nas ostatnio widzial . brzuszek juz mam duzy co do stanowczości w pracy ja mialam taką prace musialam byc stanowcza (takie stanowisko) mialam pod soba kilkanascie osob to wiem ze nie wszyscy za mna przepadali ale w przypadku twojego meza moze jest inaczej. taki zawod

Do góry