reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny, doradźcie coś. 27.12 synek kończy rok i tak się zastanawiam czy zapraszać Gości na sam tort i kawkę, czy lepiej przygotować obiad? Jak sądzicie? Nie mam doświadczenia i wole podpytać jak to u Was wyglądało. W się będzie sama najbliższa rodzina, ok 8doroslych( ze mną i mężem) i 3 dzieciaczków.
Kochana, zrób tak jak ci pasuje. Każda z opcji będzie super, najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła i miała czas dla gości. Ja bym chyba poszła w tort, kawę i jakieś wytrawne przekąski, ale bardziej w formie szwedzkiego stołu. Nie jestem zwolennikiem siedzenia przy stołach na imprezach dla dzieci. Ja mam łatwo, bo urodziny małej we wrześniu, więc w tym roku był grill, mnóstwo owoców i świeżych przekąsek.

reklama
dziewczyny mozecie spojrzec na kile i na watrobe? nie mam norm....o co ty chodzi? jest ok czy cos nie tak?

Załączniki

• badania.jpg
    badania.jpg
    138 KB · Wyświetleń: 89
Dziewczyny, doradźcie coś. 27.12 synek kończy rok i tak się zastanawiam czy zapraszać Gości na sam tort i kawkę, czy lepiej przygotować obiad? Jak sądzicie? Nie mam doświadczenia i wole podpytać jak to u Was wyglądało. W się będzie sama najbliższa rodzina, ok 8doroslych( ze mną i mężem) i 3 dzieciaczków.
My na roczek zrobilismy jakies koreczki, saltki ze dwie, kanapeczki i torta i jakies ciasto i ciasteczka
Nie robiliśmy nic specjalnego na cieplo
Tak to u nas wygladalo ;) nawet mam fotke nic specjalnego ale goscie byli zadowoleni
20180526_163256.jpeg

Załączniki

• 20180526_163256.jpeg
    20180526_163256.jpeg
    67,6 KB · Wyświetleń: 362
u nas byl i obiad i tort plus kawa:)

U nas większa impreza byly chrzciny i mysle, ze za jakis rok czy dwa beda fajne imprezy gdzie juz synek bedzie wiecej kojarzyc :) poki co nie chciałam go straszyc wielka imprezą.

30 grudnia robię roczek córci w domu:) będzie 10 dorosłych i 3 dzieci. Obiadu nie robie. Będzie tort, ciasto, kawusia i jakieś przekąski , kotleciki, śledzik, sałatka.itp do wódeczki:)

U mnie była kawa i ciasto

reklama
Macie już kreacje na święta? Nigdy jakoś super specjalnie się nie stroje ale tym razem w 1 dzień świąt mamy chrzciny i chciałabym kupić sobie jakąś kiecke i chciałabym to zrobić w ten weekend ale boję się że do świąt to się w nią już nie zmieszcze i będzie dupa

Do góry