reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mi jest żal teraz synka dobrze, ze jeszcze maly to srednio rozumie ;) bo w jego drugie urodziny bede 2 tyg przed planowanym porodem :)
W ogole termin porodu wg usg mam tako sam jak z synkiem. Wszyscy mówią, że tego też urodzę wcześniej. Normalnie czuje presję ;)

Witam się i ja, ostatnio nie mam na nic czasu po pracy. Znowu doskwieraja mi zaparcia, natomiast mdłości ustąpiły:)

Nadrobilam trochę, ale nie wszystko, zawaliło mi się dzisiaj kilka spraw na głowę... Niby nie moje problemy, ale w bliskiej rodzinie i zawsze to człowiek przeżywa.
Najsmutniejsze jednak jest to, że zmarła dzisiaj ciocia mojego męża :(
Cudowna kobieta, jeździliśmy do niej często, nasze dzieci ją bardzo lubiły. Starszaki się poplakaly jak im powiedzieliśmy. Ostatnio było z nią już coraz gorzej, bo wiek ponad 80lat i różne choroby się nasiliły no i niestety serce nie wytrzymało :( Z jednej strony człowiek zdaje sobie z tego sprawę a z drugiej bardzo to przeżywa mimo wszystko...

reklama
Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj mialam dzien pełen wrażeń, bylam u ginekologa na kontroli, wyszło że mam toksoplazmoze na wyniku aż 289....mam skierowanie do poradni medycyny chorób tropikalnych, żeby wszystko potwierdzić jeśli faktycznie tak jest to będę brała antybiotyk do końca ciazy i oby maleństwo to wszystko przetrwało [emoji24]
Następnie wyszlo ze jednak w tej ciąży tez mam problem z tsh bo wynik 5.5 i juz od jutra zaczynam eutyrox 50
A na dodatek Pani Doktor stwierdziła ze naszą przeziernosc jest na granicy bo 2.2 i teraz pytanie czy wszystko ok,niby moje dziecko jest duże bo dzisiaj miało juz 8.5 cm i rozwinięte tydzien do przodu....
Ale czy to to jest powodem? Boję się strasznie o dziecko ale jestem dobrej myśli, moze jestem naiwna ale nie chce sie zle nastawiac.
A co do płci to Pani Doktor przewiduje narazie dziewczynkę [emoji3]
20181206_161502.jpeg
20181206_161458.jpeg

Załączniki

• 20181206_161502.jpeg
    20181206_161502.jpeg
    30,1 KB · Wyświetleń: 283
  • 20181206_161458.jpeg
    20181206_161458.jpeg
    36 KB · Wyświetleń: 278
Do góry