reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny, doradźcie coś. 27.12 synek kończy rok i tak się zastanawiam czy zapraszać Gości na sam tort i kawkę, czy lepiej przygotować obiad? Jak sądzicie? Nie mam doświadczenia i wole podpytać jak to u Was wyglądało. W się będzie sama najbliższa rodzina, ok 8doroslych( ze mną i mężem) i 3 dzieciaczków.
Kochana, zrób tak jak ci pasuje. Każda z opcji będzie super, najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła i miała czas dla gości. Ja bym chyba poszła w tort, kawę i jakieś wytrawne przekąski, ale bardziej w formie szwedzkiego stołu. Nie jestem zwolennikiem siedzenia przy stołach na imprezach dla dzieci. Ja mam łatwo, bo urodziny małej we wrześniu, więc w tym roku był grill, mnóstwo owoców i świeżych przekąsek.

reklama
dziewczyny mozecie spojrzec na kile i na watrobe? nie mam norm....o co ty chodzi? jest ok czy cos nie tak?

Załączniki

• badania.jpg
    badania.jpg
    138 KB · Wyświetleń: 93
Dziewczyny, doradźcie coś. 27.12 synek kończy rok i tak się zastanawiam czy zapraszać Gości na sam tort i kawkę, czy lepiej przygotować obiad? Jak sądzicie? Nie mam doświadczenia i wole podpytać jak to u Was wyglądało. W się będzie sama najbliższa rodzina, ok 8doroslych( ze mną i mężem) i 3 dzieciaczków.
My na roczek zrobilismy jakies koreczki, saltki ze dwie, kanapeczki i torta i jakies ciasto i ciasteczka
Nie robiliśmy nic specjalnego na cieplo
Tak to u nas wygladalo ;) nawet mam fotke nic specjalnego ale goscie byli zadowoleni
20180526_163256.jpeg

Załączniki

• 20180526_163256.jpeg
    20180526_163256.jpeg
    67,6 KB · Wyświetleń: 365
u nas byl i obiad i tort plus kawa:)

U nas większa impreza byly chrzciny i mysle, ze za jakis rok czy dwa beda fajne imprezy gdzie juz synek bedzie wiecej kojarzyc :) poki co nie chciałam go straszyc wielka imprezą.

30 grudnia robię roczek córci w domu:) będzie 10 dorosłych i 3 dzieci. Obiadu nie robie. Będzie tort, ciasto, kawusia i jakieś przekąski , kotleciki, śledzik, sałatka.itp do wódeczki:)

U mnie była kawa i ciasto

reklama
Macie już kreacje na święta? Nigdy jakoś super specjalnie się nie stroje ale tym razem w 1 dzień świąt mamy chrzciny i chciałabym kupić sobie jakąś kiecke i chciałabym to zrobić w ten weekend ale boję się że do świąt to się w nią już nie zmieszcze i będzie dupa

Do góry