reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Macie już kreacje na święta? Nigdy jakoś super specjalnie się nie stroje ale tym razem w 1 dzień świąt mamy chrzciny i chciałabym kupić sobie jakąś kiecke i chciałabym to zrobić w ten weekend ale boję się że do świąt to się w nią już nie zmieszcze i będzie dupa

Ja teraz kupuję troszke luzniejsze kroje, niedopasowane żeby trochę pochodzić

reklama
Macie już kreacje na święta? Nigdy jakoś super specjalnie się nie stroje ale tym razem w 1 dzień świąt mamy chrzciny i chciałabym kupić sobie jakąś kiecke i chciałabym to zrobić w ten weekend ale boję się że do świąt to się w nią już nie zmieszcze i będzie dupa
Ja teraz jak kupuje to takie luzne sukienki :) albo takie ktore pomieszcza brzuszek bo w zasadzie lubie go pokazywac w ciazy :)
Byle nie ciasne kiecki. Na swieta jeszcze kreacji nie mam

Ja gotowa na Mikołajki :D a Pchła jeszcze dokładnie pół roku w brzuchu [emoji41][emoji41][emoji41]
20181206_200849.jpeg

Załączniki

• 20181206_200849.jpeg
    20181206_200849.jpeg
    62,5 KB · Wyświetleń: 256
Ja nie z doświadczenia, ale z obserwacji i własnych przekonań - dla mnie to nie lada okazja i na pewno przygotowałabym jakiś większy poczęstunek ;) z mężem już planowaliśmy roczek naszego dziecka w czerwcu 2020 :D chcemy zamówić salę z fajnym plenerem i oprócz rodzinki zaprosić znajomych, żeby impreza nie byla tak sztywna jak przykladowo chrzciny ;)) ale co wyjdzie z planów to nie wiem. ;)

No my nie chcemy w tym roku jeszcze niczego wynajmować:) jak podrośnie to jak najbardziej, tak specjalnie dla niego i innych dzieci. Ale narazie jest za mały, a dodatkowo to dzień po świętach, wiec chyba będziemy wszyscy zmęczeni tym biesiadowaniem:)

Kochana, zrób tak jak ci pasuje. Każda z opcji będzie super, najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła i miała czas dla gości. Ja bym chyba poszła w tort, kawę i jakieś wytrawne przekąski, ale bardziej w formie szwedzkiego stołu. Nie jestem zwolennikiem siedzenia przy stołach na imprezach dla dzieci. Ja mam łatwo, bo urodziny małej we wrześniu, więc w tym roku był grill, mnóstwo owoców i świeżych przekąsek.

No taki słaby okres u mnie mamy urodziny, ale co począć:) dziecko wybrało:) jak podrośnie to marzy Nam się kulig i ognicho, no ale ostatni Laty śniegu nie ma;)

reklama
O takie cos [emoji6]
Link do: Świecąca autostrada | BestPrezenty.pl

Dobrze, mdłości byly ale przezylam a potem zaliczyliśmy McDonalda [emoji14]
Tz sie ze mnie śmiał bo mlody mial sos slodko kwasny do nuggetsow ale mu zabralam i polalam nim sobie cheeseburgery [emoji23]
Fajne :)
Kurde dawno nie bylam w maku :)
Chociaz co dziwne mnie nie ciągnie w pierwszej ciazy ciagle mialam ochote na cos "zabronionego". Teraz jakas grzeczna jestem dziwnie :)

Do góry