reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Macie już kreacje na święta? Nigdy jakoś super specjalnie się nie stroje ale tym razem w 1 dzień świąt mamy chrzciny i chciałabym kupić sobie jakąś kiecke i chciałabym to zrobić w ten weekend ale boję się że do świąt to się w nią już nie zmieszcze i będzie dupa

Ja teraz kupuję troszke luzniejsze kroje, niedopasowane żeby trochę pochodzić

reklama
Macie już kreacje na święta? Nigdy jakoś super specjalnie się nie stroje ale tym razem w 1 dzień świąt mamy chrzciny i chciałabym kupić sobie jakąś kiecke i chciałabym to zrobić w ten weekend ale boję się że do świąt to się w nią już nie zmieszcze i będzie dupa
Ja teraz jak kupuje to takie luzne sukienki :) albo takie ktore pomieszcza brzuszek bo w zasadzie lubie go pokazywac w ciazy :)
Byle nie ciasne kiecki. Na swieta jeszcze kreacji nie mam

Ja gotowa na Mikołajki :D a Pchła jeszcze dokładnie pół roku w brzuchu [emoji41][emoji41][emoji41]
20181206_200849.jpeg

Załączniki

• 20181206_200849.jpeg
    20181206_200849.jpeg
    62,5 KB · Wyświetleń: 260
Ja nie z doświadczenia, ale z obserwacji i własnych przekonań - dla mnie to nie lada okazja i na pewno przygotowałabym jakiś większy poczęstunek ;) z mężem już planowaliśmy roczek naszego dziecka w czerwcu 2020 :D chcemy zamówić salę z fajnym plenerem i oprócz rodzinki zaprosić znajomych, żeby impreza nie byla tak sztywna jak przykladowo chrzciny ;)) ale co wyjdzie z planów to nie wiem. ;)

No my nie chcemy w tym roku jeszcze niczego wynajmować:) jak podrośnie to jak najbardziej, tak specjalnie dla niego i innych dzieci. Ale narazie jest za mały, a dodatkowo to dzień po świętach, wiec chyba będziemy wszyscy zmęczeni tym biesiadowaniem:)

Kochana, zrób tak jak ci pasuje. Każda z opcji będzie super, najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła i miała czas dla gości. Ja bym chyba poszła w tort, kawę i jakieś wytrawne przekąski, ale bardziej w formie szwedzkiego stołu. Nie jestem zwolennikiem siedzenia przy stołach na imprezach dla dzieci. Ja mam łatwo, bo urodziny małej we wrześniu, więc w tym roku był grill, mnóstwo owoców i świeżych przekąsek.

No taki słaby okres u mnie mamy urodziny, ale co począć:) dziecko wybrało:) jak podrośnie to marzy Nam się kulig i ognicho, no ale ostatni Laty śniegu nie ma;)

reklama
O takie cos [emoji6]
Link do: Świecąca autostrada | BestPrezenty.pl

Dobrze, mdłości byly ale przezylam a potem zaliczyliśmy McDonalda [emoji14]
Tz sie ze mnie śmiał bo mlody mial sos slodko kwasny do nuggetsow ale mu zabralam i polalam nim sobie cheeseburgery [emoji23]
Fajne :)
Kurde dawno nie bylam w maku :)
Chociaz co dziwne mnie nie ciągnie w pierwszej ciazy ciagle mialam ochote na cos "zabronionego". Teraz jakas grzeczna jestem dziwnie :)

Do góry