Super? Juz po nerwach?Dziewczyny wszystko super przeziernosc 1,9 . wszystko widoczne i prawidłowe płci nie znam
reklama
AasiaI
Fanka BB :)
U mnie 13+3 poniżej 1.4
Ale to też zależy od tygodnia chyba.
Ktoś tu pisał że norma jest do 3.5
Tak mi ginekolog mówił że do 3,5
Pianistka1991
Jaki śliczny bobasek ))Dziewczyny wszystko super przeziernosc 1,9 . wszystko widoczne i prawidłowe płci nie znam
U mojej pchełki też 1.9 przezierność.
Pianistka1991
Pamiętacie laski jak miałam wysokie próby wątrobowe? No więc wyszło że wzw ć mam pozytywne .... połamaną jestem ....podpytalam W laboratorium trzeba kolejne badania zrobić jaka wiremia jest . Jednak może to też oznaczać że miałam z nim.stycznosc ale może być nieaktywny ... byle do poniedziałku.
...
Trzymam kciuki za to żeby był niereaktywny!!
Też czekam do poniedziałku, ale na wyniki pappa.
Pianistka1991
Haha, otóż to ^^ też podchodzę do tego z przymrużeniem oka. Wyrostek płciowy bardziej do mnie przemawia, to jakiś konkret przynajmniej.Ja nie chodziłam po pierwszym porodzie ale kolezanka chodziła i twierdziła że super sprawa. Bo ona po drugim porodzie miała dość silny problem. Ciekawa ta teoria.[emoji6] Zawsze 50% szans że się sprawdzi[emoji6][emoji6][emoji6]
Taaaaaaa teraz.jadę do McDonaldaSuper? Juz po nerwach?
Zjadłabym loda w kubeczku z czekolada i karmelem [emoji3]Taaaaaaa teraz.jadę do McDonalda
Dawno dawno temu pracowalam w maku, zawsze bede miala sentyment do tego miejsca hehe
Ja-ga
@Malentka cieszę się z dobrych wieści.
Uff...ale jestem zmęczona: lekarz, apteka, zalatwianie kart ekuz w nfz...nie wiedzialam, że tak mnie to wymeczy.
U młodego zapalenie ucha, ale na szczęście na tle wirusowym, lekarka spoko bo dala nam tylko kropelki, bez antybiotyku (czego się obawiałam). Corka to osluchowi ok, więc może lecieć za 3dni do Paryża...a ja postaram się podleczyc katar i kaszel do wyjazdu ;-)
Muszę pochwalić syna: pierwszy raz w życiu nie darl się jak opetany u lekarza. Usiadłam sam! Pozwolil się zbadać! Zero problemów :-) Własnego dziecka nie poznałam :-)
Uff...ale jestem zmęczona: lekarz, apteka, zalatwianie kart ekuz w nfz...nie wiedzialam, że tak mnie to wymeczy.
U młodego zapalenie ucha, ale na szczęście na tle wirusowym, lekarka spoko bo dala nam tylko kropelki, bez antybiotyku (czego się obawiałam). Corka to osluchowi ok, więc może lecieć za 3dni do Paryża...a ja postaram się podleczyc katar i kaszel do wyjazdu ;-)
Muszę pochwalić syna: pierwszy raz w życiu nie darl się jak opetany u lekarza. Usiadłam sam! Pozwolil się zbadać! Zero problemów :-) Własnego dziecka nie poznałam :-)
reklama
Dzielny chlopak lecicie cala rodzinką?@Malentka cieszę się z dobrych wieści.