reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny ja chyba się załamie, mąż właśnie z dnia na dzień stracił pracę, miał podpisać umowę na stałe i jej poprostu nie dostał. Od jutra jest bez pracy a tu święta, dziecko w drodze, roczny syn w domu i tylko moja marna wypłata, siedzę i ryczę bo kredyt na mieszkanie, opłaty.... Nie jestem się w stanie nawet uspokoić
O rany, faktycznie ciężka sytuacja. W dodatku co za ch. żeby przed świętami takie świństwo robić! Musi szybko szukać nowej pracy, choćby tymczasowo. Kim jest z zawodu? Mam nadzieję, że szybko mu się uda!

reklama
Dziewczyny ja chyba się załamie, mąż właśnie z dnia na dzień stracił pracę, miał podpisać umowę na stałe i jej poprostu nie dostał. Od jutra jest bez pracy a tu święta, dziecko w drodze, roczny syn w domu i tylko moja marna wypłata, siedzę i ryczę bo kredyt na mieszkanie, opłaty.... Nie jestem się w stanie nawet uspokoić
O matko....współczuję...jak tak można traktowac ludzi....
Ale na pewno dacie sobie jakos rade :) z kazdej sytuacji jest wyjscie :)
A Ty sie nie denerwuj i nie płacz bo potem bedziesz miała wyrzuty sumienia.
Ja w tamtym tygodniu tez dowiedzialam sie ze nie bede miala przedłużonej umowy i strasznie sie zdenerwowalam a potem byłam na siebie zla ze narazam malucha na stres...

O matko... Biedni. Oby szybko znalazl cos nowego!!

Ja wiem ze mam zamiar kupić ten, juz sie nie moge go doczekać [emoji4]Zobacz załącznik 920953

Mnie się podoba coś takiego:
Link do: BEBETTO – VULCANO, wózek głęboko-spacerowy 2w1, biały stelaż | Askot
Link do: BEBETTO – HOLLAND, wózek głęboko-spacerowy 2w1, biały stelaż | Askot
Link do: ROAN – BASS SOFT, wózek głęboko-spacerowy, eco-leather collection | Askot

Może któraś z mam jest już doświadczona i się wypowie, doradzi? Czy dołożyć i kupić coś lepszego czy ewentualne wady tych modeli? :)

Ja mam wózek spacerowy z bebetto i jestem bardzo zadowolona:) nie jest ciężki idealny w terenie miejskim:) teraz dokupie tylko gondole i będę miała wózek 2w1 :)

Współczuję Wam, ale na pewno razem uda się przez to przejść, a mąż szybko znajdzie nowa pracę. Trzymam kciuki!

Ja tez pije teoche za malo ale o dziwo mimo ze jem troche wiecej, ruszam sie troche mniej (chociaz od przyszlego tygodnia ide na brzuszkowy fitness :D ! ) to przemianę materii mam jak nigdy. Chodzę do toalety czasami 2-3 x dziennie. Raz dziennie minimum.
To ja mam dokładnie tak samo jak Ty. Zachodzę w głowę jak można jeść więcej i nie tyć [emoji39] Moja mama świetnie to skomentowała "no widzisz, Małe Cię obżera" hahaha :D

Ja mam wózek spacerowy z bebetto i jestem bardzo zadowolona:) nie jest ciężki idealny w terenie miejskim:) teraz dokupie tylko gondole i będę miała wózek 2w1 :)

Dzięki za opinię. Bo widzę też wózki np za 3000zł, nie chcę tyle wydawać kasy na sam wózek ale zastanawia mnie czym tak naprawdę się różnią? domyślam się że pewnie jakość wykonania? Bo tak naprawdę mój wózek będzie na jedno dziecko, no może zostawie dla drugiego ewentualnie i na tym koniec.

reklama
A na co zwracacie uwagę przy zakupie wózka? to będzie nasz pierwszy i jestem zielona :)
dla mnie ważne by nie był ciężki i był zwinny bo będę nim zarówno przemieszczać się mpk jak i pakować do samochodu :) No i wiadomo że bezpieczny, solidnie wykonany
Przede wszystkim żeby był lekki i kompaktowy i funkcjonalny jak dla mnie

Do góry