reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja tez pije teoche za malo ale o dziwo mimo ze jem troche wiecej, ruszam sie troche mniej (chociaz od przyszlego tygodnia ide na brzuszkowy fitness :D ! ) to przemianę materii mam jak nigdy. Chodzę do toalety czasami 2-3 x dziennie. Raz dziennie minimum.

Zazdroszczę, bo ja odkąd zaciążyłam to tragedia z tym:////
Jak macie pomysły jak mogę sobie pomoc będę wdzięczna:)

reklama
Wiesz co ? No to niemiecka firma .... 3w1 fotelik oddzielnie mały kompaktowy lekki i niedrogi

A na co zwracacie uwagę przy zakupie wózka? to będzie nasz pierwszy i jestem zielona :)
dla mnie ważne by nie był ciężki i był zwinny bo będę nim zarówno przemieszczać się mpk jak i pakować do samochodu :) No i wiadomo że bezpieczny, solidnie wykonany

A na co zwracacie uwagę przy zakupie wózka? to będzie nasz pierwszy i jestem zielona :)
dla mnie ważne by nie był ciężki i był zwinny bo będę nim zarówno przemieszczać się mpk jak i pakować do samochodu :) No i wiadomo że bezpieczny, solidnie wykonany

Może macie jakieś konkretne propozycje?

Ja wiem ze mam zamiar kupić ten, juz sie nie moge go doczekać [emoji4]
Screenshot_2018-11-30-15-14-26.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-11-30-15-14-26.jpeg
    Screenshot_2018-11-30-15-14-26.jpeg
    50,3 KB · Wyświetleń: 275
Dziewczyny ja chyba się załamie, mąż właśnie z dnia na dzień stracił pracę, miał podpisać umowę na stałe i jej poprostu nie dostał. Od jutra jest bez pracy a tu święta, dziecko w drodze, roczny syn w domu i tylko moja marna wypłata, siedzę i ryczę bo kredyt na mieszkanie, opłaty.... Nie jestem się w stanie nawet uspokoić

Dziewczyny ja chyba się załamie, mąż właśnie z dnia na dzień stracił pracę, miał podpisać umowę na stałe i jej poprostu nie dostał. Od jutra jest bez pracy a tu święta, dziecko w drodze, roczny syn w domu i tylko moja marna wypłata, siedzę i ryczę bo kredyt na mieszkanie, opłaty.... Nie jestem się w stanie nawet uspokoić
Ale go wystawili! Straszne! W jakiej branży pracuje? Może uda mu się szybko znaleźć pracę...na Śląsku rynek pracy jest ok w porównaniu z innymi częściami Polski.
Bardzo Wam współczuję tej patowej sytuacji...oby jak najszybciej znalazło się rozwiązanie.

reklama

Bardzo mi przykro :( niefajnie postąpili w firmie delikatnie mówiąc :( trzymam kciuki żeby szybko udało się znaleźć nową pracę

Do góry