reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ale mam dzis ch**wy dzien [emoji19] jedna pani mi dzis na forum tak podniosla cisnienie ze szkoda gadac [emoji34] do tego boli mnie coraz bardziej plecy-posladek-noga, nic mi sie nie chce, glowa mi peka i ogólnie mam dzien marudzenia [emoji19]

reklama
Wiesz dla niego to był taki szoook ,że w ruch poszły nożyczki A ja bez reakcji [emoji6] I musialam mu wytłumaczyć jak to jest [emoji848]
No dokładnie :)
Moj maz po wszystkim mówil ze jestem dzielna bo nikogo nie zwyzywalam nawet jego :) az mu powiedzialam, ze gdyby nie on to nie byloby mojego cudu to widzialam ze az mu lzy stanely w oczach :)
Ogolnie się razem rozbeczelismy na porodówce jak juz bylo po wszystkim.

Haha a dzisiaj w szpitalu pielęgniarka wklepywala dane do systemu i do mnie mówi: mąż Marek? Mowie tak. A ona oo to nic sie nie zmienilo to chyba dobrze :)

No bo nie uda się ukryć że jednak bardzo cieszy ta radość w oczach innych :) tym bardziej jeżeli została Ci jedna babcia to fajnie że się doczekala. I że Ty się doczekalas tego :) mi np bardzo zależało żeby dziadkowie jeszcze doczekali prawnukow. Wyobraź sobie -4 pokolenia na jednym zdjęciu. Piękna pamiątka:)
Ja mam piętro niżej dziadków i to takich jeszcze samowystarczalnych wiec moje dzieci w każdej chwili mogą do nich isc. Ciekawie jest na dzień babci bo jak szykujemy upominki to moje dzieci mają 6 babć. W tym dwie babcie i 4 prababcia [emoji3]

Ale, ze u nas? Mam nadzieje, ze nie ja jakoś nieświadomie
Nie, tutaj jest super [emoji14]

Na głównym forum, wątek dziewczyny ktora pytala o to kiedy najlepiej na początku ciąży do lekarza i ogólnie badania itd.
Wyszło z tego ze jedna babka stwierdzila ze "starsze panie takie irodzone przed czarnobylem to juz raczej rodzic nie powinny" a najlepiej miec dziecko miedzy 20-25lat bo przecież pozniej to juz starsza Pani [emoji19][emoji34]

Dziewczyny ja chyba się załamie, mąż właśnie z dnia na dzień stracił pracę, miał podpisać umowę na stałe i jej poprostu nie dostał. Od jutra jest bez pracy a tu święta, dziecko w drodze, roczny syn w domu i tylko moja marna wypłata, siedzę i ryczę bo kredyt na mieszkanie, opłaty.... Nie jestem się w stanie nawet uspokoić
Kochana znajdzie pracę. Spokojnie wszystko się.ułoży:* na pewno zaraz.coś będzie miał na oku

Na głównym forum, wątek dziewczyny ktora pytala o to kiedy najlepiej na początku ciąży do lekarza i ogólnie badania itd.
Wyszło z tego ze jedna babka stwierdzila ze "starsze panie takie irodzone przed czarnobylem to juz raczej rodzic nie powinny" a najlepiej miec dziecko miedzy 20-25lat bo przecież pozniej to juz starsza Pani [emoji19][emoji34]

czyli ja też jestem już starszą Panią w wieku 27 lat :D

No coś Ty...
Ja mam mase znajomych co ostatnio urodziły dzieci powyzej 35rz. Czesto sa bardziej zadbane niz te 20 latki. Nie kazdemu dane jest chcooazby znalezc faceta swoich marzen w wieku 20-25 lat.
No i niektore kobiety decyduja sie tez pozniej na kolejne dzieci.

reklama
Do góry