reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzięki za opinię. Bo widzę też wózki np za 3000zł, nie chcę tyle wydawać kasy na sam wózek ale zastanawia mnie czym tak naprawdę się różnią? domyślam się że pewnie jakość wykonania? Bo tak naprawdę mój wózek będzie na jedno dziecko, no może zostawie dla drugiego ewentualnie i na tym koniec.
Ten mój kosztuje 1800 w Pl czyli nie tragicznie

reklama
Dziękuję :) tak wlosy to mój skarb, ale i tak sa o wiele brzydsze niż przed 1 ciaza. No i niestety teraz rzadko nosze rozpuszczone
Haha a ja myslalam ze to komentarz do mnie ;)
Nie widziałam Twoich włosów ale pewnie tez masz ładne [emoji16] ja mam bzika na punkcie włosów, paznokci, cery. Zboczenie zawodowe [emoji6]

Ja mam twraz spacerowke joie i jestem bardzo zadowolona i zastanawiam sie xzy dokupic gondole. Mam tez swoj stary icandy bardzo lubie ten wozek bo nadaje sie na miasto bo jest maly a skretny i wygodny. Dla mnie jedynie gondola jest mala no ale dziecko bylo wielkie więc to tez dlatego. Nie moge za dużego miec bo maz bedzie marudzil przy wkladaniu do bagaznika :)

Hahaha ja od razu zaznaczyłam że nie lubię być dotykana [emoji14] nawet nie tylko w kontekscie brzucha ale ogólnie. Bo moja to generalnie taka do przytulania strasznie chetna jest , a nie jestem z nią jakoś bardzo blisko... Tzn w mojej opinii:p
Ciekawe jak się będą teściowej pilnować jak brzuszki będą większe i wystające tak że nie da się ich nie zauważyć ;)
Moja teściowa tylko jak chlopaki mocno kopali to chciała poczuć ale tak to jest taka nienarzucająca sie [emoji6]

reklama
Do góry