reklama
AasiaI
Fanka BB :)
Ja tez za mało pije tej wody:/// i dlatego pewnie mam problem z wypróżnianiem:///
Ja od początku ciąży mam ciągle pragnienie. Na początku lekko piłam 3 l wody dziennie teraz niby mniej bo ok 2 l ;p
Mąż się śmieje że zbankrutujemy przez tą moją wodę hehe. A ja ciągle mam uczucie jakbym jakiegoś kaca miała hmm.. Dziwne...
Mężulek się poirytowal że co drugi dzień zgrzewke musi targac więc kupił zapas na tydzień? No może ciut dłużej
Załączniki
AasiaI
Odebrałam wyniki testu PAPP-A. Wszystko pięknieHurra!
No super
Silje1008
A ja właśnie ogólnie jestem mało dotykalska więc mam nadzieję że temat glaskania brzucha jakoś mnie dotknie delikatnie tylko [emoji14]
No mam nadzieję że tak będzie! Okaże się w czerwcu![]()
Ja nienawidzę jak ktoś dotyka mojego brzucha, mam nadzieje, ze daruje mnie ta wątpliwa przyjemność
Silje1008
U mnie też była podobna reakcja i to w całej rodzinie. Wszyscy oczekiwali dziewczynki tak bardzo że mnie do łez doprowadzili. A jak sie Aleks urodził to świata poza nim nie widzieli. I później przy drugim dziecku szybko zaakceptowali że będzie chlopak. A teraz znowu gadają. Wszyscy tylko dopytują czy juz wiem A mojemu mężowi dogadują czy sie tym razem postarał. Także musisz to wszystko lekceważyć bo inaczej zacznie Ci to caly czas na głowie siedziec [emoji6]
Trzeba im odpowiedzieć, ze dobry fachowiec robi tylko jedno( jak chłopak kolejny będzie
Silje1008
To i ja wam wrzuce wielorybka [emoji57] 13+1 zdjecie sprzed chwili..Zobacz załącznik 920890
Do wielorybka to Ci daleko bardzo
Vivienne 1
Silje1008
Hej a ja wrzuce zdjęcie mojego klonika, który skończył dziś 11 miesiecy
Mąż oczywiście uważa, że nie ma żadnego podobieństwaZobacz załącznik 920893Zobacz załącznik 920894
Jasne, ze jesteście podobne
Masz siostrę bliźniaczkę?
Silje1008
U mnie tez było pp 1kg na tydzien. Z wizyty na wizyte po 3-4 kg na plusie. Lekarz wiecznie sie czepial wagi
Jeju, mam nadzieje ze już mnie to nie czeka
reklama
Berry90
To super !Odebrałam wyniki testu PAPP-A. Wszystko pięknieHurra!