reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja również, dlatego tak sobie gdybam tylko.. [emoji6] zacznę martwić jak już po 30-32 tygodniu Bąbelek będzie przekraczał 3 kg... Sąsiadów synek urodził się w terminie i miał 4750 g [emoji41] oczywiście była cesarka ku niezadowoleniu sąsiadki bo bardzo nastawiała się na poród sn.
Ja tam jakos czuje ze u mnie I tym razem dzidzia bedzie mała [emoji14]

reklama
A dziewczynki ponoć statystycznie są mniejsze[emoji7] [emoji4][emoji6][emoji4]
Ciekawe czy moja dziewczynka ze wstepnych wniosów z ttm wyrostkiem płciowym się sprawdzi [emoji39][emoji39][emoji39]
Trzymam kciuki za dziewczynke [emoji14][emoji110]
Ja jeszcze moja gin w poniedziałek bede meczyc czy mi potwierdzi to co lekarz mowil czy nie [emoji14]

No a jak chodzi o wielkość dzieci to ja nie wiem czy dziewczynki sa mniejsze [emoji23] ja sie urodzilam 3890 i 56cm [emoji23]
Ale my z tz oboje nie jestesmy wielcy wiec moze corcia sie zlituje [emoji85]

Trzymam kciuki za dziewczynke [emoji14][emoji110]
Ja jeszcze moja gin w poniedziałek bede meczyc czy mi potwierdzi to co lekarz mowil czy nie [emoji14]

No a jak chodzi o wielkość dzieci to ja nie wiem czy dziewczynki sa mniejsze [emoji23] ja sie urodzilam 3890 i 56cm [emoji23]
Ale my z tz oboje nie jestesmy wielcy wiec moze corcia sie zlituje [emoji85]
To tylko statystyki.. ja na przykład byłam większa od brata, ale urodziłam się 10 dni po terminie [emoji4] (przeterminowana [emoji23]) a brat 3 tygodnie przed.
Reguły nie ma.
A moja kolejna wizyta dopiero w 3 tygodniu grudnia.. tyyyyle czekania[emoji848]

To tylko statystyki.. ja na przykład byłam większa od brata, ale urodziłam się 10 dni po terminie [emoji4] (przeterminowana [emoji23]) a brat 3 tygodnie przed.
Reguły nie ma.
Wiaomo ze statystyki, dzieci na pozniejszym etapie bardzo roznie przybieraja [emoji6] ja tez bylam przeterminowana [emoji14] mlody tez i licze ze tym razem tez sobie dzidzia poczeka [emoji14]

Ja teraz mam w poniedziałek wizyte a potem dopiero po nowym roku i to juz u jakiegos nowego gin [emoji85]

reklama
Reguły nie ma.

tak samo muszę czekać na kolejna wizytę aż 3 tyg :( aleee będzie mi się dłużyc :|

Do góry