reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Moj ma 4,5roku i tez nikt nie zdiagnozowal u niego azs ale tez mamy raczej z tym problem. Wiosna i latem bylo ok, teraz znow mu sie zaczyna.
Ja mam wyprobowany i sprawdzony - u nas dziala cuda- zestaw Latopic krem do rąk, emulscja do kąpieli, emulsja do ciała.
Szczerze polecam.

Link do: Atopowe zapalenie skóry, AZS, skaza białkowa - alergia pokarmowa u dzieci
Moj mial kiedys kilka takich suchych plamek na brzuchu i plecach a teraz niby nic nie ma ale cala noc go swedzi spac nie moze. Najpierw myslalam, ze to moze od zebow dalam mu przeciwbolowy syrop na noc. No ale jednak to nie to.
A juz tak ładnie mi spal w nocy :(

reklama
Moj mial kiedys kilka takich suchych plamek na brzuchu i plecach a teraz niby nic nie ma ale cala noc go swedzi spac nie moze. Najpierw myslalam, ze to moze od zebow dalam mu przeciwbolowy syrop na noc. No ale jednak to nie to.
A juz tak ładnie mi spal w nocy :(
Moj na szczęście w nocy śpi normalnie jedynie w dzien mu to bardzo przeszkadza nie raz i sie drapie. Ale ten latopic to jednak u nas pomaga. Właśnie nam sie skonczyl i dzis zamawiam.
Moze tez spróbuj tego latopic, zanim do tego doszlismy to tez duzo produktów ktore nie działały przerobilismy...

U mnie dzisiaj rusza produkcja ozdob swiatecznych. Zawsze robimy sami pierniczki na choinke i orzechy, pomarancze.
Zainspirowal mnje wczoraj synek, bo w zlobku postawili i jak zobaczyl choinke to 20 min. Stal i sie zachwycal bombkami i mowil wow, wow :) teraz jak sie pytam jaka jest choinka to mowi wow :)

Dziewczyny ile wasze fasolki mają cm? Mi lekarz powiedziała że dziecko rośnie w ekspresowym tempie i zapowiada się że będzie to duże dziecko aż jestem przerażona, bo ledwo córkę 3100 i 54 cm wypchalam. Według usg to termin jednak na 31 maja a według miesiączki 06.06, no i dziecko ma 7,5 cm a to dopiero 13+6 tc

Dziewczyny ile wasze fasolki mają cm? Mi lekarz powiedziała że dziecko rośnie w ekspresowym tempie i zapowiada się że będzie to duże dziecko aż jestem przerażona, bo ledwo córkę 3100 i 54 cm wypchalam. Według usg to termin jednak na 31 maja a według miesiączki 06.06, no i dziecko ma 7,5 cm a to dopiero 13+6 tc
Hmm mysle ze niepotrzebnie cie "nastraszyla" [emoji14]
Moja dzidzia 3tyg temu miala 2,8cm a wczoraj juz 6,62cm[emoji14]i wedlug tego usg to 12+6[emoji6]
Z synkiem w ciąży było bardzo podobnie a urodzil sie malutki 3050 i 48cm

Mój maluszek w 12+4 miał 6,6 cm i na monitorze było 12+6 wiec jakieś dwa dni sobie przykoksil [emoji39] i chyba masz 12+6, a nie 13, bo ja też mam termin na 6.06. [emoji848][emoji848][emoji848]

Fakt, czyli Pchełka o tydzień większa [emoji6] w sumie to zrozumiałe, przecież dzieci nie rodzą sie jednakowe. Może teraz rośnie szybko, a na przykład od 30 tygodnia bedzie już powolutku. Chyba nie ma co się martwić na zapas [emoji6]
Mi się też tak wydaje , że może potem przystopuje troszkę ... Aczkolwiek nie znam się na tym...

reklama
Mi się też tak wydaje , że może potem przystopuje troszkę ... Aczkolwiek nie znam się na tym...
Ja również, dlatego tak sobie gdybam tylko.. [emoji6] zacznę martwić jak już po 30-32 tygodniu Bąbelek będzie przekraczał 3 kg... Sąsiadów synek urodził się w terminie i miał 4750 g [emoji41] oczywiście była cesarka ku niezadowoleniu sąsiadki bo bardzo nastawiała się na poród sn.

Do góry